Image
Image
10165
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/224/80221.jpg

GOSTILNA APAČE, GOSTILNA NA VASI PRI MARKU Priporočamo

Nasova 38, 9253 Apače, Pomurska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Gostilna Apače, Gostilna Na vasi pri Marku

Začetki Turistične kmetije Marko segajo v leto 1993. Takrat sta s turistično dejavnostjo pričela Marija in Roman Marko, starša g. Vlada Marka, ki je nato prevzel dejavnost v letu 1995. Prvotno so lahko sprejeli okoli 60-70 gostov, nato pa so v letu 2001 dodatno še povečali večnamenski prostor, tako da lahko danes sprejmejo naenkrat tudi do 140 gostov.

Danes se kmetija poleg turistične dejavnosti ukvarja še z vzrejo prašičev, poljedelstvom in urejanjem vinograda, v katerem se bohoti 5000 trsov. Vsako leto ponudijo pristno domačo kapljico, ki jo Markovi z največjim veseljem ponudijo svojim gostom in obiskovalcem.

Pri njih je možno organizirati najrazličnejše dogodke, kot so obletnice, abrahami, poroke in še mnogo več. Po novem imajo ob nedeljah tudi nedeljska kosila in samopostrežni bife, na katerega so vabljeni vsi.

Gostilna Na vasi pri Marku je znana po svoji prijaznosti in domačnosti, ki ju dopolnjujejo z izvrstno kulinarično ponudbo. Gostilna se ponaša z jedmi, pripravljenimi iz svežih, domačih sestavin, kar gostom omogoča, da uživajo v pristnih okusih lokalne kuhinje. Med priljubljenimi jedmi najdemo raznovrstne mesne specialitete, jedi na žaru, domače klobase in sveže pečen kruh iz domače peči.

Gostilna je idealna za družinska srečanja, poslovna kosila, romantične večerje ali preprosto sproščeno druženje s prijatelji. Poleg izvrstne hrane in prijetnega ambienta gostilna nudi tudi širok izbor lokalnih vin, ki dopolnjujejo vsak obrok in gostom omogočajo popolno kulinarično izkušnjo.

Za tiste, ki si želijo še bolj poglobljene izkušnje, gostilna organizira različne kulinarične dogodke in delavnice, kjer lahko obiskovalci spoznajo skrivnosti priprave tradicionalnih jedi in se preizkusijo v kuhanju pod vodstvom izkušenih kuharskih mojstrov.

Gostilna Na vasi pri Marku se nahaja v idiličnem okolju, obkrožena z naravnimi lepotami, ki obiskovalcem ponujajo priložnost za sprostitev in uživanje v naravi. Pohodniške poti, kolesarske steze in možnost ogleda bližnjih znamenitosti naredijo obisk gostilne še bolj privlačen.

Poleg tega gostilna ponuja tudi možnost prenočitve v udobno opremljenih apartmajih, ki so primerni za družine, pare ali posameznike. Apartmaji so sodobno opremljeni in zagotavljajo vse potrebno za prijetno bivanje, vključno s kuhinjo, kopalnico, dnevnim prostorom in brezplačnim Wi-Fi-jem.

Gostilna Na vasi pri Marku je kraj, kjer se prepletajo tradicija, domačnost in vrhunska kulinarika, zato ni presenetljivo, da se gostje radi vračajo in uživajo v gostoljubju družine Marko. Če iščete prostor za sprostitev, okusno hrano in pristno domače vzdušje, je gostilna Na vasi pri Marku prava izbira za vas.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
GOSTILNA NA VASI PRI MARKU, MARKO VLADIMIR S.P.
Davčna št.:
22579907
Naslov:
Nasova 38, 9253 Apače
Odgovorna oseba:
Marko Vladimir
Kontaktna oseba:
Marko Vladimir
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)51 645140
Telefon:
+386 (0)2 7032354
E-mail:
mitjamusic89@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
GOSTILNA NA VASI PRI MARKU, MARKO VLADIMIR S.P.
Naslov:
Nasova 38, 9253 Apače

Kontaktne osebe

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
Zaprto
Torek
Zaprto
Sreda
Zaprto
Četrtek
Zaprto
Petek
10:00 - 22:00
Sobota
10:00 - 22:00
Nedelja
10:00 - 22:00
za skupine smo odprti tudi med tednom