Image
Image
3280
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew69994.jpg

PRODAJA VIDEO IGER, CELJE

Košnica pri Celju 38A , Celje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Prodaja originalnih CDKey-ev s 5-letno garancijo. Že več kot 1000 zadovoljnih strank!

Si želiš originalno igro
, ki bo vedno okrepljena z najnovejšimi posodobitvami ter jo tudi želiš igrati v multiplayer načinu s svojimi prijatelji? CDKey.si je spletna trgovina, ki prodaja originalne serijske številke za priljubljene PC in konzolne igre. Smo generalni slovenski uvoznik priznanega angleškega partnerja, ki dobavlja originalne, licenčne EA Origin, Steam, Battle.net, PlayStation Network, Microsoft in ostale CDKeye. Zagotavljamo 100% delovanje CDKey-ev in na njih tudi nudimo garancijo.

Zakaj kupiti originalni CDKey?

  • originalni cd key omogoča igranje na strežnikih ustvarjalca igre,
  • nimaš težav s popravki, ki zahtevajo ponovno validacijo vaše serijske številke,
  • po vpisu serijske številke se igra prenese na računalnik in je vezana na tvoj račun, torej jo lahko enostavno namestiš tudi ob zamenjavi računalnika,
  • cdkeyi so večinoma cenejši od škatelnih iger.

Verjetno si se že vprašal/a, kako dobiš igro, če ti pošljemo le cdkey. Večina zastopnikov omogoča prenos igre preko Steam, EA Origin, Battle.net ali uPlay platforme. V imenu vsake igre je tudi navedeno, katero platformo določena igra podpira. Enostavno si namestiš enega od programov (Steam, EA Origin, ...) na svoj računalnik, se prijaviš, vneseš serijsko številko in hitro preneseš svojo igro. Nič hoje po trgovinah in čakanja na blagajnah. V primeru prednaročil za igre, ki še niso izšle, dobiš serijsko številko najkasneje na dan izida, običajno pa že kakšen dan prej.

Za CDKeye, kjer je zapisano, da gre za Backup CDKey to pomeni, da je potrebno igro že imeti nameščeno na svojem računalniku, saj pri nas lahko kupiš le nadomestno serijsko številko. Izredno uporabno, kadar je tvoja serijska številka iz kakšnih razlogov (običajno blokada zaradi kršenja pravil) postala neveljavna.

Torej, kaj še čakaš? Hitro pobrskaj po naši trgovini in si naroči željeno igro še danes!

Za več informacij in naročila obiščite našo spletno trgovino.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Košnica pri Celju 38A , Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Spletna trgovina, Robert Lešek s.p.
Davčna št.:
50594753
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386(0)70 223 795
E-mail:
info@cdkey.si
Certifikat

Socialno omrežje