Image
Image
5199
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew17144.jpg

TEJANI, IZOBRAŽEVANJE NA PODROČJU KULINARIKE, LJUBLJANA

Kolarjeva ulica 53 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

KUHARSKI TEČAJI

Prijeten ambient, sproščeno vzdušje in čisti užitek ob pripravljanju inovativnih in okusnih obrokov na izviren in originalen način. Vse to in še več boste spoznali na Tejani tečajih, ki so namenjeni tako tistim, ki radi kuhate, kot tistim, ki bi se tega radi naučili.

Tejani tečaje smo zasnovali tako, da jedi pripravljate samostojno, a pod našim budnim očesom in seveda ob predhodni podrobni predstavitvi. Tako boste številne tehnike in mojstrske skrivnosti z lahkoto osvojili, kot pravi kuharski mojstri pa jih boste lahko uporabljali tudi doma in pri pripravi drugih jedi. Skupaj bomo ustvarjali, božansko jedli in pili, se učili in pri tem neizmerno zabavali.

OTROŠKE DELAVNICE


V otroških kuharskih delavnicah bodo otroci razvili domišljijo in delovne navade ter delo v skupini. V sproščenem okolju bodo spoznavali delo kuharja, kuharske pripomočke in načine priprave jedi. Kuhanje ima za otroke veliko prednosti, saj povečuje otrokovo samozavest in sposobnosti, vključno z branjem, matematiko in delovanjem pod pritiskom. Prav tako pomaga pri medosebnih odnosih in interakciji z vrstniki, saj se med kuhanjem pogovarjamo, načrtujemo in predvsem družimo. Z našimi delavnicami otrokom na zabaven in prijazen način približamo kuhinjo in jih vpeljemo v svet zdrave in hkrati okusne hrane.

- Uporaba predpasnika in kuharske kape
- Priprava različnih pogrinjkov
- Pravila obnašanja za mizo
- Vsa živila, ki so potrebna za izvedbo delavnice in uporabo drobnega inventarja
- Receptura jedi, ki jo otrok pripravlja
- Priprava zdravega in okusnega obroka (predjed, glavna jed in sladica)
- Pogostitev
- Podelitev diplom Mali Tejani chef

OTROŠKA PRAZNOVANJA

Najpomembnejši dogodek v otrokovem življenju zagotovo predstavlja rojstni dan in z njim povezano praznovanje. Tejani poskrbi za vse, predvsem pa za nepozabno doživetje, ki otroku in vsem povabljenim ostane v enkratnem in nepozabnem spominu. Praznovanja pripravljamo tako za tiste najmlajše kot tudi tiste malo večje. Slednjim so namenjena tudi tematska kulinarična popotovanja, kjer poleg lokalne hrane spoznamo tudi značilnosti držav, ki jih obiščemo. Kaj počnemo na otrokovem rojstnem dnevu, je odvisno od starosti otrok, letnega časa in od tega, ali želi otrok praznovati na prostem ali v zaprtem prostoru. Praznovanje se po želji odvije v Ljubljani, nasproti hipermarketa Mercator v prostoru Tejani kitch'na ali na prostem, v Čolnarni v Trbojah.

Tejani nudi prav vse. Od vabil, druženja, varstva, pogostitve, do zabave, glasbe in petja, plesa in športnega udejstvovanja.

TEAM BUILDINGI

Ste podjetje, ki išče zabavni kuharski team building, kjer se bo vaš tim napolnil z energijo in se ravno prav ogrel, da bo dosegal želene rezultate in dosežke? Tejani ustvari nepozabni korporativni team building dogodek, idealen za praznovanje dosežkov podjetja ali za zabavo strank oziroma poslovnih partnerjev, nagrajevanje zaposlenih, sprejem novih uslužbencev ali zgolj za sprostitev. Z različnimi kuharskimi programi, ki jih ne boste našli nikjer drugje, pomagamo podjetjem zgraditi boljše odnose.

Naši kuharski team buildingi iz vas ustvarjajo neustavljivo zmagovalno ekipo, ki bo z lahkoto dosegala še tako visoko zastavljene cilje.

