Image
Image
4828
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew67438.jpg

SLIKOPLESKARSTVO MATJAŽ PETRIČ, KRANJ

Ješetova ulica 89, 4000 Kranj , , Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Opravljamo vsa slikopleskarska dela, barvanje fasade, manjša zidarska dela, predelne stene, brezplačno svetovanje in izmere.

Stene vam gladimo, brusimo, knauf bandažiramo. Vse površine vam v v izbranem odtenku prepleskamo. Belo, zeleno, rumeno ... kar si žaželite to od nas dobite.

Naredimo natančno in v dogovorjenem roku.

VSE STORITVE:

Beljenje

Po končanem “grobem delu” na stenah sledi še zadnji epilog do popolnega stanovanja – izbira barvne palete ter beljenje. Še tako lepo urejeno stanovanje s profesionalno izdelanimi stenami lahko izgleda katastrofalno, če ni lepo barvno usklajeno in profesionalno pobeljeno.

Tapete

Vam odpada stari belež? Imate poškodovane stene? Želite polepšati vaše bivalne prostore? Kontaktirajte nas in z veseljem vam svetujemo in preuredimo vaše prostore. Poskrbite za svoje počutje in eleganco vašeg bivanja.

Pleskanje

Lepota se ne odraža samo v estetsko dovršenih stenah. Svoj detajl na izgledu stanovanja oz. nepremičnine pusti tudi vtis okolice in elementov v njej. Dotrajanja, razpokana in oluščena barva ni samo estetsko odbijajoča, ampak vaši lastnini krajša življensko dobo.

Strojno brušenje

Predpriprava sten je lahko zahtevno opravilo. Pravilno pripravljene stene omogočajo dober oprijem barv, tapet,… Obenem pa lahko nepravilno privpravljena stena povzroči nemalo sivih las. Pri nas vam lahko ponudimo celovite rešitve prenove in obdelave in dodelave vaših sten.

Glajenje sten oz. kitanje

Poleg naših barvnih storitev ponujamo tudi široko paleto opcij renovacij sten in ravnih površin. Poškodovane oz na novo postavljene stene niso lepe na pogled. Polne so neravnin in nepravilnosti. Ključ do popolnega stanovanja so popolne stene.

Bandažiranje in vogalniki

Profesionalna obdelava knaufa zajema tudi bandažiranje. Gre za postopek kjer stik dveh plošč obdelamo z bandažno mrežico in spoj prevlečemo z gipsom. Ko se nanos posuši postopek ponovimo in steno pripravimo na nadaljno obdelavo.

Zaščita

Ste naveličani pospravljanja in čiščenja ostankov barve po beljenju oz. renovaciji stanovanja? Že samo delo je utrudno, če pa vam sledi še dolgotrajno čiščenje ostankov barv, pa zadeve lahko potanejo res nevzdržne.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ješetova ulica 89, 4000 Kranj , , Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Slikopleskarstvo Matjaž Petrič s.p.
Davčna št.:
29704090
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)31 684 933
E-mail:
slikopleskarskadela@gmail.com
Certifikat