Image
Image
4711
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew78146.png

VSA AVTOMOBILSKA ZAVAROVANJA PTUJ

Belšakova ulica 2, 2250 Ptuj, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Slofin je podjetje, ki vam ponuja široko paleto zavarovalnih produktov za življenjska, naložbena, nezgodna in zdravstvena zavarovanja. Ponujamo tudi pestro izbiro premoženjskih zavarovanj, tako da smo s ponudbami, ki vam jih lahko ponudimo zanesljiv in konkurenčni partner. In dandanes ni lahko voditi podjetja takšnih razsežnosti kot je Slofin, je pa izjemna čast in zadovoljstvo voditi takšen tim ljudi – tim Slofin.

ZAVAROVANJA


ODŠKODNINE
Urejanje odškodnin je za nas zelo pomembno področje iz več razlogov.  Predvsem pa, da stranki nudimo pomoč in ji svetujemo v primeru nezgode ter pomagamo pri urejanju celotnega odškodninskega postopka. Stranka se tako z nami počuti še bolj varno, s tem pa ima manj razlogov, da nas zapusti, kot bi nas mogoče sicer.

V podjetju Slofin strmimo k celoviti ponudbi in servisu strank na vseh zavarovalnih vrstah, in  k tej paleti produktov smiselno dodajamo tudi storitve podjetja iz naše poslovne hiše, podjetja Sfin storitve d.o.o. Stranki tako omogočimo celovito storitev tudi po sklenitvi zavarovanja, saj se zavedamo, da poleg vsakdanjih obveznosti stranka nima časa in ne volje za iskanje dobrih odvetnikov in pisanje pritožb.


NALOŽBE
Danes že skoraj vsakdo išče optimalne donose za svoj privarčevani denar ali denar, ki ga želi v prihodnosti nameniti varčevanju za štipendijo, pokojnino ali za kaj drugega. Ravno to pa je v času zelo nizkih obrestnih mer zelo težko doseči. Z našima strateškima partnerjema Alta Skladi d.d. in Alta Invest d.d., vam omogočamo, da svoje premoženje oplemenitite po vaših osebnih željah. Naši finančni strokovnjaki, vam bodo svetovali, katera naložba je za vas glede na varnost in donos najbolj optimalna. Poleg varčevalnih načrtov in individualnega upravlja sredstev, vam na S-Fin d.o.o. nudimo tudi trgovalne račune, s katerimi lahko v vsakem trenutku transparentno dostopate na domače in svetovne trge.  Z omenjenima partnerjema imamo tako rešitev za vsakogar!

PRODUKTI:

  • Varčevalni načrti
  • Vplačila direktno v sklade
  • Upravljanje premoženje
  • Gospodarjenje
  • Borzno posredovanje
  • Posredovanje pri kreditihVir: http://slofin.net

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Belšakova ulica 2, 2250 Ptuj, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
SLOFIN, zavarovalno zastopanje, d.o.o.
Davčna št.:
92676847
Naslov:
2 Belšakova ulica, Ptuj 2250
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0318 2100 0470 087 (SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Slodnjak Kristijan
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)2 7718000
E-mail:
info@slofin.net
Faks:
+386(0)2 7718001
Certifikat
Naslov:
2 Belšakova ulica, Ptuj 2250

Socialno omrežje