Image
Image
4610
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3273/brunarice_mobilne_hiske_na_kljuc2-1675777580.JPG

Mobilne hiške na ključ, brunarice na ključ

Pod Strahom 60, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

IZBERITE SI SVOJ RAZGLED


Naše podjetje Primtes d.o.o. deluje že od leta 1992, in v tem času smo pridobili dragocene izkušnje na področju krovstva, kleparstva ter tesarstva. Ker menimo da je zadovoljna stranka merilo uspešnosti, nas pokličite in z veseljem se vam bomo 100% posvetili.

BRUNARICE

Se igrate z mislijo lesene brunarice, potem smo pravi za vas, z našo pomočjo lahko hitro pridete do želenih odgovor. 
Brunarice se izdelujejo iz različnega lesa, mi  uporabljamo les iglavcev, predvsem smreke, bora in macesna, vsaka sorta oddaja svoj vonj, vsaka sorta ima svojo naravno barvo. 
Brunarice postavimo glede na želeno kvadraturo, glede na višino, in zmožnost terena.
Za postavitev brunarice ne potrebujete veliko le soglasje občine na osnovi lokacijske informacije in že lahko uživate ob zvoku ptic in jutranji meglici.

MOBILNE HIŠKE

Mobilne hiške so krasna alternativa vsem, ki se vam mudi, postavljena je hitro enostavno in je mobilna, lahko jo pripeljete in odpeljete kadarkoli, lahko pa si jo samo pripeljete.
Prednosti mobilne hiške je ta, da za mobilni objekt ne potrebujete gradbenega dovoljenja za takojšnje uživanje na prostem, suhem in na toplem.


KROVSTVO


Ker vemo da ima streha eno najbolj pomembnih vlog v vašem domu, ji temu primerno posvetimo vso potrebno skrb in pozornost ki ji po tem takem mora pripadati. Zagotovimo vam lahko kvalitetno opravljanje naših storitev, seveda z uporabo kvalitetnih materialov. Naj gre za odkrivanje, pokrivanje ali popravilo strehe, hidroizolacije ali toplotne izolacije, mi smo pravi naslov za vas. Za vas opravljamo tudi redna vzdrževalna dela na vašem ostrešju.

KLEPARSTVO

Da bo vaša streha popolna, poskrbimo tudi za montažo snegolovov, lovilcev vode, dimniških kap, žlebov, ter zaključkov na žlebovih, žolt in po potrebi tudi zaščit pred golobi.

TESARSTVO

Ker gre tesarstvo z roko v roki s krovstvom, smo se dodobra uveljavili tudi na tem področju. Izdelujemo frčade in menjamo stara, ter postavljamo nova ostrešja. Ker pa se zavedamo, da streha, pa čeprav še tako pomembna, ni vse , pa poskrbimo tudi za vaš vrt, ki ga lahko dopolnimo  s postavitvijo paviljona, vrtne ute ali pergole.Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pod Strahom 60, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Primtes obrtno podjetje, d.o.o.
Davčna št.:
65337743
Naslov:
Pod Strahom 60, 1291 Škofljica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0204 5001 7379 584 (NLB d.d.)
Kontaktna oseba:
Bojan Primc
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 810 197
Mobitel:
+386(0)41 710 130
Mobitel:
041710130
Telefon:
+386(0)1 3667271
E-mail:
primc.bojan@gmail.com
Faks:
+386 (0)1 3667271
Certifikat
Naziv:
Primtes obrtno podjetje, d.o.o.
Naslov:
Pod Strahom 60, 1291 Škofljica