Image
Image
6329
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4973/logonew34821.jpg

KOVINSKE OGRAJE ZA NOTRANJE STOPNICE, KOVANE BALKONSKE OGRAJE Priporočamo

Kozje 86, 3260 Kozje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

KOVINSKE OGRAJE ZA NOTRANJE STOPNICE, KOVANE BALKONSKE OGRAJE

Delo podjetja Kovaštvo Pečnik je v večini primerov namenjeno znanim kupcem in sicer po naročilu. Naše stranke so zahtevne in si želijo visok nivo kvalitete ter razumevanje za unikatne želje oz. izdelke po naročilu. Naše storitve zajemajo: balkonske ograje Pečnik dvoriščne ograje Pečnik stopniščne ograje Pečnik kovinska vrata Pečnik unikatni izdelki Pečnik  Prednosti sodelovanja s podjetjem Kovaštvo Pečnik! Vse izdelke izdelujemo sami Vrhunska kvaliteta izdelkov Ni omejitev pri željah stranke ( stranka ima lahko svoj načrt, želje, zamisli so lahko popolnoma njene) Držimo se rokov izdelave in postavitve izdelkov na mesto.

DVORIŠČNE OGRAJE

Pri nas izdelane dvoriščne ograje vam poleg varnosti in zasebnosti predstavljajo tudi lep in unikaten okras na dvorišču.

Vse dvoriščne ograje so izdelane iz certificiranih materialov in so preoblikovane v naši delavnici. Strankam lahko ponudimo veliko izbiro umetniških stilov dvoriščnih ograj, od klasičnega kovanega, vse do modernega stila dvoriščne ograje. Sposobni pa smo izdelati obliko dvoriščne ograje tudi povsem po želji naročnika, saj vse elemente dvoriščne ograje naredimo v naši delavnici in smo zato pri izdelavi neomejeni.

Dvoriščne ograje zaščitimo z slojem cinka in katerokoli barvo iz RAL lestvice. Tako zaščitene dvoriščne ograje nudijo doživljenski rok trajanja in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja.

BALKONSKE OGRAJE

Pri nas izdelane balkonske ograje vam poleg varnosti in zasebnosti predstavljajo tudi lep in unikaten okras na objektu.

Vse balkonske ograje so izdelane iz certificiranih materialov in so preoblikovane v naši delavnici. Strankam lahko ponudimo veliko izbiro umetniških stilov balkonskih ograj, od klasičnega kovanega, vse do modernega stila balkonske ograje. Sposobni pa smo izdelati obliko balkonske ograje tudi povsem po želji naročnika, saj vse elemente balkonske ograje naredimo v naši delavnici in smo zato pri izdelavi neomejeni.

Balkonske ograje zaščitimo z slojem cinka in katerokoli barvo iz RAL lestvice. Tako zaščitene balkonske ograje nudijo doživljenski rok trajanja in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja.

STOPNIŠČNE OGRAJE

Pri nas izdelane stopniščne ograje so predvsem namenjene varnosti, hkrati pa nudijo čudovit dodatek objektu.

Vse stopniščne ograje so izdelane iz certificiranih materialov, po vseh standardih in normativih in so preoblikovane v naši delavnici. Lahko so nameščene tako zunaj kot znotraj, razlika je zgolj ta, da so stopniščne ograje nameščene zunaj dodatno zaščitene z plastjo cinka. Tako zaščitena stopniščna ograja nudi doživljenjski rok trajanja in ne potrebuje dodatnega vzdrževanja.

Strankam lahko ponudimo veliko izbiro umetniških stilov stopniščnih ograj, od klasičnega kovanega, vse do modernega stila stopniščne ograje. Izbrati pa je možno tudi med različnimi kombinacijami materialov, med kovino in lesom, ali pa med kovino in steklom. Sposobni pa smo izdelati obliko stopniščne ograje tudi povsem po želji naročnika, saj vse elemente stopniščne ograje naredimo v naši delavnici in smo zato pri izdelavi neomejeni.

 KOVINSKA VRATA

Kovinska vrata omogočajo kontroliran vstop ter izstop osebam in vozilom. Za vsa kovinska vrata izdelana pri nas, strankam nudimo možnost ročnega ali eletričnega odpiranja z daljinskim upravljalcem.

Sodelovanje z strankami začnemo pri pripravi načrta za temelje in opcijsko električno napeljavo za kovinska vrata na električni pogon. Strankam lahko ponudimo veliko izbiro umetniških stilov kovinskih vrat, od klasičnega kovanega, vse do modernega stila kovinskih vrat. Sposobni pa smo izdelati obliko kovinskih vrat tudi povsem po želji naročnika, saj vse elemente kovinskih vrat naredimo v naši delavnici in smo zato pri izdelavi neomejeni.


Kovinska vrata zaščitimo z slojem cinka in katerokoli barvo iz RAL lestvice. Tako zaščitena kovinska vrata nudijo doživljenski rok trajanja in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Umetno kovaštvo Vladimir Pečnik s.p.
Davčna št.:
82696624
Naslov:
Kozje 86, 3260 Kozje
Občina:
Kozje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0400 1005 0237 065 NOVA KBM d.d.
Odgovorna oseba:
Vladimir Pečnik
Kontaktna oseba:
Vladimir Pečnik
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 914 241
Mobitel:
+386(0)31 211 064
Mobitel:
031211064
E-mail:
kovastvo.pecnik@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Umetno kovaštvo Vladimir Pečnik s.p.
Naslov:
Kozje 86, 3260 Kozje

Kontaktne osebe