Image
Image
9225
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4951/logonew34526.jpg

MAHNIČ - PIVOVARNA, GOSTILNA IN APARTMAJI, KOZINA

Kolodvorska ulica 4, 6240 , Kozina, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

SKUPINA MAHNIČ

Skupino Mahnič danes sestavljata 2 podjetji, ki delujeta na naslednjih področjih:

- restavracije in gostilne,
- proizvodnja piva,
- dejavnost hotelov ter podobnih namestitvenih obratov.

Gostilna Mahnič na Kozini

Kolodvorska 4, 6240 Kozina
Rezervacije: +386 (0)5 680 01 00
Ostali kontakti:
F +386 (0)5 680 01 100
E Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠT. SEDIŠČ IN URNIK:
Danes v Gostilni Mahnič na Kozini za dobro počutje gostov skrbi čez 20 zaposlenih. Lokal sprejeme (v času poletne sezone, ko obratuje zunanja terasa) do 250 gostov. Obratovalni čas lokala je vsak dan od 11 do 23h, razen na Silvestrovo in prvi dan novega leta, ko je lokal zaprt.

HRANA:
Jedilni list Gostilne Mahnič je osnovan na domačem pivu Mahnič, zato prevladujejo pivske in mesne jedi kot so pivska juha, pivski golaž, klobase, telečja krača, ipd. Kar zadeva načina postrežbe večina gostov (skupin) izbere jedi, postrežene na ploščah, ki so dobro obložene in pripravljene za več oseb.

PIJAČA:
Gostilna se ponaša z lastnim pivom Mahnič, ki velja za najbolj priljubljeno pijačo lokala. Pivovarna se nahaja v kletnih prostih gostilne, kar omogoča točenje sveže zvarjenega piva neposredno iz sodov pivovarne.

Poleg piva se k mesnim specialitetam prileže tudi lokalno pridelan teran, ki je na Krasu nepogrešljiv spremljevalec kraške hrane.

Gostilna Mahnič v Parku Škocjanske Jame

Matavun 12, 6215 Divača
Rezervacije: +386 (0)41 316 600
On-line rezervacija
Ostali kontakti:
T +386 (0)5 76 32 960
F +386 (0)5 76 32 961

URNIK:
Gostilna Mahnič obratuje vse dni v letu, s tem, da je urnik prilagojen ogledom Škocjanskih jam in organizaciji skupinskih dogodkov (poroke, zabave, ipd.).

Ne glede na letni čas je obratovanje prilagojeno sprejemu pogostitvi večjih skupin in organizaciji skupinskih dogodkov. V tem primeru je gostilna lahko odprta do 03h naslednjega dne.

HRANA:
Jedilni list Gostilne Mahnič v Parku Škocjanske jame je po načelu uveljavljene in preizkušene kuhinje Mahnič, osnovan na domačemu pivu Mahnič, zato prevladujejo pivske in mesne jedi.

Na "a la carte" jedilnem listu vam poleg pivskih jedi ponujamo še mnoge kraške specialitete, pri pri katerih kot glavna sestavina prevladuje kraški pršut. Jedilni list si lahko ogledate na naslednji e-povezavi: Jedilni list - A la carte - Matavun.

Poleg "a la carte" jedi imamo v gostilni prilagojeno ponudbo tudi za izletnike in obiskovalce jam, ki nimajo dovolj časa za uživanje celotnega menuja. Gre za ponudbo hitro pripravljenih jedi ("take away") kot so sendviči, hamburgerji, zavitki, ipd.

Za turiste je poskrbljeno tudi z dnevnimi kosili ali "tourist" menuji, ki jih sestavljajo predjed, glavna jed, solata in sladica.

Bogata gostinska ponudba pa ni zaobšla ponudbe dnevno pripravljenih malic, ki so gostom na razpolago vsak dan med 10h in 12h.

PIJAČA:
Reprezentativna pijača gostilne je domače pivo Mahnič, ki ga v lokalu večinoma točimo ("točeno pivo"), hkrati pa ga prodajamo tudi "za domov" ("take away beer") v obliki 1,5 litrske plastenke in 5, 20 ali 50 litrskega soda.

