Image
Image
8526
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/525/logonew37888.jpg

SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV

Cesta 13. julija 16, 1261 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
Servisne storitve

Servisna storitev je v našem podjetju na prvem mestu. Naša glavna dejavnost je servis viličarjev. Prav servis je tisti prvi krivec, da je podjetje pričelo prodajati gradbeno in kmetijsko mehanizacijo brez elektronike. Naša servisna storitev temelji na pristnem odnosu z stranko. Največ popravil naredimo na terenu, oziroma mestu samem. Za terenska popravila skrbi tim mehanikov, električarjev in sedaj celo kleparjev in ličarjev saj so se v praksi pokazali veliki problemi pri visokocenovni mehanizaciji katere design je več ali manj iz plastičnih mas.
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
Mehanizacija kupljena v našem podjetju je servisirana maximalno v 12 urah po klicu, ostale stranke rešujemo od 1 do 24 ur po klicu. Servisna dejavnost na terenu poteka non stop.
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
V primeru večje okvare vašo mehanizacijo odpeljemo in jo v skladu z dogovorom tudi popravimo, predelamo, dogradimo...
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
Prav posebno ponosni smo na generalno obnovitev in posodobitev vagonskih premikačev, katere nam je zaupalo že več podjetij.
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
NUDIMO VAM SERVIS IN POPRAVILO TER NAKUP VILIČARJEV, SERVIS IN POPRAVILA TER PRODAJA GRADBENE IN KMETIJSKE MEHANIZACIJE, SERVIS TOVORNIH VOZIL.
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
24 urna servisna številka: 031 605 444.
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
NOVO V PONUDBI: Prodaja viličarjev Dieci in viličarjev Manitou. Prav tako nudimo servih teh dveh blagovnih znamk.
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
SVT SERVIS s.p. je nastalo kot samostojno servisno podjetje, katero se ukvarja s servisom, obnovitvami mehanizacij, remonti strojev in naprav, viličarjev, gradbene in kmetijske mehanizacije ter popravili tovornih vozil. S potujočimi delavnicami večino napak odpravimo že na samem mestu oziroma terenu, če pa to le ni mogoče pa odpeljemo vašo mehanizacijo v delavnico. Med svojim delovanjem kot serviserji smo vedno pogosteje opažali vedno ene in iste napake vezane na elektoniko v mehanizaciji bodisi kmetijski, bodisi gradbeni, obup kupcev katerih stroji izven garancije so presegali vse meje razuma glede na strošek popravila elektronskih komponent.
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
Odločili smo se, da se povežemo s proizvajalci gradbene in kmetijske mehanizacije ter viličarjev , kateri proizvajajo večino evropsko znanih strojev do vgradnje elektronike, da skupaj naredimo končne produkte kateri bi bili enake ali višje kvalitete kot visokocenovna konkurenca, da bi bili popolnoma brez elektronike oziroma najnujnejše ( zahteve EUR 3 / 4 motorji ) ter hkrati dosegljivi vsem potrošnikom. Da bi skupaj ustvarili mehanizacijo katera bi bila enostavna za vzdrževanje, razumljiva, natančna in hkrati preprosta za uporabo, predvsem pa imela dolg rok delovanja. Naša mehanizacija ima vgrajene preverjene motorje kot so: CAT, CUMMINS, PERKINS, KUBOTA, JANMAR, DEUTZ, FAW, menjalniki ZF... izpolnjujemo vse certifikate kakovosti in varnosti.
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
Uspeli smo ustanoviti podjetje SVT SERVIS d.o.o., katero se je ločilo od servisne dejavnosti in se izključno ukvarja komunikacijo med proizvajalci mehanizacije in lastniki mehanizacije , sodeluje pri razvoju krmilne tehnike brez elektronskih komponent, sinhroniziranju trendov in napredne tehnologije z vizijo našega podjetja. Je uvozno - izvozno podjetje, pomagamo vam pri nakupu, nasvetu, in realizaciji posla glede vašega stroja ali naprave.

