Image
Image
4653
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew18859.jpg

ROMAN REŽONJA, NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI, SV. ANA V SLOVENSKIH GORICAH

Žice 54 , Sv. Ana v Slovenskih Goricah, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

S pridelavo bučnega olja se ukvarjamo že vrsto let, večino smo imeli za domačo rabo. Kasneje smo se odločili razširiti dejavnost in  omogočiti tudi vam, da posežete po zdravem, naravnem izdelku. Bučna semena, iz katerega pridelujemo olje, so domača, iz naših njiv. Cilj je ponuditi ljudem najboljše, kar nam nudi narava.
 
KORISTNOST UŽIVANJA BUČNEGA OLJA:

Bučno olje je začimba, zdravilo in hkrati pomembno živilo. Bučno olje spada med hranilno najbogatejša olja. Bučno olje je obogateno z vitamini A, B1, B6, C in E.  Bučno olje vsebuje beljakovine, ogljikove hidrate, minerale, kalij, kalcij, fosfor in železo .Vsebuje tudi Esencialne omega 3 maščobne kisline.  Bučna semena so pomembna  za delovanje živčnega sistema in s tem boljšo koncentracijo, zmožnost mišljenja, zdrave lase, kožo, nohte. Zaradi visoke vsebnosti vitamina E preprečuje predčasno staranje.

Zdravilni učinki:  pozitivno vpliva na mišice mehurja in s tem na njegovo normalno delovanje, preprečuje povečanje prostate, presnovo holesterola, varujejo organizem pred vnetji, krepi imunski sitem, varujejo srce in ožilje. Pozitiven  in zdravilen učinek ima tudi na bolezni kot so povišan krvni tlak, aterosklerozo, revmatizem, osteoporoza in na kožne bolezni.

PONUDBA:

•    100% BUČNO OLJE    16 € / liter,   8€ / 0,5 litra
•    70% MEŠANO OLJE     8 € / liter,   4€ / 0,5 litra

Večja naročila dostavimo sami brezplačno.  Možen tudi oseben prevzem na našem  naslovu.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Žice 54 , Sv. Ana v Slovenskih Goricah, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
Roman Režonja - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
31289568
Mobitel:
+386 (0)41 965 051
Certifikat