DOGODKI

Želite svojega partnerja oziroma partnerko presenetiti z intimno večerjo? Bi jo zaprosili, pa ne veste kako? Mogoče zgolj na nek originalen in izviren način praznovati obletnico ali ovekovečiti vajino ljubezen? Ste diplomirali in bi vstop v novo življenjsko obdobje proslavili v krogu vam najbližjih?

Naj bo nepozabno. Naj bo Tejani.

CATERING


Paradižniki, bazilika in origano catering obarvajo italijansko; vino in pehtran francosko; kisla smetana rusko; med in cimet grško; sojina omaka kitajsko; fižol mehiško; Tejani kitch'n pa vse vrhunsko.Naš catering je drugačen, originalen. Presegamo vaša pričakovanja v vrednosti, kakovosti in pogostitvi.

TEJANI TI SKUHA...

Prepustite se kuharskemu razvajanju v udobju vašega doma in vašim brbončicam pričarajte nepozabno doživetje. V sodelovanju z JS Oblikovanjem, ki bo poskrbel za fotografiranje in dokumentiranje tega dne bomo pričarali kulinarično razvajanje in trajen spomin.

Za vas skuhamo štirihodni meni (predjed, topla predjed, glavna jed in sladica), pri pripravi katerega boste na vašo željo lahko tudi sodelovali.

KREIRANJE

Za restavracije kreiramo krožnike. Od hladnih in toplih predjedi, do juh, glavnih jedi in sladic. Zaupajte nam izdelavo jedilnika in vašim gostom priskrbite zdrave in do potankosti premišljene drzne kombinacije okusov. Jedilnike prilagodimo različni ciljni publiki. Pripravimo vam ločeni meni za otroke, meni za prave moške in tudi tista dekleta oziroma ženske, ki želijo zaužiti nekaj nizkokaloričnega, a hkrati izredno okusnega.

Diete tako niso več težava. Vašim gostom boste lahko ponudili veliko več kot samo solate. Tudi, če vaši gostje pazijo na težo, je za njih na voljo velikanska količina okusne hrane in kombinacije okusov, za katere ne boste verjeli, da obstajajo.

COOLinarični večeri

Tejani COOLinarični večer v vaše življenje prinaša novo vrsto zabave in doživetja. Poskrbela bova, da boste venem večeru postali del vrhunske kulinarike, saj bomo skupaj pripravili kar štiri drzne jedi, ki bodo vaše brbončice popeljale na divjo vožnjo skozi svet nenavadnih okusov. Podajte se na pravo kuharsko dogodivščino polno smeha in sproščenega druženja, obenem pa osvojite številne kuharske tehnike in spoznajte svet nepredstavljivih in nepozabnih kombinacij.
 
COOLinarični Tejani ni običajni kuharski tečaj, pač pa druženje in povezovanje vseh ljubiteljev dobre in okusne ter sveže pripravljene hrane. Na svoj račun boste prišli predvsem tisti, ki cenite kvalitetno in koristno preživljanje prostega časa in imate željo po novem znanju ter lepšem in polnejšem življenju.

Z vami bova delila veščine kuhanja in vas naučila različnih trikov in nasvetov za vsakdanjo kuho pred domačim štedilnikom in pečico.

Ob prihodu vas bova v družbi somelie-ja pričakala s prav posebnim aperitivom, nato pa bomo pripravili nože, zavihali rokave, segreli pečice in se pripravili na nepozabno doživetje. V intimnem vzdušju bo tako prav vsak posameznik postal del gurmanske COOL ekipe, ki bo pripomogla k najboljšemu in najokusnejšemu rezultatu.
 
Da pa nam glasilke od toliko dobre hrane ne zaspijo, se bomo za konec pozabavali še s karaokami in tako na zabaven način zaključili naše druženje.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kolarjeva ulica 53 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Tejani, izobraževanje na področju kulinarike, Teja Perjet s.p.
Davčna št.:
20718055
Naslov:
Selo pri Ihanu 29C, 1230 Domžale
Mobitel:
+386 (0)40 298 449
E-mail:
info@tejani.si
Certifikat
Naziv:
Tejani, izobraževanje na področju kulinarike, Teja Perjet s.p.
Naslov:
Selo pri Ihanu 29C, 1230 Domžale