Image
Image
6720
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4025/26183.jpg

UREJANJE VRTOV IN OKOLICE KOPER

Ulica Vena Pilona 12, 6000 Koper, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Urejanje vrtov

Lep vrt je sad načrtnega dela, ki se začne z listom papirja in svinčnikom. Z znanjem in izkušnjami Vam bomo pomagali, da boste ob pogledu na svoj vrt uživali v trenutkih tišine in sreče.

Ogled terena in svetovanje

Ob ogledu terena se s stranko posvetujemo in prisluhnemo njenim željam. Podrobneje se posvetimo legi terna, kakovosti zemlje, vlažnosti zemlje ter ocenimo nagib terena. Ogled terena in svetovanje glede vašega obstoječega zelenega raja ali vrta ki bo šele zazelenel, vam nudimo brezplačno svetovanje. Prav tako, smo na razpolago za vsa vprašanja, ki se vam porajajo medtem, ko občudujete svoj zeleni kotiček.

Idejna zasnova

Ko smo vse želje uskladili s stranko, pripravimo idejni projekt, kjer upoštevamo vse elemente, ki jih moramo vključiti, da bo vaš vrt izgledal urejen ali pa imel pridih divjine. Upoštevamo sestavo zemlje, lego in izbor rastlin glede na podnebje. Slog vrta izrišemo po vaših željah pa naj bo to japonski vrt, kitajski vrt, romantični vrt, družinski, atrijski ali primorski. Poleg zasajevanju zunanjih površin, vam nudimo aranžiranje in zasaditve notranjih prostorov, zimskega vrta in poslovnih prostorov.

Izvedba

Tako, načrt imamo, samo še izvedba nas čaka. Z izurjeno ekipo Vam skrbno izbrane rastline posadimo, obrežemo grmovnice in drevesa, zasadimo skalnjak, podiramo drevesa, polagamo travno rušo, prezračujemo in revitaliziramo travno rušo z neškodljivimi gnojili za okolje in podtalnico, zatiramo zajedalce in plesen.

Vzdrževanje

Izvajamo redna vzdrževanja za zelo zahtevne in urejene vrtove, kot tiste, ki jih je potrebno na vsake nekaj časa pomladiti. Ne pozabimo, da rastline potrebujejo nego čez celo leto zato vzdržujemo zelene površine tudi pozimi, jeseni pa jih pripravimo, da preživijo nizke temperature, veter in mraz v zimskih dneh.

Namakalni sistem

Vrt je zasajen in travna ruša položena. Da pa bi ohranili rastline zelene in vitalne, vgrajujemo namakalne sisteme Hunter, ki omogočajo, da je vaš vrt zalit ob pravem trenutku dneva in z zadostno količino vode, saj vam avtomatski namakalni sistemi omogočajo varčno razpolaganje z vodo in ob tem bodo rastline prejele toliko vode kolikor potrebujejo za zdrav razvoj zelenine v vašem vrtu.

Cvetlični lonci

Nudimo Vam pestro izbiro raznih vaz in vrtnih loncev ter korit, ki ustreza vašemu okusu in prostoru. Izbirate lahko med bogato ponudbo raznobarvnih cvetličnih loncev z modernim dizajnom, različnih velikosti, oblik in materialov. Osebno pridemo do vas, kjer si skupaj pogledamo katalog in pomagamo pri vaši izbiri najustreznejšega cvetličnega lonca, vaze ali korita. Poskrbimo za dostavo in zasaditev v cvetličnih loncih, aranžiramo notranje prostore, zimske vrtove, atrije in poslovne prostore.

Vodni motivi

Vašemu vrtu lahko dodamo zvoke žuborenja s postavitvijo različnih vodnih motivov od kamniti pa do tistih  iz pocinkane pločevine, ki dajo ambientu pridih modnosti in najnovejšega designa. Vsi vodni motivi so lahko osvetljeni, saj poskrbimo za izvedbo inštalacij in vgradnjo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica Vena Pilona 12, 6000 Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
UREJANJE ZELENIH POVRŠIN, MIHA VRUNČ s.p.
Davčna št.:
84846950
Naslov:
Ulica Vena Pilona 12, 6000 Koper - Capodistria
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 2315 403 (odprt 7.2.2007, ABANKA d.d.)
Kontaktna oseba:
Miha Vrunč
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 326 568
E-mail:
miha.vrunc@amis.net
Certifikat
Naziv:
UREJANJE ZELENIH POVRŠIN, MIHA VRUNČ s.p.
Naslov:
Ulica Vena Pilona 12, 6000 Koper - Capodistria