Najem viličarjev

Razpolagamo z več kot 45 različnimi viličarji in 45 kvalitetno usposobljenih viličaristov.

Ponujamo vam kratkoročni in dolgoročni najem viličarjev , glede na vaše potrebe.

Kratkoročni najem viličarja:

- vrhunski viličarji vseh vrst

- hitra odzivnost

Dolgoročni najemi:

- vrhunski viličarji

- ugodne cene najema

 

V najem nudimo 30 viličarjev.

LINDE VILIČARJI

Linde viličar definitivno kraljuje na samem vrhu lestvice kvalitete in napredne tehnologije. Stalni razvoj mu omogoča konstantno prilagajanje potrebam strank. Iz tega razloga je izredno pomemben redni servis in skrbnost ter gospodarno obnašanje.

Redna skrb za vaš LINDE viličar
Skrb vzbujajoče je da večina strank tretira viličar kot delovni stroj kateri potrebuje le gorivo in nič več, ter servis v smislu menjanja olja in čistilca. Viličar Linde, bodisi z pogonom na plin, diesel ali elektro v servisnih intervalih nujno potrebuje za svoje delovanje bistveno več od naštetega. Pri servisu je potrebno maksimalno pozornost posvetiti nastavitvam delovanja določenih sklopov , kot so krmilna ročica, pogon, dvižni , nagibni valji in seveda delovanju motorja.

Vse to pa se lahko izvede le in edino pod pogojem da ima serviser točno določeno diagnostično napravo ter znanje. Vsekakor naše podjetje ima znanje in vso potrebno najsodobnejše orodje za omenjena opravila. V viličarjih Linde so praviloma motorji kateri so izpeljani iz avtomobilske veje, izpolnjujejo praktično vse eko standarde in praktično v več kot 70% je že vgrajen čistilec trdih delcev. Zato je izredno pomembna izbira pravilnih motornih olj glede na izvedbo motorja.

Največ okvar se pripeti zaradi neznanja vzdrževalcev , kateri v hidravlični sistem dolivajo več vrst hidravličnih olj in z tem okvarijo sistem pogona. Večina motorjev potrebuje tako kot avtomobil VELIKI SERVIS. V kolikor se ta ne opravi v tovarniško določeni periodi je lom motorja neizbežen. Prav tako veliko strank napačno sklepa da v motorje viličarjev Linde lahko vgradijo rezervne kose iz avtomobilske veje. Že nestrokovna menjava pogonske cevi lahko povzroči škodo z posledico enormnih stroškov.

DIECI TELESKOPSKI TERENSKI VILIČAR

DIECI je po obliki terenski teleskopski viličar. Največ se uporablja v krovstvu in gradbeništvu. Tipi viličarjev Dieci so sledeči : DEDALUS, APOLLO, RUNNER, ICARUS, SAMSON, ZEUS in največji v družini PEGASUS in HECULES. Program DIECI obsega še mobilne mešalce betona , prekucnike in praktično neomejeno število dodatne opreme – priključkov za viličarje.

DIECI PEGASUS je med večjimi podjetji najbolj prodajen tip viličarja. Visoka zmogljivost, vrtljiva kupola – roto – napredna tehnologija,sodobni motorji in pogoni, stabilnost so njegove glavne odlike.

Ostali tipe DIECI viličarjev pa odlikuje maksimalna okretnost, hitrost, gospodarnost in cena. Dieci kot multifunkcijski kmetijski stroj.

Naše podjetje se intenzivno ukvarja z servisom DIECI viličarjev. Imamo izučen kader, serviserje kateri so bili na specializaciji za popravila v tovarni proizvajalca. Lahko rečemo da servisiramo 70 % strojev / viličarjev DIECI v Sloveniji. Nudimo vam od hitrih servisov do tehnične podpore in končno do generalnih popravil ter rezervnih kosov.

