Image
Image
17508
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5899/optika_logo-1661344537.jpg

OPTIKA MARETIČ, ŠKOFJA LOKA

Kapucinski trg 3, 4220 Škofja Loka, Gorenjska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Dobrodošli vsi v naši optiki še posebej blizu smo vam tudi za kraje Binkelj, Bodovlje, Bukov Vrh nad Visokim, Breznica pod Lubnikom, Brode, Bukovica, Bukovščica, Crngrob, Dorfarje, Draga, Forme, Gabrk, Gabrovo, Gabrška Gora, Godešič, Gorenja vas - Reteče, Gosteče, Grenc, Hosta, Knape, Kovski Vrh, Križna Gora, Lenart nad Lušo, Lipica, Log nad Škofjo Loko, Moškrin, Na Logu, Papirnica, Pevno, Podpulfrca, Pod Plevno, Pozirno, Praprotno, Pungert, Puštal, Reteče, Rovte v Selški dolini, Sopotnica, Spodnja Luša, Staniše, Stara Loka, Stirpnik, Strmica, Suha, Sveta Barbara, Svetega Petra Hrib, Sveti Andrej, Sveti Duh, Sveti Florjan nad Škofjo Loko, Sveti Ožbolt, Sveti Tomaž, Ševlje, Škofja Loka, Trata, Trnje, Valterski Vrh, Vešter, Vincarje, Virlog, Virmaše, Visoko pri Poljanah, Zgornja Luša, Zminec.

 

OPTIKA MARETIČ je družinsko podjetje, ki je v Škofji Loki prisotno že 40 let. Nahajamo se na Kapucinskem trgu 3, v modernih poslovnih prostorih s parkirnimi mesti. Tradicija, kvaliteta in strokovnost so vodilo optike Maretič. Storitve vam na mojstrskem nivoju opravi mojstrica očesne optike in sodna izvedenka ter cenilka Karmen Maretič Debeljak, ki, se ponaša tudi s specialnimi znanji s področja kontaktologije in refrakcije.

V optiki Maretič v Škofji Loki, ki se ponaša z več kot 40-letno tradicijo, boste dobili vse na enem mestu. Njihova ponudba obsega pestro paleto storitev – od merjenja refrakcije, določanja dioptrijske vrednosti, izbire primernega korekcijskega okvirja in stekel ali kontaktnih leč do izdelave. Svetujejo vam tudi o primernosti progresivnih ali multifokalnih stekel, za različna delovna okolja

Ljudje se vse premalo zavedamo, da z očmi zaznavamo kar 90 odstotkov vsega, kar se dogaja okoli nas, zato naše oči potrebujejo dobro oskrbo optimalno korekcijo in tudi najboljšo zaščito. Veliko lahko naredimo že s kakovostnimi stekli, kontaktnimi lečami tudi s sončnimi očali, ki ustrezno zavarujejo naše oči in nam omogočajo lepši, predvsem pa ostrejši pogled v ta svet

V Optiki Maretič v Škofji Loki imamo individualni pristop za vsako stranko. Poiskali bomo najboljše možne rešitve tako za ljudi z miopijo, hiperopijo, presbiopijo ali astigmatizmom in jim z veseljem strokovno svetovali. Pri nas nimamo čakalnih vrst in tudi ne naročanja za merjenje refrakcije ali kontrole vidne ostrine, kar je ob današnjem pomanjkanju časa prednost. Zadošča že telefonski klic, da se dogovorimo za vam najustreznejši termin. Storitnve vršimo na mojstrskem nivoju. Prednost dajemo kvaliteti

V naši optiki si že lahko ogledate novo kolekcijo sončnih in korekcijskih očal. 

V poletnem času vam nudimo veliko izbiro sončnih očal priznanih blagovnih znamk Ray Ban, Police, Solano, Timberland, Puma, Rodenstoc, Replay, Adidas, Boss, Jacques Lemans, Ferre, Romeo Gigli, Furla, Jaguar in druge po zelo ugodnih cenah.

  • Izmerimo dioptrijo.
  • Izdelamo očala ali kontaktne leče.
  • Svetujemo in servisiramo.

OPTIKA MARETIČ je tudi pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

PONUDBA

  • Sončna očala
  • Korekcijska očala
  • Kontaktne leče
  • Čistila za kontaktne leče
  • Pripomočki za slabovidnePripomočki za slabovidne

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kapucinski trg 3, 4220 Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
MATIC DEBELJAK S.P.
Davčna št.:
46373039
Naslov:
Kapucinski trg 3, 4220 Škofja Loka
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 4005 2850 409 (odprt 1.6.2001, NLB d.d.)
Kontaktna oseba:
Matic Debeljak
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Spletna trgovina:
Certifikat
Naziv:
MATIC DEBELJAK S.P.
Naslov:
Kapucinski trg 3, 4220 Škofja Loka

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
08:00 - 12:00
15:00 - 18:00
Torek
08:00 - 12:00
15:00 - 18:00
Sreda
08:00 - 12:00
15:00 - 18:00
Četrtek
08:00 - 12:00
15:00 - 18:00
Petek
08:00 - 12:00
15:00 - 18:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto