Image
Image
4946
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew82243.jpg

STAVBNO KLEPARSTVO IN KROVSTVO, MENJAVA PLOČEVINASTIH STREH, KLAVDIJA KOZLEVČAR D.O.O., GROSUPLJE Priporočamo

Dolenja vas pri Polici 13, 1290 Grosuplje, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

STAVBNO KLEPARSTVO IN KROVSTVO,
MENJAVA PLOČEVINASTIH STREH, KLAVDIJA KOZLEVČAR D.O.O.

Podjetje se ukvarja s storitvami na področju stavbnega kleparstva in krovstva.

Imamo bogate izkušnje in strokovno znanje. Naše delo opravimo kvalitetno in v dogovorjenem roku

Zakaj pločevinaste strešne kritine?

Ker ne rjavijo, se ne zlomijo zlahka, so odporna na neurja,..

Ste v iskanju strokovnjaka za kvalitetno izvedbo kleparskih in krovskih del? Iščete podjetje, ki vam bo zagotovilo vrhunsko kakovost, zanesljivost in izkušnje pri menjavi pločevinastih streh? Predstavljamo vam podjetje Klavdija Kozlevčar d.o.o. iz Grosuplja, specializirano za stavbno kleparstvo in krovstvo.

Naše podjetje je sinonim za vrhunsko obrt, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in strokovnem znanju našega tima. Zavezani smo k zagotavljanju najvišje kakovosti storitev in izdelkov, pri čemer se osredotočamo na individualne potrebe in želje naših strank.

Ponujamo širok spekter storitev, med katerimi izstopa naša specializacija - menjava pločevinastih streh. Ne glede na velikost projekta se lotimo dela z predanostjo in natančnostjo, ki ju zahteva vsaka strešna konstrukcija. Naši izkušeni kleparji in krovci uporabljajo najnovejšo tehnologijo in vrhunske materiale, kar zagotavlja trajnost, estetiko in funkcionalnost strehe.

Zakaj izbrati Klavdija Kozlevčar d.o.o.?

  1. Izkušeni strokovnjaki: Naše podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju stavbnega kleparstva in krovstva.
  2. Vrhunski materiali: Pri svojem delu uporabljamo samo najkakovostnejše materiale, ki zagotavljajo trajnost in zanesljivost vaše strehe.
  3. Prilagodljivost: Razumemo, da so potrebe vsake stranke edinstvene, zato se prilagajamo vašim željam in zahtevam.
  4. Zanesljivost: Spoštujemo dogovorjene roke in se trudimo zagotoviti nemoten potek del.
  5. Konkurenčne cene: Ponujamo konkurenčne cene brez skrivanja dodatnih stroškov.

Montaža žlebov

Žlebovi so pomemben element strehe. Na trgu je pestra ponudba žlebov različnih dimenzij, materialov in oblik, zato je dobro poznati njihove lastnosti. Montaža žlebov poteka izredno hitro pri čemer vam lahko pomaga izkušen klepar.

1. Zakaj so žlebovi pomembni?

Ko dela na vaši strehi zaključi tesar, streha še zdaleč ni končana, saj sedaj na vrsto pridejo kleparska dela. Klepar vam bo zaščitil kapnico, oblekel čelni napušč in dimnik, zavaroval strešna okna, oblekel atiko, napeljal strelovod, montiral snegolove in seveda izvedel montažo žlebov. Čeprav žleb ni najvidnejši element vaše hiše, je zagotovo eden izmed najpomembnejših, saj preprečuje zamakanje, poškodbe fasade in curljanje s strehe. Preden se odločite za nabavo žlebov, morate ugotoviti kakšen žleb potrebuje vaša streha in kakšen bi vam tudi vizualno ustrezal. 

2. Vrste žlebov

Ker so žlebovi zelo izpostavljeni vremenskim vplivom in nihanju temperatur, morajo biti narejeni le iz najkakovostnejših materialov. Poceni žlebovi se pogosto izkažejo za dražjo odločitev na dolgi rok, saj hitro propadejo poleg tega pa neustrezno delovanje žlebov povzroča poškodbe na drugih delih objekta. Ustrezno dimenzioniran žleb mora ustrezati pričakovani količini padavin na območju objekta. Poleg tega pa pravilna montaža zagotavlja tudi vodotesnost in ustrezne padce žlebov, saj v nasprotnem primeru lahko pride do zastajanja deževnice, prelivanja in zamakanja. 

Najbolj klasična izbira so polkrožni žlebovi. Te dobite tako v bakreni, plastični, pocinkani kot aluminijasti izvedbi. Dobro razmerje med ceno in kvaliteto predstavljajo žlebovi iz pocinkane pločevine. Barvo žlebu lahko prilagodite fasadi. Izbirate lahko med črno, srebrno, rjavo, opečno, rdečo, zeleno in drugimi barvami. Dimenzije žlebov se razpenjajo od 25 pa vse do 40 cm. Ti so ponavadi dostavljeni v šest metrskih kosih.

3. Montaža žlebov

Ko se boste odločili za vrsto žlebov, sledi montaža. Pri tem se lahko obrnete na kleparstvo, ki bo poskrbelo za vse. Najprej vam bodo dostavili ves potreben material, ki zajema žlebove, vogalnike, odtočne cevi, kolena, kljuke, kotličke, zaključke ipd. Sledi postavljanje gradbenih odrov ali delo iz dvižne košare. Najprej se montirajo kljuke za žlebove. Na te se pritrdijo žlebovi nakar sledi delo proti tlom, ki zajema montažo kolen, odtočnih cevi in izdelavo odtokov v jaške.  Zaščitne mrežice preprečujejo, da bi se žlebovi mašili z listjem, dobirjem in drugo umazanijo. Zmrzovanju vode v žlebovih pa se lahko izognete z napeljavo ogrevanja za žlebove, ki bodo tako ustrezno pretočni tudi pozimi. Ogrevalni kabel lahko temperaturo regulira tudi avtomatsko, zato se vklaplja le takrat, ko je zares potrebno.

UPRABA DVIŽNE KOŠARE

Dvižna košara je ključna oprema, ki jo vključujemo v našo ponudbo, saj omogoča varno in učinkovito delo na višini. Naša dvižna košara je opremljena z najnovejšo tehnologijo in varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo zaščito delavcev med opravljanjem del na višini. S svojo prilagodljivostjo in enostavno uporabo omogoča dostop do višjih delov stavb ali konstrukcij, kar je ključnega pomena pri izvajanju kleparskih in krovskih del ter drugih podobnih dejavnostih. Z našo dvižno košaro vam lahko zagotovimo kakovostno in varno izvedbo vašega projekta na višini, ne glede na zahtevnost naloge.

Zaupajte nam svojo streho in prepričani smo, da boste zadovoljni s kakovostjo naših storitev.
Kontaktirajte nas še danes za brezplačen ogled in ponudbo.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolenja vas pri Polici 13, 1290 Grosuplje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
KLAVDIJA - KOZLEVČAR, stavbno kleparstvo, d.o.o.
Davčna št.:
84468238
Naslov:
Dolenja vas pri Polici 13, Grosuplje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 2005 2008 644 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Bogdan Kozlevčar
Kontaktna oseba:
Bogdan Kozlevčar
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)40 215 583
E-mail:
kozlevcar.skk@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
KLAVDIJA - KOZLEVČAR, stavbno kleparstvo, d.o.o.
Naslov:
Dolenja vas pri Polici 13, Grosuplje

Kontaktne osebe

stavbno kleparstvo