Image
Image
3846
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew37919.jpg

STROKOVNO SVETOVANJE IN PROJEKTNO VODENJE, SONJA KRALJ, LJUBLJANA

Kunaverjeva ulica 9, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Uspešno poslovanje podjetja danes zahteva pravočasne in točne informacije. Integriran informacijski sistem nam ponujajo kakovostne in ažurne informacije. Sistem ERP povezuje posamezna področja poslovanja v celoto.

V podjetju Strokovno svetovanje in projektno vodenje, Sonja Kralj, s.p. vam ponujamo svetovanje, izvedbo in vzdrževanje dveh v svetu vodilnih poslovnih informacijskih ERP sistemov: SAP rešitve in Oracle.


Kaj je ERP?

ERP je kratica za Enterprise Resource Planning. ERP je način za integracijo podatkov in procesov organizacije v enoten sistem. Ponavadi ima ERP sistem veliko komponent, vključno s strojno in programsko opremo, in da bi dosegli večjo integracijo, večinoma ERP sistemi uporabljajo enotno bazo za shranjevanje podatkov za različne funkcionalnosti, ki podjetje potrebuje.

Projektno vodenje

Vsak projekt, kot skupek enkratnih, ciljno usmerjenih in časovno omejenih aktivnosti, si zasluži posebno pozornost.

Skozi celoten potek projekta in vse faze, ga je potrebno budno spremljati ter ob morebitnih odstopanjih od želenih smeri razvoja, izvesti popravke oziroma preprečiti neželene rezultate in zamude.

V vseh fazah projekta od načrtovanja, do po projektnih aktivnosti nudimo strankam svetovanje in pomoč pri projektnem vodenju.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kunaverjeva ulica 9, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
Strokovno svetovanje in projektno vodenje, Sonja Kralj, s.p.
Davčna št.:
86274040
Mobitel:
+386(0)31 337 878
Certifikat