Image
Image
5156
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew53732.jpg

LEDENE SKULPTURE RISMONDO, SMLEDNIK

Valburga 30, 1216 , Smlednik, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Ledene skulpture spadajo med eno izmed najekstravagantnejših in unikatnih umetnosti. Brezkompromisna lepota, dobesedno izklesana iz vode, za eno samo priložnost, en dogodek, en dan, ki ga ne boste nikoli več pozabili.

Ledene skulpture Rismondo smo edino podjetje v Sloveniji, ki se profesionalno ukvarja z izdelavo ledenih skulptur po naročilu. Vsaka skulptura je izdelana ročno in kot taka tudi unikat, namenjen za posebne priložnosti, promocije in zabave. Izbirate lahko med ročno izdelanimi standardnimi skulpturami, ali pa ledeno skulpturo izdelamo po vaših zahtevah in željah. Z našim strokovnim znanjem vam lahko pomagamo tudi s svetovanjem in ledenimi idejami, med katerimi nato sami izberete vam najprimernejšo.

Ice carving šola

Zaradi zahtev po boljšem in kvalitetnejšemu delu ter ustvarjanju smo pripravili tečaje za izklesovanje ledenih skulptur. Tečajniki na celodnevnem treningu osvojijo osnovno znanje oblikovanja v led ter pridobijo znanja, ki jih uporabijo pri vsakdanjem delu. Sam tečaj za vsakega posameznika pomeni tudi dodatno stimulacijo, nove poglede na oblikovanje (uporabnost ledu v kulinariki, pravilo zlatega reza...) in kreiranje jedi. Tečaji potekajo v januarju, februarju in marcu ob sobotah, možna pa je tudi prilagoditev terminov vašim potrebam. Zaradi zahtevnosti ter na račun kvalitete podajanja znanja je število tečajnikov omejeno na pet oseb.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Valburga 30, 1216 , Smlednik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Ledene skulpture Rismondo, Miro Rismondo s.p.
Davčna št.:
41678460
Kontaktna oseba:
Rismondo Helena
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386(0)31 348 138
E-mail:
info@ledene-skulpture.com
Certifikat

Socialno omrežje