Image
Image
729
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8989/rafting-soca-maya-team_1706784305.jpeg

RAFTING SOČA MAYA TEAM Priporočamo

Volče 87c, 5220 Tolmin, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Rafting doživetja in užitke na reki Soči delimo z vami od leta 1998. Dobrodošli!

Rafting izlet za največje adrenalinske navdušence, družine z otroki ali osnovnošolce in dijake. Izberite katera opcija vam najbolj ustreza in rezervirajte svoj termin. Rafting traja približno uro in pol do dve uri na reki Soči, temu pa je potrebno dodati še prevoz, preoblačenje v rafting opremo in varnostni protokol pred pričetkom rafting avanture.

Pred prihodom obvezne rezervacije. Dobrodošli.

RAFTING SOČA KLASIK

Izvajanje aktivnosti: od 15. marca do 15. oktobra

Število udeležencev: 4 -150

Rafting Soča klasik je avantura, ki je enostavno ne smete zamuditi. Poteka na odseku Boka - Trnovo. To je najbolj atraktiven del reke Soče.

V agenciji Maya team vedno poskrbimo za kompletno rafting opremo (neoprenska obleka zgornji in spodnji del, neoprenski copati, rešilni jopič in čelada), ki je vedno čista, oprana in dezinficirana. Poskrbimo za prevoz in zavarovanje odgovornosti. Vodniki so vedno sproščeni, nasmejani in pripravljeni, da vam pomagajo v vsaki situaciji. Kot se za profesionalnega vodnika spodobi. Imamo tudi odlične šoferje in prijazne hostese.

Vsi smo tu, z razlogom, da za vas pripravimo in izvedemo nepozabno rafting izkušnjo. Pomembno je, da veste, da reka Soča ob različnih vodostajih ponuja vedno drugačno, a vedno zabavno avanturo. Zato vas vabimo, da se rafting avanture udeležite v različnih časovnih obdobjih( pomlad, poletje, jesen). Tako boste najlepšo reko na svetu spoznali skoraj v vseh njenih barvnih odtenkih in ob različnih vodostajih. Spodaj izberite število udeležencev, željeni datum in uro prihoda ter uredite rezervacijo, za dodatna vprašanja in pomoč pa smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

RAFTING DRUŽINSKI EASY

Izvajanje aktivnosti: 15. marec do 15. oktober

Število udeležencev: 80

Večje število udeležencev: če želite rezervirati za več kot 15 oseb, nam pošljite Povpraševanje

Družinski rafting je odlična ideja za popestritev skupnega družinskega časa. Spust po mirnem toku Soče bo navdušil odrasle in otroke, za piko na i pa boste po želji lahko z vodičem ušpičili tudi kakšno majhno vodno vragolijo in raft uporabili kar za tobogan. Spust po Soči na odseku Kamno – Tolmin je primeren tudi za neplavalce in majhne otroke (od 4 do 15 let) v spremstvu odraslih oseb. Želite preživeti lep dan v naravi, doživeti nekaj novega in obenem svojim otrokom pričarati nepozaben spomin? Potem je Easy rafting prava izbira!

RAFTING ZA OSNOVNE ŠOLE: Kamno - Tolmin

Izvajanje aktivnosti: 15. marec do 15. oktober

Število udeležencev: 80

Večje število udeležencev: če želite rezervirati za več kot 15 oseb, nam pošljite Povpraševanje

Rafting za osnovnošolce izvajamo na odseku Kamno – Tolmin, ki je zaradi mirnejšega toka reke Soče primeren za otroke od 4 do 15 leta, tudi za neplavalca in neizkušene. Rafting izlet je odlična popestritev šolskih dni, saj poleg osupljivih pogledov na neokrnjeno naravo ponudi edinstveno doživetje s spustom po eni najlepših evropskih rek. Seveda bodo osnovnošolci med potjo poveslali tudi po manjših brzicah, najpogumnejši pa bodo lahko tudi skočili in se okopali v hladni Soči. Šolski izlet ne bo samo osvežujoč, ampak se bomo sprehodili tudi čez čudovita Tolminska korita in si privoščili piknik ob krasni reki Soči.

Videoposnetek

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Volče 87c, 5220 Tolmin, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MAYA TEAM D.O.O.
Davčna št.:
SI24153044
Naslov:
Volče 87c, 5220 Tolmin
Država:
Slovenija
Poslovna enota:
Tolmin
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 3500 1000 1702 165
Odgovorna oseba:
Borut Nikolaš
Kontaktna oseba:
Borut Nikolaš
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
Mobitel:
051312972
Certifikat
Naziv:
MAYA TEAM D.O.O.
Naslov:
Volče 87c, 5220 Tolmin

Kontaktne osebe

CEO
Borut Nikolaš

Socialno omrežje