Image
Image
6254
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20826.jpg

DAMIJAN VAC KOPER, POLAGANJE PARKETA IN LAMINATA, OBNOVITEV OBSTOJECEGA PARKETA, PARKETARSTVO KOPER Priporočamo

Trinkova ulica 2, 6000 Koper, Obalno-Kraška

Galerija slik

Predstavitev

Polaganje in obnavljanje parketa je naša primarna dejavnost.

Pestra ponudba vam omogoča, da lahko izbirate med domačimi in tropskimi vrstami lesa, kar vam omogoča trdnost,trajnost, barvno raznolikost in drugačnost prostorov. Z veseljem vam pomagamo, pri izbiri ustreznih materialov in vam jih na vašo željo dostavimo.

Storitve

Obnovimo obstoječi parket, polagamo vse vrste parketa in laminata, položimo tudi iverne plošče, pluto izravnamo tla ter izmerimo vlažnosti estrihov.

Parket

Polagamo vse vrste parketov, laminatov in plut in sicer: klasičnega, lamelnega, lam, intarzijskega, kant plute, laminatne pode, kmečke pode in priljubljenega izgotovljenega parketa, kateri vse bolj izpodriva klasični parket.

VSE O MONTAŽI IN POLAGANJU PARKETA

Tu vam bomo povedali vse, kar morate vedeti o pravilnem vrstnem redu priprave in polaganja vsakega materiala, ki ga obdelujemo; priskrbeli vam bomo tudi kratek povzetek prednosti in slabosti lepljenega polaganja namesto plavajočega ali namestitve z uporabo vijakov ali trakov. 

PREDRPIPRAVA POLAGANJA PARKETA

Pred namestitvijo boste morali preveriti, ali so tla, na katera želite postaviti parket, suha, trdna in gladka; nato preverite stopnjo vlage in upoštevajte, da je eden najpomembnejših dejavnikov pri polaganju ta, da v določenem časovnem obdobju ne povzroča težav: celoten parket je položen na estrih z nivojem, ki odraža prag; le tako se lahko izognete težavam, ki nastanejo zaradi prenagljenosti. Parket bo nanešen kot zadnja stopnja po zaključku vseh ostalih del, vključno z barvanjem sten. Najbolje je, da material pustite odprt v škatlah nekaj dni pred polaganjem. 

Podrobno si oglejte zapored, ki jih je treba opraviti

POLAGANJE PARKETA Z LEPILOM

Priporočamo uporabo dvokomponentnih ali enokomponentnih poliuretanskih lepil, saj je pomembno, da niso na vodni osnovi; siliansko lepilo lahko uporabite tudi za polaganje kaljenega parketa na sistem talnega ogrevanja.

Parket je običajno položen vzdolž prostora in VEDNO pušča prostor za razširitev med parketom in kakršnimi koli pritrjenimi predmeti.

Lepilo, ki naj ostane na površini, odstranite, ko je še hladno, sicer ga ne boste mogli odstraniti, ko je suho.

Polaganja na ofsetne plošče se nikoli ne izvaja s svetlobno nameščenimi glavami (kratka stran), ker ima šibkejši oprijem na celotni konstrukciji.

Ko je polaganje končano, ga temeljito očistite in ko se lepilo po 24 urah posuši, lahko začnete hoditi po svojih novih tleh. 

namestitev z lepilom na ogrevalni estrih 

PLAVAJOČE POLAGANJE

V tem primeru so letvice pomoč na podlagi brez kakršnega koli lepila, nakar jih je mogoče po potrebi odstraniti. Med podlago in parketom boste vedno morali postaviti preprogo, da izničite morebitne zvoke obeh trdnih teles, ki sta v stiku. Če je vlage preveč (čeprav v mejah), potem med podlago in preprogo položite plastično folijo. V teh okoliščinah pustite tudi prostor med parketom in stenami ali med katerim koli pritrjenim telesom, pritrjenim na tla. Pri plavajočem polaganju se deske držijo druga druge in se nato nežno udarijo, tako da se prilegajo ena v drugo. Letvice morajo ostati odmikane za najmanj 20 cm, po končani namestitvi pa jo je treba temeljito očistiti in takoj stopiti naprej.

 plavajoča inštalacija

 Dobre strani slabosti plavajočega polaganja vs polaganje z lepilom

Tu bomo obravnavali prednosti in slabosti ene vrste namestitve v primerjavi z drugo. Suho plavajoče polaganje ima prednosti pred nanosom lepila in obratno; tu so prednosti in slabosti.

 NAMESTITEV PARKETA ZUNAJ

Zunanji parket je mogoče namestiti na dva načina: bodisi z zložljivimi sponkami, ki se privijejo na žebljalne trakove bodisi na podlago, tako da vijake vstavite neposredno na desko. V obeh primerih morajo biti tla za polaganje trdna in zdrava; morebitne armaturne plošče pustite nekaj dni na mestu polaganja (v zaprtih prostorih), da se bodo lahko prilagodile okolici; pred fazo polaganja upoštevajte, da mora imeti krov, ko je položen, vedno rahel naklon, da odteče morebitna deževnica; različne elemente je treba razporediti pravilno, kot je določeno na strani s podrobnostmi, kar tudi olajša zvočno izmenjavo zraka.

PARKETARSTVO

Obnovimo ali položimo vse vrste parketa do vseh različnih materialov ter vzorcev.

Parket je trpežen ne glede na obremenjenost.


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Trinkova ulica 2, 6000 Koper, Obalno-Kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Parketarstvo Damijan Vac s.p.
Davčna št.:
75871220
Naslov:
Trinkova ulica 2, 6000 Koper
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0004 5191 325 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Damijan Vac
Kontaktna oseba:
Damijan Vac
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 863 323
Mobitel:
040863323
E-mail:
damijan.vac72@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Parketarstvo Damijan Vac s.p.
Naslov:
Trinkova ulica 2, 6000 Koper

Kontaktne osebe

parketarstvo