Med ostalimi značilnimi pijačami gostilne najdete v ponudbi še stalnega spremljevalca kraške kulinarike, lokalno rdeče vino, kraški teran.

DOGODKI:
Za dobro vzdužje v gostilni poskrbimo z organizacijo zabav in plesov ob različnih prazničnih priložnostih kot so Martinovo, Silvestrovo, Novoletni ples, Valentinov ples, ipd. V veliko veselje nam je tudi organizacija poročnih pogostitev, za kar imamo pripravljene prav posebene menu-je, ki jih za ta namen pripravlja izbrana skupina naših kuharskih mojstrov.

Pivovarna Mahnič

Kolodvorska ul. 4, 6240 Kozina
Naročilo: +386 (0)5 680 01 00


VRSTE PIVA MAHNIČ
Pivovarna proizvaja dve vrsti piva in sicer svetlo in temno pivo. V proizvodnem procesu so pri svetlem pivu uporabljene štiri osnovne sestavine za proizvodnjo piva (ječmenov slad, hmelj, kvas, voda), medtem ko je pri proizvodnji temnega piva osnovnim sestavinam dodan še karamelni slad.

PRODAJNA MESTA
Z razvojem Gostinstva Mahnič sta se v notranjsko - kraški regiji uveljavili dve Gostilni Mahnič, ki sta hkrati tudi prodajni mesti piva Mahnič. Poleg prodaje v dveh gostilnah pa pivo prodajamo še v prodajalni Bohinjske sirarne na Koseški tržnici v Ljubljani.

Danes imajo tako ljubitelji domačega piva možnost nakupa piva Mahnič na treh prodajnih mestih in sicer v:
- Gostilni Mahnič na Kozini (Kolodvorska ulica 4)
- Gostilni Mahnič v Parku Škocjanske jame (Matavun 12)
- Prodajalni Bohinjske sirarne na Koseški tržnici v Ljubljani.

Apartmaji Mahnič

Koroška cesta 6, 4280 Kranjska Gora
Rezervacije: +386 (0)41 361 719
> On-line rezervacija
Ostali kontakti:
T +386 (0)59 047 871
F +386 (0)59 047 782

V okviru skupine Mahnič je bilo s strani lastnikov skupine registirano nepremičninsko podjetje Nepremičnine Mahnič d.o.o., ki se ukvarja z oddajo lastnih stanovanjskih prostorov v Ljubljani in na Kozini ter z oddajo apartmajev v Kranjski Gori (Apartmaji Mahnič).

Vse nepremičninske enote podjetja Nepremičnine Mahnič d.o.o., Kozina so namenjene komercialni dejavnosti oddaje nepremičnin, pri čemer so stanovanjske enote po večini oddane v dolgoročni najem, medtem ko so apartmaji v Kranjski Gori namenjeni kratkoročnim, večinoma 3 - 7 dnevnim oddajam v najem.

Apartmaji Mahnič v Kranjski Gori obsegajo dve apartmanski enoti in sicer Apartma Živa *** ter Apartma Bor ***, ki sta po predpisanih standardih (www.slovenia.info) razvrščena v kategorijo nastanitvenih objektov s tremi zvezdicami (***).  Apartmaja ležita v samem jedru Kranjske Gore, v počitniški stavbi Razor, v neposredni bližini vaškega trga (100 m) in smučarskih strmin (200 m). Svojim gostom omogočata, da se umaknejo iz mestnega vrveža in v objemu gora pozabijo na vsakdanje obveznosti.

Več informacij o apartmajih s pogoji in ceno najema je predstavljenih v zloženki, ki jo najedete na slednji e-povezavi: Apartmaji Mahnič v Kranjski gori.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kolodvorska ulica 4, 6240 , Kozina, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Pivovarna, gostilna Mahnič d.o.o.
Davčna št.:
62294113
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 RS
E-mail:
pivovarna.mahnic@siol.net
Certifikat