Image
Image
15914
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew44171.jpg

CATERING KOPER, OBALA, Skipper Emil Horvat s.p.

Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper, Obalno-kraška, Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Dobrodošli v Catering Skipper iz Kopra – Okusi Slovenske Obale

Ste v iskanju vrhunskega cateringa, ki bo vašim dogodkom dodal pridih mediteranskega okusa? Pri Skipper Catering Koper smo specializirani za ustvarjanje nepozabnih doživetij s kulinaričnimi mojstrovinami, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice.

Naša Ponudba:

    Naša ekipa vrhunskih kuharjev skrbno pripravlja jedi, ki združujejo sveže lokalne sestavine z inovativnimi kulinaričnimi tehnikami. Na voljo imamo bogato paleto menijev, prilagojenih vašim željam in potrebam.

    Razumemo, da je vsak dogodek unikaten. Zato se trudimo razumeti vaše želje in potrebe ter vam zagotoviti popolnoma prilagojeno izkušnjo cateringa. Sodelujemo z vami pri izbiri menija, postavitvi prostora in vseh drugih podrobnostih.

    Naša ekipa strokovnjakov za catering se bo posvetila vsem podrobnostim, tako da se lahko vi osredotočite na uživanje v trenutku. Zanesljivo bomo poskrbeli za pripravo, postrežbo in pospravljanje, da bo vaš dogodek potekal brezhibno.

Zakaj Izbrati Catering Skipper iz Kopra?

    Sodelujemo z lokalnimi pridelovalci in dobavitelji, da vam zagotovimo sveže in sezonske sestavine ter podpremo lokalno skupnost.

    Poskrbimo za estetsko privlačno postavitev, ki se prilega temi vašega dogodka in ustvarja prijetno vzdušje.

    Z večletnimi izkušnjami v catering industriji vam zagotavljamo strokovnost in visoko kakovost storitev.

Ne glede na to, ali gre za poroko, rojstnodnevno zabavo, poslovni dogodek ali kakšno drugo priložnost, Catering Skipper Koper je vaš zanesljiv partner za kulinarično doživetje na obali. Kontaktirajte nas za ponudbo, prilagojeno vašim potrebam, in dopustite, da ustvarimo okusno izkušnjo za vas in vaše goste.

    Pijača in Vinski Izbor:
    Naša ponudba ne zajema le hrane, temveč tudi vrhunske pijače. Ponujamo izbor kakovostnih vin, osvežujočih koktajlov in brezalkoholnih napitkov, ki bodo popolnoma dopolnili vaš jedilnik.

    Dekoracija in Ambient:
    Ustvarjamo estetsko dovršene ambientalne postavitve, ki bodo odsevale vaš osebni slog. Na voljo imamo različne dekorativne elemente, ki bodo dodali pridih elegance ali sproščenosti, odvisno od narave vašega dogodka.

    Posebne Dietne Omejitve:
    Zavedamo se, da se prehrambene potrebe razlikujejo. Zato lahko prilagodimo naše jedilnike glede na posebne dietne zahteve, kot so vegetarijanske, veganske ali brezglutenske možnosti.

Naši Referenčni Dogodki:

    Poroke
    Poslovni sestanki in konference
    Rojstnodnevne zabave
    Promocijski dogodki
    Sprostitveni pikniki

Radi bi vas povabili, da nas kontaktirate za dodatne informacije in individualno ponudbo, prilagojeno vašemu dogodku. Naša ekipa je vedno pripravljena prisluhniti vašim željam in vam pomagati ustvariti nepozabno kulinarično doživetje.

Catering Skipper Koper je tu, da vaš dogodek dvigne na višjo raven s kakovostno hrano, izjemno postrežbo in brezhibno organizacijo. Zaupajte nam in dovolite, da skupaj ustvarimo okusne spomine!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper, Obalno-kraška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Restavracija Skipper Emil Horvat s.p.
Davčna št.:
30911290
Naslov:
Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 RS
Mobitel:
+386(0)5 6261810
Telefon:
+386(0)5 6261810
E-mail:
emil.horvat@siol.net
Certifikat
Naslov:
Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
11:00 - 22:00
Torek
11:00 - 22:00
Sreda
11:00 - 22:00
Četrtek
11:00 - 22:00
Petek
11:00 - 22:00
Sobota
11:00 - 22:00
Nedelja
11:00 - 22:00
za praznike prosimo pokličite