Image
Image
5776
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27111.jpg

KINOLOŠKO DRUŠTVO CELJE

Lokrovec 1b , Celje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

V okviru Kinološkega društva Celje izvajamo naslednje tečaje:
- mala šola
- nadaljevalni tečaj
- višje stopnje šolanja
- tečaj trikcev
- agility

Kaj je agility?
Agility je kinološka športna disciplina, pri kateri sta aktivna tako vodnik kot tudi pes. Vodnik teče vzporedno s psom ter z vidnimi in slišnimi ukazi usmerja psa, da čim bolj natančno premaguje različne ovire. Agility predstavlja rekreacijo in zabavo hkrati. Temelji na igri v povezavi pes - vodnik. Ni naključje, da se vedno več parov (pes-vodnik) priključujejo tej disciplini, saj nudi obilico zabave in sprostitve za oba.

Kdo lahko sodeluje?
Za agility je ena redkih disciplin, kjer so lahko vključeni vsi kužki, ne glede na pasmo, rodovnik, mešanico. Na tekmovanjih pri nas in drugod v Evropi lahko sodelujejo vodniki s psi vseh pasem, ki ga priznava FCI in so starejši od 15 oziroma 18 mesecev. Vseh uradnih tekmovanj, razen kvalifikacij za svetovno prvenstvo, se lahko povsem enakopravno pridružijo tudi psi brez rodovnika.
Pri starosti vodnika ni omejitve. Pomembno je le da je član Kinološkega društva, ki je včlanjeno v Kinološko zvezo Slovenije.

Kdaj lahko začnemo trenirati agility?
Priporoča se, da se s pravimi treningi začne pri 12 mesecih starosti kužka. Vsekakor se lahko na zabaven način naučimo trikcev, ki nam bodo prav prišli v agilitiju tudi prej, v tečaju trikci.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Kinološko društvo Celje
Davčna št.:
20754221
Naslov:
Lokrovec 1B, 3000 Celje
Kontaktna oseba:
Janko Šopar
Telefon:
+386 (0)3 4927573
E-mail:
info@kinoloskodrustvo-celje.si
Faks:
+386 (0)3 4927574
Certifikat
Naziv:
Kinološko društvo Celje
Naslov:
Lokrovec 1B, 3000 Celje

Socialno omrežje