Image
Image
11511
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew25980.jpg

ZOO OAZA, PODSREDA

Poklek pri podsredi 7 , Podsreda, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Kot strastni ljubitelji, nam najboljših kosmatih prijateljev, dovolite, da se vam predstavimo.

Smo družina Bricelj – Žuželj, ki že od leta 2006 aktivno sodeluje v svetu psov. Ljubezen in neizmerna radost ob skrbi teh brezpogojno ljubečih bitij nas navdaja z življenjskim smislom. Nobeno delo, ki je še kako potrebno za življenje in zdravo bivanje teh kosmatih prijateljev nam ni odveč. V idilični vasici nas šteje 18 psov in 1 mačka. Kot vzreditelji BOSTON TERIER, ČIVAV, JAPAN ČIN -a, MOPS-ov, KAVALIR KING CHARLES ŠPANIEL-ov že aktivno delamo 7 let. Vsi naši kupci, še do danes dobro skrbijo za svoje ljubljenčke, saj skrbno izbiramo družino v katero bo naš podmladek prišel, hkrati pa nudimo tudi, da nam ob premisleku vrnejo kužka nazaj domov, če ugotovijo, da ne bodo zmogli, te tako zahtevne starševske naloge. Za vse pasme katere vzrejamo imamo tudi svojega plemenjaka, vsi psi imajo rodovnik, so čipirani in pod stalnim nadzorom bolnice Šentjur.

Nahajamo se v oazi narave in miru, sredi kozjanskega parka. Pri nas se resnično človek in pes povežeta z naravo in njenimi utrinki. Sredi tega miru, smo se tako odločili zgraditi moderen in psom prijazen hotel, lahko bi rekli pasji hotel s petimi tačkami. Hotel bo ogrevan, nudil pa bo širok izbor bivalnega prostora – to so pesjaki velikosti od 6m2 do 120m2, zaprti sistemi ali z izpustom, pesjaki s stalnim izpustom. Vsi veliki pesjaki imajo tudi zavetrje in senco. Da bi bile to lepe počitnice tudi za vašega prijatelja jim bomo nudili  wellness, ki obsega kopanje, striženje, nego in masažo. Za tiste, ki vas skrbi za zdravje, kadar so psi bolani, naj povem da bodo psi pod vsakodnevnim veterinarskim nadzorom bolnice Šentjur, saj z njimi sodelujemo in delamo pri njih več kot 3 leta. Včasih pa vseeno vsi pomislimo, kako bo, saj so psi kot veliki otroci – skrb bo odveč, saj smo moderen hotel, ki bo imel kamere za izvajanje videonadzora, tako se boste lahko od daleč priklopili na naše omrežje in spremljali vašega ljubljenčka kaj počne.

Kako boste prišli do nas? Mi pridemo po vašega ljubljenčka in vam ga po koncu bivanja tudi pripelejmo nazaj.

Skrb za pasjo higieno je izrednega pomena za zdravje naših štirinožnih prijateljev. Le z redno in dosledno nego bodo vaši kosmatinci srečni, zdravi in lepo negovani. Kot oskrbovalec živali sem se izobraževal na Dunajski akademiji za grooming psov in z več letnimi izkušnjami vas vabim na psu prijetno nego in frizuro, ki obsega:

- Pregled in čiščenje uhljev
- Pregled in nega oči
- Čiščenje zabarvane dlake okrog oči
- Čiščenje zobkov
- Striženje krempljev
- Nega blazinic na šapah
- Nega dlake (česanje, striženje in trimanje)
- Odstranjevanje odpadajoče dlake
- Kopanje
- Čiščenje analnih žlez (le po potrebi in to raje prepustite veterinarju)

Dovolite nam, da vas rešimo vseh skrbi, kadar svojega štirinožnega prijatelja prepustite v skrb prijetnem domačem hotelu s petimi tačkami.

