Image
Image
7503
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4200/natek-trgovsko-in-storitveno-podjetje-d-o-o-mozirje_1709633874.jpeg

PREVOZI Z MINIBUSI AVTOBUSNI PREVOZI KOMBI PREVOZI Priporočamo

Mlinska pot 3, 3330 Mozirje, Savinjska

Predstavitev

Natek Tadej - Vaš zanesljiv sopotnik na poti do udobnega in nepozabnega potovanja!

Družinsko podjetje avtobusni in kombi prevozi Natek je bilo ustanovljeno leta 1992. Vse od takrat smo varno pripeljali do cilja številne zadovoljne potnike.

Uspešna pot podjetja se je začela s prevozom šolskih otrok. Prevoze otrok opravljamo pogodbeno, to je ena od glavnih dejavnosti podjetja.

Naša ponudba med drugim zajema še turistične prevoze z manjšimi avtobusi po Sloveniji in tujini, na željo naročnika pa lahko uredimo prevoz z večjim avtobusom.

Pri večjem številu oseb ali vrsti najetega vozila nudimo posebne popuste, našim zvestim strankam pa pri večkratnih prevozih v tekočem letu nudimo količinski popust.

Kot dopolnilno dejavnost naše podjetje opravlja tudi avto taxi prevoze. Pokličite in se prepričajte o konkurenčnih prevozih po ugodnih cenah.

Ste manjša skupina in vam najem avtobusa predstavlja prevelik strošek, potem je naš vozni park z minibusi idealna ponudba za vas, pokličite nas in se prepričajte o ponudbi prevoza z minibusom.
Naše dolgoletne izkušnje in urejen vozni park pripelje vsakega potnika do željenega cilja in nazaj.

Natek Tadej, ponudnik avtobusnih prevozov, kombi prevozov in minibusov v Savinjski dolini, Mozirju, Sloveniji ter tudi mednarodno. Zanesljiv prevoz potnikov z avtobusom, kombijem ali minibusom, ki ga zagotavlja podjetje Natek Tadej, dosegljivo na telefonski številki 041793581.

Podjetje Natek Tadej se specializira za različne vrste prevozov, vključno s prevozi potnikov na dogodke, ekipnimi prevozi, mestnimi in regionalnimi prevozi. Nudijo tudi organizirane izlete, grupna potovanja, avtobusni turizem ter turistične pakete z avtobusom. Raznolika ponudba vključuje potovanja po Evropi, oddaljene destinacije, kulinarična, zgodovinska, kulturna, naravna in avanturistična potovanja z avtobusom.

Za ljubitelje udobja Natek Tadej ponuja tudi wellness potovanja z luksuznimi avtobusi. Poleg tega organizirajo vodena potovanja, tematska potovanja ter potovanja po slikovitih cestah z avtobusom. Svojo ponudbo širijo tudi na področje raziskovalnih potovanj z avtobusom, paketnih potovanj ter avtobusnih tur za skupine.

Natek Tadej skrbi za udobno in varno potovanje, s poudarkom na kakovosti storitev. Za več informacij, rezervacije prevoza ali paketno potovanje se obrnite na Natek Tadeja na telefonsko številko 041793581.

 

Ključne besede:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
NATEK Trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o.
Davčna št.:
26014297
Naslov:
Mlinska pot 3, 3330 Mozirje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 4939 641 (odprt 1.9.2016, ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Natek Tadej
Kontaktna oseba:
Natek Tadej
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 793581
Mobitel:
041793581
Telefon:
+386(0)3 5833642
E-mail:
info@prevozi-natek.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
NATEK Trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o.
Naslov:
Mlinska pot 3, 3330 Mozirje