Image
Image
52

ETERIČNO OLJE SIVKE

 Ulica Gregorja Žiberne 4, 6215 Divača, Divača, Slovenija - Navodila za pot

Stara cena:
8,00 EUR
Cena::
6,00 EUR
Znižana cena

25% Znižano

7 Februar 2024 - 7 Marec 2024 7 Februar 2024 7 Marec 2024

ETERIČNO OLJE SIVKE IZ EKOLOŠKE PRIDELAVE

Eterično olje sivke ekološke pridelave je čudovit naravni izdelek, pridobljen iz vrhunskih sivkinih rastlin, ki so bile gojene v skladu z ekološkimi standardi. To olje nosi v sebi moč in čistost sivke, ki je znana po svojih blagodejnih lastnostih. Ekološko pridelano eterično olje sivke je pridobljeno s posebnim postopkom destilacije, ki ohranja vse naravne sestavine rastline.

Lastnosti ekološkega eteričnega olja sivke:

  • Sproščujoč vonj: Eterično olje sivke iz ekološke pridelave oddaja prijeten in pomirjujoč vonj, ki ustvarja sproščujoče okolje.
  • Nega kože: Uporaba tega olja lahko blagodejno vpliva na kožo, saj sivka slovi po svojih vlažilnih in pomirjevalnih lastnostih.
  • Pomoč pri sproščanju stresa: Aromaterapevtske lastnosti sivke lahko pomagajo pri sproščanju stresa in izboljšanju splošnega počutja.

Uporaba: Ekološko pridelano eterično olje sivke lahko uporabljate na različne načine. Dodajte nekaj kapljic v aromo diffuser, ga razredčite v osnovnem olju za masažo ali pa dodajte nekaj kapljic v kopel za sprostitev.

Odkrijte moč narave v našem ekološkem eteričnem olju sivke in si ustvarite okolje polno miru in blaginje.

User Rating

0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.