Pasji hotel

Vsi se na dopust radi podamo brez skrbi, ker se lahko prepustimo novim doživetjem, ki jih s seboj prinašajo razni izleti ali počitnice. Najmanj eno skrb več kot drugi imajo lastniki psov,  mačk…, kajti ti se vsako leto srečujejo z dilemo, ali vzeti s seboj kosmatinčka (seveda če je dovoljeno?), ga pustiti znancem ali prijateljem ali pa ga prepustiti strokovnim oskrbnikom nam PASJEMU HOTELU, kateri nudi popoln nadzor(video nadzor 24h), klimatizirani prostori, v zimskem času so prostori kjer bivajo psi ogrevani, udoben in varen transport (prevoz do Pasjega hotela in nazaj), hrano, nego (kopanje, česanje…) opravlja pasji frizer z ustrezno izobrazbo na Dunaju, sproščanje odvečne energije na ograjenem in videonadzorovanim travniku. Naš Pasji hotel je nadomestni dom za vse občutljive pasje varovance, saj se lahko prosto gibljejo v ograjenem vrtu (cca. 250m2)…

Ponujamo tudi PASJI VRTEC – enodnevno varstvo med 6h-21h uro oz. po dogovoru… tako bomo na željo stranke kužka prevzeli in ga tudi pripeljali nazaj, da pa ne bi skrbelo kaj počne pes, imamo veliko veselih uric igranja ter celodnevni video nadzor (možno tudi komplet nege po dogovoru)

Pasji frizer

cerfitikat_pasji_frizerPasji frizer ki se ukvarja s striženjem psov, mora biti za to delo tudi motiviran in poznati pasemske zahteve striženja psov in seveda prisluhniti želje in zahteve stranke…zato razumemo skrb zanje kot velika odgovornost, saj velikokrat ni le izgled z lepotno preobrazbo, temveč k dobremu počutju psa. Tudi pri delu za katerega so potrebne dolgoletne izkušnje, da pravilno navežemo stik s psom ki pripomore k lažjemu ustvarjanju pričeske. Tako tudi uporabljamo kvalitetno naravno kozmetiko ph faktor, kateri ne povzroča alergičnih alergij katero je treba tudi prilagoditi vrsti pasem, karakterju….pri nas so vaši ljubljenčki v zanesljivih rokah za nego, česanje, kopanje, čiščenje ušes, oči. Po potrebi skrajšamo nohte, izpraznimo analne žleze, ter nega blazinic…nega in higiena je dobro počutje in zdravje psa.

Vzreja psov

Potrdilo o opravljenem strokovnem usposabljanju po programu za oskrbnike živali
PASMO IZBEREMO NA PODLAGI IZGLEDA,VELIKOSTI,AKTIVNOSTI KI JO ŽELIMO S PSOM POČETI,PROSTOR,KJER BO PES BIVAL,ZAHTEVNOSTI ŠOLANJA IN POTREBNEGA PREDZNANJA ZA OBVLADANJE DOLOČENE PASME…TAKO PRI NAS VZREJAMO NASLEDNJE PASME

-MOPS
-BOSTON TERIER
-KAVALIR KING CHARLES ŠPANIJEL
-ČIVAVA
-YORKSHIR TERIER
-MINI NEMŠKI ŠPIC(POMERIAN)
-JAPONSKI ČIN(CHIN)

Aktivno delamo 7 let. Vsi naši kupci, še do danes dobro skrbijo za svoje ljubljenčke, saj skrbno izbiramo družino v katero bo naš podmladek prišel, hkrati pa nudimo tudi, da nam ob premisleku vrnejo kužka nazaj domov, če ugotovijo, da ne bodo zmogli, te tako zahtevne starševske naloge. Za vse pasme katere vzrejamo imamo tudi svojega plemenjaka, vsi psi imajo rodovnik, so čipirani in pod stalnim nadzorom bolnice Šentjur.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Poklek pri podsredi 7 , Podsreda, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Zoo oaza, oskrba, vzreja in nega živali, d.o.o.
Davčna št.:
59554541
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 766 010
Telefon:
+386 (0)3 5806112
E-mail:
info@zoo-oaza.eu
Certifikat

Socialno omrežje