Image
Image
4649
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/874/joze_3_4_1-1602590802.png

BOOKING ROOMS BOHINJ NEMŠKI ROVT-LOCAL FOOD

Nemški Rovt 21a, 4264 Bohinjska Bistrica, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

ROOMS BOHINJ NEMŠKI ROVT-LOCAL FOOD

Na obrobju Triglavskega narodnega parka, v prijetni vasici Nemški Rovt stoji družinski penzion » Resje«. V njem je 14 lepo urejenih sob s skupaj 40 posteljami. V vsaki sobi je tuš, wc, TV, internet. Večina ima balkon in direktni telefon.

Ribolov
Neokrnjena narava Bohinja je raj tudi za tiste, ki uživate v ribolovu. Tu boste v čistih rekah, svežem zraku in blagodejnem miru iskali svoj ulov ter tako pozabili na vsakodnevne skrbi.  Lahko si zagotovite zdravo ribo za vašo večerjo ali pa ulov spustite in srečo ponovno preizkusite naslednji dan. Ribiška družina Bohinj skrbi za vode, ki so ene najlepših v Sloveniji namenjene muharjenju. Na tem področju najdemo izjemno čisto vodo, ter mnoge zanimive vrste rib, ki bodo zagotovile, da bo ribolov v njihovih vodah res zanimiv in si ga boste zapomnili za vedno.

Rafting
Rafting je zelo zanimiv šport za vsakogar, ki uživa med odkrivanjem svojih sposobnosti pri premagovanju brzic, ko se skuša izogniti skalam in manevrirati v raftih ob spuščanju po reki. Rafting je ena od najbolj priljubljenih aktivnosti in je primeren za vsakogar.

Kolesarjenje
Kolesarjenje je zagotovo najboljša oblika spoznavanja pokrajine. Na kolesu lahko odkrivate najbolj zanimive točke in doživite arhitekturo Bohinja hkrati pa skrbite za svoje zdravje in čisto okolje. V Bohinju lahko najdete sebi primerne poti, tako družine kot tudi izkušeni kolesarji. Najbolj zanimive točke so povezane v Bohinjsko kolesarsko pot in vodijo do naravnih in kulturnih spomenikov, prek travnikov in polj, rek in jezera, do domačih kulinaričnih užitkov.

Pohodništvo
Bohinjske gore že stoletja vabijo ljubitelje narave. Tvorijo veličasten venec gora, od južne verige spodnjih Bohinjskih gora, preko zahodne verige, ki obroblja Komno in Dolino Triglavskih jezer, do gorskega očaka Triglava na severu in dalje proti vzhodu, kjer se znižajo do pokljuških gozdov.

Ta izjemna kotlina v osrčju Julijskih Alp in hkrati v središču Triglavskega narodnega parka preseneča s svojo raznolikostjo. Tu doživimo vse višinske pasove od gladine jezera na višini 540 metrov do najvišjega vrha Slovenije, 2864 metrov visokega Triglava. Pohodniško spoznavanje Bohinja je zanimivo in lepo v vseh letnih časih, saj tudi pozimi tu najdemo možnosti za nova doživetja na 17 sprehajalnih in drugih pohodniških poteh, denimo s tekaškimi smučkami ali s krpljami.

Jahanje
Konjeništvo in jahanje imata v Sloveniji po zaslugi kobilarne Lipica, zibelke svetovno znanih lipicancev, večstoletno tradicijo. Na območju Bohinja so organizirane kratke nekajurne in dolge večdnevne jahalne ture, ki vodijo do naravnih posebnosti: do Hudičevega mostu, slapa Savica, na planine na Pokljuki in še kam.

Smučišče
Penzion Resje se nahaja le 8 km od smučišča Soriška planina, kar je najbližje, če se tja odpravljate iz Bohinjske doline. V neposredni okolici se nahajajo še tri smučišča in sicer Vogel, Pokljuka in Senožeta. Soriška planina je manjše, a zanimivo smučišče, ki se razteza na nadmorski višini od 1287 m do 1550 m. V lepem vremenu se bo pred vami odprl razgled na Julijske Alpe. Smučišča so namenjena tako smučarjem začetnikom kot rekreativnim smučarjem in tekmovalcem, ki jih pričakuje veleslalomska proga. Vsi pa lahko svojo hitrost izmerijo na posebej za to postavljeni progi. Najštevilnejši obiskovalci so družine, planina pa je znana tudi po svojem tekmovalnem poligonu. Smučišče ima slalomsko, veleslalomsko in smuk progo. Dobrodošli so tudi deskarji, sankači in ljubitelji teka na smučeh.


Okusne in obilne obroke domače hrane vam postrežemo v restavraciji v pritličju. Tu lahko posedite ob družabnih igrah, pogovoru ali gledanju TV. Naš penzion je primeren tudi za športne klube, saj imamo fitness s profesionalno opremo, na katerem je možno intenzivno trenirati.

Zunaj je urejena terasa, manjše igrišče za otroke ter parkirišče. V neposredni bližini so pašniki in gozdovi, kjer se lahko sprehajate in nabirate gozdne sadeže ali gobe. Pri nas še lahko najdete delček že skoraj pozabljene vaške idile.


The Resje Guesthouse and Bed and Breakfast is located on the edge of The Triglav National Park in the Nemški Rovt village. This is a pleasant old village, surrounded by forests, pastures and meadows.

There are 14 rooms available in the Resje Bed and Breakfast, and we are capable of housing 40 guests per night. All rooms have LCD televisions with satellite programming. Each room also has its own bathroom with a shower, and most rooms have a balcony, where you can sit down and enjoy the fresh mountain air. You can relax and enjoy the view of Bohinj’s mountains, meadows and forests.

You have the option to half board (with either dinner or lunch) on request, in our house. You can also try traditional Slovenian and international dishes accompanied by Slovenian vines.

For all those who like to intensively train on vacation, our professionally furnished fitness studio is available free of charge.

Outside, there is a free parking lot, two terraces and a small children’s playground in a big garden, where your children can safely play. Our house is surrounded by meadows, where you can get a close up look at farm animals, and forests, where you can go strawberry, blueberry, raspberry or mushroom picking. You can also find plenty of different herbs in the forests.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Nemški Rovt 21a, 4264 Bohinjska Bistrica, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Gostinstvo Zabregar, Jože Godec s.p.
Davčna št.:
43549845
Naslov:
Nemški Rovt 21a, 4264 Bohinjska Bistrica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 4201 170 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Jože Godec
Kontaktna oseba:
Jože Godec
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 640 641
Mobitel:
040640641
Telefon:
+386 (0)4 5721079
E-mail:
resje21a@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Gostinstvo Zabregar, Jože Godec s.p.
Naslov:
Nemški Rovt 21a, 4264 Bohinjska Bistrica

Kontaktne osebe

REZERVACIJE

Socialno omrežje