Image
Image
14583
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5688/domace_marmelade_zganje_likerji_bucno_olje_jabolcni_in_vinski_kis_sadjarstvo_ficko_rogasovci__1_-1673947149.png

DOMAČE MARMELADE, ŽGANJE, LIKERJI, BUČNO OLJE, JABOLČNI IN VINSKI KIS, SADJARSTVO FICKO, ROGAŠOVCI

Rogašovci 78, 9262 Murska Sobota, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

O nas

Pri nas nastajajo kakovostni izdelki, ki so posebnost na slovenskem tržišču. Osnova so posebej izbrane sadne vrste, saj pri nas raste prvi nasad kutine ter prvi nasad nešplje v Sloveniji.


Mikroklima zahodnega Goričkega, idealna sadjarska pobočja ter z apnencem bogata tla, ki odražajo ostanke Panonskega morja, dajejo našemu sadju poseben ton. Spremenljive vremenske razmere, ki se od leta do leta spreminjajo, pa se odražajo tudi v naših končnih izdelkih. Želimo proizvajati izdelke, kot nam jih ponudi narava, saj nam delo v sožitju z naravo rodi najlepše in najboljše plodove.


PONUDBA


- Domača žganja in domači likerji
Na žačetku smo želeli proizvajati domače žganje in likerje, vendar smo zaradi manjšega pridelka v mladem sadovnjaku raje začeli s pridelavo marmelade.


- Marmelada
Trenutno proizvajamo marmelado iz kutine, iz stare sorte grozdja (jurke), iz jabolk iz našega starega sadovnjaka, iz sliv, breskev, jagod ter hruške viljamovke. To so domače marmelade narejene po starih receptih brez vsakih dodatkov ali konzervansov.

Prav tako imamo tri vrste marmelade brez dodanega sladkorja.

Z rastjo pridelka v naših sadovnjakih smo lahko pričeli proizvajati žganje iz kutine, nešplje ter sliv. Imamo pa tudi tri vrste likerjev iz kutine, nešplje in grozdja (jurke).   


- Domače bučno olje in domač vinski in jabolčni kis
Na naših njivah pridelujemo tudi buče ter na ta način svojim strankam ponudimo lastno bučno olje ter pražene bučnice ter domač jabolčni in tudi vinski kis.


Izleti

Pri nas sprejemamo tako manjše kot tudi večje skupine ter vas popeljemo od sadovnjaka skozi predelavo do degustacijskega prostora, kjer lahko vse naše izdelke tudi poizkusite.

Organiziramo tudi bogate enodnevne izlete za različne starosti ter tudi za različne želje in potrebe.


Darila

Izdelke vam ponujamo tudi darilno zavita posamično ali v paketih: pod rubriko darila.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Rogašovci 78, 9262 Murska Sobota, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MARTIN FICKO S.P.
Poslovna oblika:
SADJARSTVO FICKO MARTIN FICKO S.P.
Davčna št.:
49284541
Naslov:
Rogašovci 78, 9262 Murska Sobota
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0235 4025 4989 126 (NLB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MARTIN FICKO S.P.
Naslov:
Rogašovci 78, 9262 Murska Sobota

Socialno omrežje