Image
Image
4184
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38512.jpg

SUHOMONTAŽA JEŽEK, LJUBLJANA

Ulica bratov Novak 37 , Ljubljana Šmartno, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Montaža Ježek d.o.o. je specializirano za izvedbo suhomontažnih in slikopleskarskih storitev.  Naša ponudba suhomontažnih storitev obsega izdelavo sten, stropov, napuščev, podov, obdelavo mansard in kopalnic, vpihovanje izolacije iz celuloznih in lesnih kosmičev ter vgradnjo oken in drsnih vrat. Pri delu uporabljamo kakovostne materiale priznanih blagovnih znamk kot so Knauf, Rigips, Armstrong, Fermacell, Climatizer Plus, Thermocell, Tervol, Ursa, Velux, Logo…

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, zagotavljamo poleg kakovosti, tudi izvedbo storitve v dogovorjenem času in v okviru načrtovanih stroškov. Zavedamo se, da dobrega mojstra odlikuje poleg kakovostno opravljene storitve, tudi profesionalen odnos do investitorja. Zato smo zanesljivi, vedno dosegljivi za komunikacijo in ne dajemo velikih obljub, če le-te niso realne. Ogled objekta, izdelavo (pisne) ponudbe in svetovanje našega vodilnega osebja zagotovimo v najkrajšem možnem času.   Imamo mrežo specializiranih podizvajalcev, zato lahko zagotovimo tudi izvedbo drugih zaključnih del v gradbeništvu (električne in vodovodne inštalacije, zidarska dela...).

Slikopleskarstvo Ponudba slikopleskarskih storitev obsega obdelavo površin obloženih z mavčno kartonskimi ploščami.   Bandažiranje Stične površine premažemo z emulzijo, prekrijemo s plastificirano stekleno mrežico in zapolnimo z maso.   Glajenje Celotno površino obloge zgladimo z dvema ali tremi (po potrebi tudi več) nanosi izravnalne mase. Odvečno maso s površine odstranimo z ročnim ali strojnim brušenjem.   Beljenje in dekorativno barvanje Beljenje izvajamo v dvoslojnih nanosih, ne glede na podlago in tip barve. Videz stroge elegance in enostavne urejenosti, ki jih prostoru daje klasično beljenje zidnih in stropnih površin, lahko z uporabo barv spremenimo v pravo nasprotje.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica bratov Novak 37 , Ljubljana Šmartno, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Montaža Ježek, podjetje za montažo in inženiring d.o.o.
Davčna št.:
87799618
Naslov:
Kriška vas 59F, 1294 Višnja Gora
Mobitel:
+386 (0)40 398 903
E-mail:
info@montazajezek.si
Certifikat
Naziv:
Montaža Ježek, podjetje za montažo in inženiring d.o.o.
Naslov:
Kriška vas 59F, 1294 Višnja Gora