Image
Image
5949
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27145.jpg

KINOLOŠKO DRUŠTVO DUPLICA, KAMNIK

Ljubljanska cesta 3, 1241, Kamnik , Kamnik, Osrednjeslovenska
KINOLOŠKO DRUŠTVO DUPLICA, KAMNIK https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27145.jpg Ljubljanska cesta 3, 1241, Kamnik , Kamnik, Osrednjeslovenska 0.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Kinološko društvo Duplica je bilo ustanovljeno leta 2000. Pokriva ga velik poligon, ki je obdan in skrit z drevesi, ter manjšim ribnikom v kateri domuje račja družina občasno pa se v njem namočijo tudi aktivni pasji plavalci kd duplicakd duplicakd duplica(predvsem, da ohladijo svoje, od vročine pregrete, kožuhe). Lokacija je zelo mirna, idilična in odmaknjena stran od mestnega vrveža. Prav zato je privlačna tako za naše vodnike kot njihove kosmatince, ki se lahko prosto gibajo in preganjajo po poligonu. Žal so cestno podjetje in gradbinci v letu 2009 posegli v infrastrukturo KD Duplice in zaradi povezovalne ceste (med Duplico in kamniško obvoznico) del poligona spremenili v gradbišče, vendar bomo poskrbeli in uredili tako, da bomo zopet pridobili nazaj svoj mir in zeleno idilo.


KD Duplica trenutno upravljajo trije inštruktorji. Dve inštruktorici skrbita za pasjo (pre)vzgojo, en inštruktor pa vodi agilitaško skupino in bodoče tekmovalce. V samem društvu aktivno sodeluje še mnogo članov, ki prav tako skrbijo, da stvari potekajo nemoteno in pomagajo pri ustvarjanju prijetnega vzdušja.


Prav zaradi naše zagnanosti in želje po čimboljšem delu smo leta 2009 priredili prvo agility in frizby tekmo 4fun. Nad prisotnostjo tekmovalcev in samim potekom prireditve smo bili več kot zadovoljni in zato se v prihodnosti nadejamo in težimo k ponovitvi.


Vsako leto se v društvo učlani veliko starih in novih tečajnikov, ki si želijo pridobiti čim več praktičnega znanja. Prav zato je poslanstvo kinološkega društva Duplica kvalitetno delo, ki temelji na pozitvni motivaciji in uporabi sodobnih metod, ki jih uporabljajo le pravi ljubitelji in voditelji psov. Našim psom privoščimo najboljši in njim primeren način vzgoje in učenja. Velik povdarek naše kd duplicakd duplicašole pa temelji na prevzgoji vodnikov. Le-tako lahko uspešno vzpostavijo pravo komunikacijo in lažje razumejo svoje kosmatince.

Na Ljubljanski cesti imamo sedež podjetaj. Na tej lokaciji se ne prireja dogodkov.

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

0.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • lažna predstavitev

    ,

    Menim, da društvo popolnoma napačno in zavajajoče v naslovu uporablja ima KINOLOŠKO DRUŠTVO DUPLICA - KAMNIK. Gre dejansko le za Kinološko društvo Duplica. V Kamniku obstaja drugo starejše Kinološko društvo Kamnik, ki je bilo ustanovljeno leta 1982, in ima tudi registrirano ime kot Kinološko društvo Kamnik. Prosim, da se ime popravi le na Kinološko društvo Duplica. lp Rajko Pučnik PREDSEDNIK KD KAMNIK

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ljubljanska cesta 3, 1241, Kamnik , Kamnik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kinološko društvo Duplica
Davčna št.:
96980133
Kontaktna oseba:
Dušan Maček
Mobitel:
+386 (0)31 294947
E-mail:
kdduplica@gmail.com
Certifikat