Image
Image
6630
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew12298.jpg

ZOBNOPROTETIČNI IZDELKI, MEJODENT, POSTOJNA

Kraška ulica 3, 6230 , Postojna

Galerija slik

Predstavitev

V našem laboratoriju Mejodent vam nudimo vse storitve, ki so vezane na izdelavo zobnoprotetičnih izdelkov, tako za zobne ordinacije kot druge laboratorije. V ta namen imamo sestavljena dva programa ponudb, laboratorijski in ordinacijski.

Naša največja prednost je, da imamo lastno logistično službo in lahko opravljamo storitve na področju celotne Slovenije. Trenutno opravljamo storitve v štirih področjih, Postojni, Sežani, Novi Gorici in Kranju.

Sami poskrbimo za prevzem in oddajo blaga, tako, da naši partnerji nimajo nobenih stroškov z dostavo ali s pošto. Samo dostavo prilagajamo glede na želje partnerjev, tako pri kraju kot pri uri.


Laboratorijski program
Za partnerske laboratorije izdelujemo ulite baze, ki jih delimo na zahtevne, nezahtevne in lasersko lotane na ogrodje. Limanja ceka-jev in vgradnje drugih polzil dodatno NE zaračunavamo. Pri zahtevnih kombiniranih delih lahko opravimo tudi rezkanje le teh, kar je plačljivo po ceniku.

Nudimo tudi storitve laserskega lotanja in ravnanja zvitih mostičkov, kot popravil nepopolno ulitih del v vseh kovinah na trgu. Pri povečanem obsegu del vam lahko tudi izdelamo ogrodja v kovini po lastni izbiri. Tu sledimo vašim zahtevam glede oblik.

Ordinacijski program
Izdelujemo vsa kombinirana dela, od konusov, teleskopov, keramika v kombinaciji z vlito bazo, fasetiranje v kombinaciji z vlito bazo, gredi, z jahači ali brez, polzili po izbiri strank, in fasetirnimi materiali po izbiri strank

Stranke si lahko same izberejo tudi konfekcijske zobe. Tu moramo poudariti, da so osnovni ivoklarjevi zobje že vključeni v ceno izdelka. Ostali zobje se doplačajo po ceniku.

Faz kot so grizni robniki in funkcijske žlice v sklopu dela NE zaračunavamo, zaračunajo se le v primeru, ko laboratorij dela ne opravi v celoti oziroma v primeru, ko to zahteva zavarovalniški program.


Vir: http://www.mejodent.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Mejodent, zobotehnični laboratorij, Martin Mejak s.p.
Davčna št.:
45323542
Naslov:
Rožna 6, 6230, Postojna
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 828 024
Telefon:
+386(0)8 1610362
E-mail:
mejodent@gmail.com
Faks:
+386(0)8 1610362
Certifikat
Naslov:
Rožna 6, 6230, Postojna