Image
Image
4702
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3269/logobela2-1517571090.jpg

PANELNE OGRAJE, IZDELAVA ŠKARP, POLAGANJE TLAKOVCEV Priporočamo

Zgornje Bitnje 141, 4209 Žabnica, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Naša podjetje se specializira za celovite rešitve na področju urejanja zunanjega okolja. Ponujamo širok nabor storitev, ki vključujejo montažo panelnih ograj, izdelavo škarp in polaganje tlakovcev. Naša ekipa strokovnjakov skrbi za vsak korak postopka, zagotavljajoč vam visoko kakovostne rezultate.

Pri montaži panelnih ograj smo prilagodljivi vašim željam in potrebam. Na voljo imamo različne modele, barve in višine panelnih ograj. Materiali, ki jih uporabljamo, so visoke kakovosti, kar zagotavlja trajnost in estetski izgled ograj. Naša skrb za varnost je izražena tudi v varovalnih funkcijah panelnih ograj, ki so lahko odlična rešitev za zaščito vašega doma.

Izdelava škarp je še ena izmed naših specialnosti. Naši strokovnjaki se posvetijo oblikovanju škarp glede na vaše želje, uporabljajo lesene škarpe ali pa se odločijo za betoniranje, kar zagotavlja trdnost in estetski učinek. Cenovna dostopnost izdelave škarp je ključna, saj želimo omogočiti visoko kakovostne rešitve za vsak žep.

Pri polaganju tlakovcev smo pravi mojstri. Nudimo različne vzorce tlakovcev, ki jih lahko prilagodimo vašim estetskim preferencam. Tlakovanje dvorišč, poti ali teras je odlična odločitev za tiste, ki želijo unikaten in estetsko dovršen prostor.

Poleg tega se lahko zanesete na nas tudi glede izbire materialov. Kvalitetni materiali za tlakovce zagotavljajo dolgotrajno obstojnost in vzdržljivost vaše tlakovane površine. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri najprimernejših materialov glede na vaše potrebe.

V našem podjetju smo prepričani, da je estetski izgled škarp ključen za zadovoljstvo strank. Zato se posvečamo vsakemu detajlu pri oblikovanju škarp, kar zagotavlja privlačen in urejen videz vašega okolja.

Za več informacij o naših storitvah in cenah nas kontaktirajte. Skupaj bomo ustvarili zunanje okolje, ki bo odražalo vašo osebnost in izpolnilo vaše pričakovanje.

Ste se odločili, da si boste izdelali sami svojo škarpo, poleg montirali panelno ograjo, in se polotili polaganja tlakovcev.
Ja, kar velik zalogaj za nekoga, ki redno hodi v službo in s svojo družino preživlja kvaliteten čas.
Mi smo pravi naslov za vas. Ne samo, da vam postavimo panelne ograje, položimo tlakovce, betoniramo škarpo, poleg vsega, uredimo vam di zelenico, da je pogled na vhod hiše ali zadaj hiše urejen in zadovoljujoč. Urejenost okolice nas pomirja in daje občutek urejenosti. Dandanes taki projekti cenovno niso več tako nedostopni saj samo tržišče ponuja zelo veliko izbiro materiala, kot so recimo panelne ograje, tlakovci, različni načini izdelave škarp od lesenih oblog, do porfida, pobarvane škarpe, kar vam je všeč ter cenovno dostopno, kar pa ne pomeni da s cenejšimi materiali ne moremo doseči občutek zadovoljstva.

Tlakovanje dvorišč, dovozov ali nadvozov, teras je krasna odločitev za vse tiste, ki želijo imeti tlakovanje z različnimi vzorci ali pa mogoče napisom, vse je mogoče.

Panelna ograja za nekoga lahko pomeni lepši izgled, nekdo se odloči postaviti panelno ograjo, da so lahko  ljubljene živali na prostem, za nekoga panelna ograja pomeni varnost. Na voljo imamo različne oblike panelnih barv, različnih višin panelnih ograj ter različnih modelov in blagovnih znamk. Najcenejša panelna ograja ni nujno najslabša tudi med najcenejšimi se najdejo kvalitetne panelne ograje, ter seveda, vam lahko priskrbimo tudi najdražjo panelno ograjo na tržišču.
Naša skrb je, da boste na koncu zadovoljni uživali svoje trenutke s svojo družino občudovali rastoče cvetje pri novo postavljeni škarpi povezujoč se s na sveže položenimi tlakovci ter ponosno vabili prijatelje na piknik, saj ste skriti pred očmi radovednežev.

Z veseljem vam priskrbimo vse to.

 

PANELNE OGRAJE, IZDELAVA ŠKARP, POLAGANJE TLAKOVCEV

Delujemo v osrednji Sloveniji ter po Gorenjskem.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Zgornje Bitnje 141, 4209 Žabnica, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Urejanje vrtov in parkov Vincencij Šubic s.p.
Davčna št.:
46598090
Naslov:
Zgornje Bitnje 141, 4209 Žabnica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3000 0000 9905 773 (Sberbank d.d.)
Kontaktna oseba:
Vincenij Šubic
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)51 413 373
Mobitel:
051413373
E-mail:
vsubic1@siol.net
Certifikat
Naziv:
Urejanje vrtov in parkov Vincencij Šubic s.p.
Naslov:
Zgornje Bitnje 141, 4209 Žabnica

Kontaktne osebe

tlakovanje, ograje, škarpe
Vincenij Šubic