Image
Image
5426
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew54741.jpg

KMETIJA GRGIČ, TRST

Padriciano 193, 34149 , Trieste

Galerija slik

Predstavitev

Pri nas boste našli del zelenega in pristnega sveta, polnega svežine in domačnosti. Tu se boste odpočili od mestnega vrveža in skrbi in okušali tradicionalne kraške jedi, pripravljene po starih receptih naših babic. Dajemo poudarek in velik pomen domači pridelavi večine surovin.

V presenetljivem stiku med človekom in konjem, se boste potopili v občutke in vonjave, ki jih niste nikoli poskusili. Lahko boste preživeli nekaj sproščujočih ur med sprehodi po neštetih stezah, ki se vijejo po bližnjih gmajnah ali pa uživali v krasnem razgledu na tržaški zaliv in mesto v njem.

Obiščite nas: le nekaj minuti iz Trsta boste spoznali skrivnostni svet, kjer boste lahko spet odkrili starodavne in pristne okuse in preživeli nepozaben dan v sedlih naših konj.

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Azienda Agricola Grgič
Davčna št.:
00626550321
Kontaktna oseba:
Tanja Vecchiet Grgič
Mobitel:
+39 338 88 040 89
Telefon:
+39 040 226445
E-mail:
info@grgic.it
Certifikat