Image
Image
6136
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3582.jpg

VINOGRADNIŠTVO CVITANIČ, DEGUSTACIJA VIN, RENSKI RIZLING, DIŠEČI TRAMINEC, MUŠKAT OTONEL

Zamušani 95, 2272 Gorišnica, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Vinograd, ki šteje 5000 trsov, skrbno obdeluje družina Cvitanič. Vse trgajo po sortah, stiskajo, negujejo in polnijo. Grozdje stiskajo na stari klasični hrastovi preši, mošt in vino pa zorita v leseni hrastovi posodi.

"Naše vino je kot šopek prezrelega grozdja ujetega v stekleničko!"

O kakovosti vin, ki rastejo pri nas na Zamušanskem vrhu (vinorodna dežela Podravje, vinorodni okoliš Štajerska Slovenija, vinorodni podokoliš Srednje slovenske gorice), pričajo številna zlata priznanja, prvaki sort, šampioni s tekmovanj doma in v tujini. Imamo tudi certifikat za integrirano pridelavo grozdja za leto 2009, 2010, 2011 in leto 2012 .

Lepo vas vabimo tudi na degustacijo vin in ogled kleti. Nudimo vam tudi naše sestavljeno vino - odprto (nestekleničeno in stekleničeno) za vaša praznovanja obletnic, porok in drugih slovesnosti.

Namesto reklam doniramo z vini lokalne, državne in mednarodne športne ter kulturne prireditve. Zaradi majhne proizvodnje težko najdete vina družine Cvitanič še kje drugje kot v Podravju, zato ne zamudite izredne možnosti nakupa vrhunskih vin.

Pri naročilu večje količine vam priznamo dodatni dogovorjeni popust. Vse količine vam pripeljemo na vaš naslov. Na buteljke lahko dodamo tudi vaš logo, oziroma napis ekskluzivna polnitev za ...


NUDIMO VINA


Renski Rizling

Renski Rizling je ena izmed najstarejših belih sort. Okus ima poln, eleganten, zaokrožen z značilno svežino in enkratno aromo. Vino razvije svojo vrhunsko vrednost le v dobrih letinah in prav takšna vina so primerna za arhiviranje.  Že v mladosti razvije izredno lepo ležalno zrelost. Uležana pozna trgatev in dober letnik pomeni vrh kakovosti. Kot »kralju vin« mu moramo nuditi primerno kraljevsko oskrbo in nego.

 
Dišeči Traminec

Dišeči Traminec odlikuje rumena barva z zlatimi odtenki. Ima izrazito aromo po začimbah nageljnovih žbic. To je tudi njegova in naša posebnost. Je zahteven za iskanje družbe v kulinariki. Nekoliko zrelejši je imeniten za aperitiv.

 
Muškat Otonel

Muškat Otonel je vino, ki ima harmonično grajeno muškatno cvetico in aromo ter vse druge sestavine. Za vino je značilna precej nizka kislina in je zelo priljubljeno v ženski družbi. Ponudimo ga ob posebni priložnosti in k sladicam, kot so jabolčni zavitek, kremne rezine in različne torte.


Laški Rizling

Laški Rizling je vino zelo rumene barve z lepo izraženo sortno cvetico. Vino je polno s poudarjenim telesom in primerno kiselkastega okusa, kar mu daje potrebno svežino. V okolišu daje izredno dobre rezultate, tako da tudi v slabših letinah lahko donegujemo kvalitetna vrhunska vina, v boljših pa se vedno lahko pohvalimo z vinom posebnih trgatev, kot so pozna trgatev in izbor.


Šipon

Šipon je vino z lepo izraženo cvetico. Zanj je značilna kislina, ki daje vinu prijeten kiselkast okus in svežino. Šipon je najstarejša kvalitetna sorta, ki je že nekoč dajala temu področju sloves. Danes ga potrošniki ponovno zelo cenijo, ker prija k vsem vrstam mesa in pikantnim jedem, še posebej pa k mesu iz tünke, ki je naša prleška specialiteta. S svojo kislino pomaga k boljši prebavi. Je izredno hvaležna sorta za vse vrste predikatov (od pozne trgatve do suhih jagodnih izborov).


DEGUSTACIJE


Nudimo TUDI nepozabno vinsko izkušnjo za vse ljubitelje vina. V pristnem domačem okolju vas vabimo na degustacijo naših vin. Degustacija vina je lahko nepozaben dogodek v krogu prijateljev, znancev ali poslovnih partnerjev. Zraven ponudimo še domač sir, domač kruh, po dogovoru pa tudi domači narezek! Degustacije izvajamo tudi na terenu, pri vas doma, v službi, popestrimo razne prireditev, sestanke...

Če se želite udeležiti degustacije, se lahko najavite s pomočjo spodnjega obrazca. Mi bomo pregledali možne termine in vas o tem obvestili!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Zamušani 95, 2272 Gorišnica, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Vinogradništvo Cvitanič
Naslov:
95 Zamušani, Gorišnica
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386(0)41 975 592 (Jurij Cvitanič ml.)
Mobitel:
+386(0)41 710 257 (Jurij Cvitanič st.)
E-mail:
info@vinogradnistvo-cvitanic.si
Certifikat
Naslov:
95 Zamušani, Gorišnica

Socialno omrežje