Viličar DIECI kot stroj iz perspektive mehanika:

Izredno zmogljiv terenski viličar, če gledamo iz stališča da se stroj vzdržuje po predpisih proizvajalca, lahko rečemo, da je vzdrževanje zanemarljivo. Največ problemov (90 %) imajo omenjeni viličarji izključno iz razloga neprofesionalnega vzdrževanja. Problemi nastanejo zaradi izvedbe nepopolnih servisnih intervalov, napačnih tekočin, posploševanja zahtev proizvajalca. Pri servisnem intervalu je izrednega pomena: zamenjava tekočin točno po navodilih proizvajalca, skrbno pregledati in nastaviti drsnike teleskopa, nujna je kalibracija teleskopa. Napredni EKO motorji IVECO, PERKINS, JANMAR… zahtevajo kvalitetno in čisto gorivo. Zaznavamo veliko problemov zaradi uporabe bio goriva , in neuporabe AD blu tekočine.

MANITOU VILIČAR

Viličarji znamke MANITOU so izredno robustni in vzdržljivi stroji. Veliko se uporabljajo na žagah za transport hlodovine na žago- gater, teleskopska izvedba pa se praktično lahko poistoveti z viličarji DIECI. Napredni motorji, močna konstrukcija omogoča kvalitetno obnovo rabljenih strojev. Praktično ni bojazni za nakup rabljenega viličarja Manitou, saj njegova konstrukcija in kvalitetni materiali omogočajo kvalitetno obnovo.

V našem podjetju smo naredili že veliko generalnih popravil viličarjev Manitou , nekateri so bili že zavidljive starosti in kljub temu smo z znanjem, gospodarnim pristopom , natančnostjo viličar postavili praktično na nivo novega stroja. Najpogosteje se v njih vgrajujejo motorji PERKINS izpeljank. Čelni terenski viličarji so praktično neuničljivi, seveda pri uporabi pravilnih tekočin. Pri popravilih in obnovah je ključnega pomena uporaba originalnih delov.
Naše podjetje se ukvarja z uvozom rabljenih viličarjev Manitou in ostalih znamk od preverjenih dobaviteljev. Viličar po uvozu generalno – celostno obnovimo in izstavimo vso potrebno dokumentacijo v smislu tehničnih pregledov, obratovalnega dovoljenja, garancije ter seveda kupcu omogočamo maksimalno poprodajno podporo.

TOYOTA VILIČAR

Toyota viličar uporabljajo podjetja katera ne potrebujejo natančnosti, katero ponuja na primer viličar Linde. Toyota je izredno vzdržljiv , preprost za vzdrževanje in praktičen električni paletni viličar. Diesel Toyota električni viličar je praktično neuničljiv stroj, zaradi kvalitetnih materialov v kombinaciji s preprostim krmiljenjem delovanja posameznih komponent. Servis in vzdrževanje je bistveno cenejše, kot pri konkurenčnih viličarjih, vendar trpi udobje. Električni viličarji in njihovi motorji so izredno kvalitetni in varčni, elektronike je v njih le toliko, kot jo potrebujejo za brezhibno delovanje.

V našem podjetju celostno obnovimo minimalno 3 Toyote mesečno.

VIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
Ponudba
SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV, SERVIS IN PRODAJA VILIČARJEV
• traktoji,
• valjarji,
• grederji,
• viličarji,
• bagri,
• nakladači,
• priključki,
• rahljalniki zemlje,
• cepilniki za les,
• itd.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta 13. julija 16, 1261 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
SVT servis in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
83773312
Naslov:
Cesta 13. julija 16, 1261 Ljubljana - Dobrunje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0468 3011 4410 469 (odprt 1.3.2017, NOVA KBM d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 6687 765 (odprt 5.4.2018, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Marko Moškrič
Kontaktna oseba:
Marko Moškrič
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)30 229 065
Mobitel:
+386(0)31 605 444
Mobitel:
031605444
E-mail:
svtvilicar@gmail.com
Certifikat
Naziv:
SVT servis in trgovina d.o.o.
Naslov:
Cesta 13. julija 16, 1261 Ljubljana - Dobrunje