Objave

InfoSlovenija
1503
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8685/logo-1506335138.jpg

OPTIKA SALOBIR, LEVEC

Levec 38, 3301 Žalec

Galerija

Predstavitev storitve

Bogata, 25-letna tradicija, kakovostni, samo najboljši materiali, vrhunski dizajn in lastna, slovenska proizvodnja ... vse šteje in vse našteto 100% drži ZA Optike Salobir.

Človeške oči so ogledalo v svet. Rišejo nam barve, so vez s prijatelji, omogočajo nepozabna doživetja in ustvarjanje spominov. Z očmi vidimo skoraj VSE! Zato oči potrebujejo skrb, zaščito, nego ... potrebujejo le NAJBOLJŠE!

Potrebujejo Optike Salobir in naše sončne ter korekcijske okvirje, strokovne zdravniške preglede, kontaktne leče in vse ostalo, kar je nujno za popoln pogled v svet!

Zaupajo nam svetovno znane blagovne znamke (Ray Ban, Police, Vogue, Gucci, Hugo Boss, Polar ...), zaupajte nam tudi Vi!

PROIZVODNJA

Epicenter podjetja Optike Salobir je v Levcu pri Celju, kjer najmodernejši stroji skoraj 24 ur na dan proizvajajo sončna in korekcijska očala. Proizvodni procesi so natančno določeni, kakovostni materiali skrbno izbrani, dizajni sodobni in v skladu z zadnjimi modnimi trendi.

Na leto izdelamo:

• 20 000 sončnih
• 50 000 korekcijskih očal
• od tega večino za tuje trge (Italija, Španija, Avstrija)

PRODUKTI

Biti drugačen, biti opažen, biti moden ... vse to je mogoče s korekcijskimi in sončnimi očali Optik Salobir!

Ker sledimo modnim trendom, je kolekcija očal za pomlad – poletje 2012 sveža, barvita in trendovska. Odlikuje vse tri lastne blagovne znamke: Roberto Baroni, Rolling in Style.

Kolekcija 2014

Roberto baroni

Korekcijska in sončna očala s podpisom Roberto Baroni so kakor mavrica, saj lahko izbirate med številnimi barvnimi odtenki. Kakovost proizvodnje in uporavljenih materialov izpopolnjuje modni dizajn, primeren tako za poslovna srečanja kot za sproščeno druženje v krogu najbližjih.
Roberto Baroni – za tiste, ki vedo kaj hočejo!


Rolling

Ker vse šteje, natančno izdelanim okvirjem korekcijskih in sončnih očal blagovne znamke Rolling, poseben pečat dajejo tudi najmanjši detajli – biseri, kamenčki in drugi modni dodatki. Oblike, ki navdušujejo in barve, ki osrečujejo!
Rolling – za mlade in mlade po srcu!

Style

Vse, ki prisegajo na zadnje modne trende, na izbran osebni slog, ki sledijo smernicam lepotnega sveta in se zgledujejo po globalnih zvezdniških ikonah, navdušuje kolekcija Style. Je klasična in sproščena hkrati, stilistično dovršena in barvno usklajena z zadnjimi modnimi smernicami.
Style – za pogled v stilu!

OPTIKE

Na pragu Vašega doma, povsem blizu Vas se nahaja ena od petih poslovalnic Optik Salobir.
V Levcu (tu je tudi sedež podjetja), Celju, Kopru, Postojni in v Murski Soboti si lahko izberete trendovske ali klasične okvirje korekcijskih očal, sončna očala iz naše lastne proizvodnje ali svetovno znanih blagovnih znamk, za katere sicer izdelujemo okvirje.
Da se boste lažje in pravilneje odločili, Vam bodo pomagali strokovno usposobljeni zaposleni ekipe Salobir.

Ti Vas bodo naročili tudi na prvi ali redni pregled za korekcijska očala ali kontaktne leče pri okulistu specialistu, Vam naročili novo pošiljko kontaktnih leč, Vam svetovali pri izbiri pripomočkov za nego leč in očal ter pri morebitnih težavah z očmi.

Zdravstveni pregledi

Zato, da boste bolje videli in izbrali prava očala ali kontaktne leče, je pregled vida nujen. Kontrolne preglede vida Vam v vseh naših poslovalnicah, opravimo.

Na pregled pri zdravniku okulistu pa se lahko naročite:
• v PE Celje, Stanetova 13, tel. 03 428 56 50
• v PE Murska Sobota, Kocljeva 10, tel. 02 512 46 10.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
SALOBIR podjetje za proizvodnjo in trgovino z optičnimi pripomočki d.o.o.
Davčna št.:
30570182
Naslov:
Levec 38, Petrovče
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0223 2001 0724 660 (NLB d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0312 5100 0444 071 (SKB d.d.)

Socialno Omrežje