Image
Image
13022
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew8365.jpg

ZLATARSTVO PETER DRAGOLIČ, CERKNICA

Rimska ulica 2, 1380 Cerknica

Galerija slik

Predstavitev

Zlatarstvo Peter Dragolič smo mlajše, a zato toliko bolj kreativno podjetje z novimi idejami in energijami. Naše podjetje se loči na optiko in zlatarstvo.

Zlatarski mojster Peter Dragolič, ima petnajst let izkušenj in se je izuril pri eni izmed najboljših zlatarn v Sloveniji, v Zlatarstvu Loboda v Ljubljani. Tam je pridobil vsa profesionalna znanja in tehnike izdelave zlatega in srebrnega nakita, ter poznavanja dragih in poldragih kamnov.

Zlatarski mojster unikatni nakit oblikuje in izdeluje ročno, kar je že prava redkost. Unikatni nakit, ki je narejen v naši zlatarski delavnici, je narejen res vrhunsko. Za starejši ter polomljen nakit,  nudimo obnovitev ali popravila (servis). Pri nas lahko izbirate med najlepšimi izdelki nakita iz rumenega, belega in rdečega zlata.

Prstani, obeski, uhani, broške ali katerikoli drug nakit, niso nikoli nekaj posebnega, brez vašega osebnega pečata, zato priporočamo, da nas obiščete.

Poroke so za mladoporočenca prava pravljica. Da bi si izbrala prava poročna prstana, si lahko ponudbo poročnih prstanov pogledate na naši internetni strani, če pa imate svojo idejo, se z našim zlatarskim mojstrom lahko pogovorite in z veseljem vam bo svetoval, saj vaju bo par poročnih prstanov vedno spominjal na vajino sanjsko poroko. Cene poročnih prstanov so odvisne od modela prstana, oziroma od širine in debeline, prav tako pa tudi od velikosti samega prstana.

Strankam, ki bi želele prodati svoj stari nakit,  nudimo odkup le-tega po ugodnih cenah. Cena odkupa zlata se formira dnevno, ker je odvisna od dnevne cene zlata na borzi.

Vir: http://www.dragolic.com/o-podjetju

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Meček podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
46721339
Naslov:
2 Rimska ulica, Cerknica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 9001 0284 042 (NLB d.d.)
Kontaktna oseba:
Peter Dragolič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)1 7096925
E-mail:
peter@dragolic.com
Faks:
+386 (0)1 7096924
Certifikat
Naslov:
2 Rimska ulica, Cerknica

Socialno omrežje