Image
Image
6404
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4486/logo2-1487149329.png

KLM-GALUN, ROGAŠKA SLATINA

Ceste 15, 3250 , Rogaška Slatina, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Naš cilj je, da dvignemo raven poslovanja slovenskih podjetij na višji nivo z upoštevanjem zahodnoevropskih standardov, kar se pri tujih partnerjih od naših podjetij tudi pričakuje, hkrati pa jim dviga ugled ter jim daje konkurenčno prednost pred drugimi. Nenazadnje predstavlja urejeno poslovanje za tujega partnerja zagotovitev, da bo vaša storitev opravljena kvalitetno, ter da bo vaš proizvod ustrezal zahtevanim standardom.
Zaupajo nam tudi stranke iz tujine, kar predstavlja za slovenska podjetja konkurenčno prednost, saj s svojimi storitvami, ki jih opravljamo, skrbimo, da je poslovanje urejeno, da se spoštujejo potrebne zakonodaje , da je vsa potrebna dokumentacija pravočasno pridobljena. Hkrati sledimo novostim ter spremembam in vas o tem seveda obveščamo.
Svoje storitve in svetovanje opravljamo na dveh lokacijah (Rogaška Slatina in Maribor).

NAŠE STORITVE

- Vam olajšajo poslovanje
- Vam pomagajo doseči vaše zastavljene cilje
- zagotovijo vašemu podjetju boljšo prihodnost

Uspešen nastop na tujih trgih zahteva pravočasno pripravo potrebne dokumentacije, poznavanje zakonodaje in razmer ter ne nazadnje kulture sklepanja poslov na trgu, na katerega vstopate.
V podjetju KLM poslovne storitve sodelujemo s številnimi podjetji v Sloveniji in na Hrvaškem, ki so z našo pomočjo uspešno rešila zapletene administrativne postopke, si s pravilno in pravočasno komunikacijo s pristojnimi uradi prihranila marsikateri nepotreben strošek ter si pri svojih parterjih ustvarila podobo zaupanja vredne stranke.
Prav tako svojim strankam nudimo vso potrebno podporo ter smo jim vedno na razpolago z informacijami, vezano na njihovo tekoče poslovanje.
S hitro odzivnostjo, individualno rešitvijo, katero predlagamo na podlagi proučitve vašega primera ter z odličnimi povezavami na tujih trgih (davčni svetovalci, odvetniki, svetovalci na pristojnih vložiščih) vam omogočamo optimalno okolje za vaše poslovanje.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ceste 15, 3250 , Rogaška Slatina, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Klm-galun, poslovne storitve, d.o.o.
Davčna št.:
89868439
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)51 655 985
Telefon:
+386 (0)3 6202 615
E-mail:
fredi@klm-galun.com
Certifikat