Image
Image
7058
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew8803.jpg

PRI ŠTORKLJI, MORAVSKE TOPLICE

Na bregu 12 , Moravske Toplice, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

Že skoraj štiri desetletja se družina Lovrenčec ukvarja s turizmom. Svoj prijeten dom, ki ga danes z veseljem delimo s svojimi gosti, smo si ustvarili v prijetni prekmurski vasici Moravske Toplice, le streljaj od znanega zdravilišča Terme 3000 in term Vivat. Prijazno in srčno pričakujemo svoje goste in jim ponujamo vse udobje lastnega doma. Osem dvoposteljnih sob in dva apartmaja, ter skupinska soba z 12 ležišči so vse dni v letu na voljo vsem, ki želijo svoje proste dni preživeti mirno in sproščeno.

Dan pri nas se začne z bogatim zajtrkom – postrežemo ga takrat, ko to želijo naši gosti – zgodaj zjutraj ali pozno dopoldne.

Prijetni so lahko tudi popoldnevi in večeri. Prijazni gostitelji svoje goste radi popeljemo v vinograd na kozarček domačega. Večeri v prijetni družbi in domačem okrilju lastne gostilne se velikokrat raztegnejo pozno v noč in se zazibljejo v prijetno utrujen in pomirjujoč spanec.

Terme 3000 so doma in na tujem znane po zdravilni termo-mineralni vodi, atraktivnih bazenih in številnih možnostih rekreacije. Terme so od nas oddaljene 600 m. Vse dni v letu jih obiskujejo domači predvsem pa tuji gosti, ki iščejo zdravja, miru in sprostitve.

Tudi Terme Vivat, kot eno mlajših zdravilišč v Sloveniji, so zelo priljubljene pri naših gostih. Obilo možnosti za prijetno dopustovanje ponuja tudi okolica Moravskih Toplic. Rahlo gričevnato Goričko, poraslo z bujnimi gozdovi polnimi bogastva, primerno za sprehode ali kolesarjenje, kmečki turizmi na vinorodnih gričih vabijo na piknike, muzeji in starodavne cerkve pa so nema priča preteklosti.

Pridite v goste,

Družina LOVRENČEC

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Na bregu 12 , Moravske Toplice, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostinstvo in turizem, Marjan Lovrenčec s.p.
Davčna št.:
73889032
Telefon:
+386(0)2 5481242
E-mail:
info@pri-storklji.si
Certifikat