Image
Image
5586
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4211/27685.jpg

LEK VETERINA, BELTINCI

Lipovci 251a, 9231 Beltinci, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

Lek Veterina - predani zdravju živali

Lek Veterina d.o.o. je malo podjetje s sedežem družbe v Lipovcih, kjer je tudi naš proizvodni obrat. Tukaj dela izkušena skupina proizvodnih delavcev, tehnologov in strokovnjakov na področju prehrane in zdravja živali.

V podjetju proizvajamo in prodajamo vitaminsko-mikromineralne predmešanice - premikse, mineralno-vitaminske dodatke - dopolnilne krmne mešanice ter izdelke za izboljšanje zdravja domačih živali. Naši izdelki pripomorejo k dobrobiti in zdravju živali, vsem, ki skrbite zanje, pa prinašajo zadovoljstvo in rejske uspehe. Naša izkušena ekipa strokovnjakov (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) vam je vedno na voljo za svetovanje na vaši kmetiji ali farmi in za izračun obrokov, ki zagotavljajo optimalno razmerje med zdravjem in proizvodnjo živali ter gospodarnostjo reje.

Spremljanje trendov na področju prehrane, zdravja in blaginje živali ter velik izbor dodatkov (probiotikov, prebiotikov, kokcidiostatikov, encimov, barvil, arom, zelišč eteričnih olj, maščobnih kislin...), ki jih lahko v najmanjših količinah homogeno zmešamo v premikse in vitaminsko-mineralne dodatke, nam omogočata, da za vas pripravimo izdelek, ki ustreza zadnjim spoznanjem ter zagotavlja uspešno rejo živali.

Dobavitelji surovin za naše proizvode so skrbno izbrani in svetovno priznani proizvajalci, kot so DSM, Lohman Animal Health in BASF. To skupaj s skrbno načrtovanim in spremljanim proizvodnim procesom ter z avtomatskim nadzorom vseh faz proizvodnje zagotavlja stabilnost naših izdelkov, stalnost v kakovosti in skladnost s predstavljeno sestavo.

Proizvodne zmogljivosti nam omogočajo izdelovanje velikih (zmogljivost posameznih linij je 5 ton/uro) in manjših serij (od 100 kg naprej) v kratkem odzivnem času.

Pakirne linije nam omogočajo polnjenje končnih izdelkov v vrečke, vreče in vedrca neto mase od 100 g do 25 kg.


Kvaliteta, znanje in integriteta so naše ključne vrednote, katere zagotavljajo uspešno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji. Verjamemo v moč znanja in moderne tehnologije. Sledimo trendom in znanstvenim spoznanjem v prehrani živali. razvijamo nove proizvode in dopolnjujemo paleto proizvodov. Sledimo tako domači kakor tuji zakonodaji iz držav, na katerih poslujemo.


Naše izdelke lahko najdete na celotnem območju države, predvsem na veterinarskih postajah, zadrugah, kmetijskih trgovinah in semenarnah. Če željenega izdelka ne najdete v vaši trgovini, nas pokličite ali izdelek naročite preko spletne trgovine.

Potniki na terenu po posameznih pokrajinah:

Področje Štajerske, Prekmurja, Koroške: Jože Zver, tel. +386 (0)41 589 698 (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ) in Dejan Vrabelj, tel. +386 (0)51 363 676 (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

Področje Gorenjske, Notranjske in Primorske: Dejan Vrabelj, tel. +386 (0)51 363 676 (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) in Sonja Mehle, tel. +386 (0)51 308 171 (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

Področje Dolenjske: Sonja Mehle, tel. +386 (0)51 308 171 (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

Program za male živali Dino: Tina Horvat (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

 


   

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Lipovci 251a, 9231 Beltinci, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
LEK VETERINA d.o.o.
Davčna št.:
40147533
Naslov:
Lipovci 251A, 9231 Beltinci
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 2038 565 (odprt 21.6.2005, ABANKA d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 6723 417 (odprt 3.2.2014, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Branko Kamenšek
Kontaktna oseba:
Branko Kamenšek
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Telefon:
+386 (0)2 5413400
E-mail:
info@lek-veterina.si
Faks:
+386(0)2 5413408

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč