Objave

InfoSlovenija
5108
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew724.jpg

IZPOSOJA IN PRODAJA GRADBENE OPREME,STROJEV, PREBOLD

Latkova vas 83a, Prebold, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

V osemdesetih letih je bilo podjetje majhna kovaška delavnica, kjer so se proizvajali rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo. S spremembami, ki so se pojavile v devetdesetih letih, je bilo podjetje prisiljeno v diverzifikacijo z namenom, da ohrani svoj položaj na trgu.
Podjetje je nekoliko spremenilo tudi svojo dejavnost, ki sedaj v največjem deležu predstavlja trgovino z gradbeno opremo in mehanizacijo ter izposojo gradbenih žerjavov.

Med najbolj pomembne dobavitelje podjetja vsekakor sodi mednarodna korporacija MANITOWOC Crane Group. Ekskluzivno zastopstvo za proizvode korporacije je podjetje pridobilo leta 1997. Na področju prodaje novih žerjavov, ima podjetje več kot 80% tržni delež in je do danes prodalo nekaj več kot 200 gradbenih žerjavov POTAIN. Zaradi dobrega poslovanja in kakovostnih uslug pa je podjetje pridobilo še ekskluzivno zastopstvo skoraj za vse države bivše Jugoslaveje z izjemo Hrvaške

Na področju gradbene opreme se je sicer pojavila izredna konkurenca, ki s cenenim materialom in posledično nerealnimi “dumping” cenami ogroža razmere na trgu, podjetje pa ji uspešno kljubuje z visoko kvaliteto svojega prodajnega programa. Kot smo že omenili, je podjetje nekoliko spremenilo svojo dejavnost. Poudarek je predvsem na prodaji in izposoji gradbene opreme ter gradbenih žerjavov in avtodvigal. Prav zato je podjetje v zadnjih letih investiralo v nakup gradbenih žerjavov POTAIN, le teh je trenutno že več kot 50, ki jih izposoja izvajalcem gradbenih del. V svojo floto pa je podjetje tudi dobil dva avtodvigala GROVE RT.

Hitra rast, kapitalska stabilnost, tržna fleksibilnost, učinkovitost zaposlenih ter dobri poslovni običaji in spoštovanje poslovne etike so glavni cilji in vizija podjetja B&L-UTRIP.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
B&L - UTRIP proizvodnja, export-import in trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
87732068