Objave

InfoSlovenija
5823
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew32428.jpg

KOZMETIČNI ATELJE DARJA, IZOLA - ISOLA

Ulica oktobrske revolucije 2, 6310, Izola, Obalno-kraška
Zaprto

Galerija

Predstavitev storitve

Salon lepote in dobrega počutja! Vabljeni v salon Atelje Darja v Izolo!

MASAŽA

LIMFNA DRENAŽA


Kolekcija kopalk je bila izdana že pred časom. Mična dekleta s popolnimi postavami ponovno krasijo naslovnice tiskanih in spletnih medijev, vi pa v rokah držite neko razvlečeno majico, ki vas spremlja že leta... in vse to le zato, ker se prepričujete, da je nadvse udobna.

Lahko vam prišepnemo, da je daleč najbolj udobno čvrsto, postavno in zdravo telo, kar vrhunsko vpliva tudi na vaše počutje.

Na herojski način, v boju proti odvečnim centimetrom, maščobnim blazinicam in prevelikim konfekcijskim številkam, vam bo z veseljem priskočil kozmetični atelje Darja. Poleg izgube nezaželjenih dodatkov pa bo vaše telo navdahnjeno z energijo in bilo usmerjeno k večji aktivnosti ter okrepitvi imunskega sistema, zaradi prečiščevalnega učinka. Hitro po svoj termin, ker se poletje že oglašuje na velikem zvonu :)

Pri limfni drenaži je naprava zasnovana tako, da z natančno nadzorovanimi zračnimi pritiski pritiska na dele telesa. Možnost delovanja je na nogah, rokah, predelu pasu in zadnjice. Naprava infra rdeče toplote nudi segrevanje telesa z infrared toploto, kar še pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšanje obsega. Infrardeči grelci oddajajo energijo, ki prodira do 4 centimetre v telesno tkivo. Ogrevanje s pomočjo infrardeče toplote spodbuja procese presnove, jih pospešuje in omejuje razmnoževanje bakterij in virusov. Notranje organe pa spodbuja k večji aktivnosti. Obrambna sposobnost telesa se izboljša. Telo se temeljito očisti in pomladi.

NEGOVANJE NOHTOV


Želja vseh žensk je ponašanje s svojo ženstvenostjo, del katere so tudi urejene roke, h katerim vsekakor sodijo lepi, urejeni in negovani nohti. Ni važno ali se pristašica dolgih ali kratkih, barvno nalakiranih ali klasično urejenih na french način,... Kozmetični atelje Darja vam bo profesionalno uredil dolgo obstojne gelirane nohte naravnega videza. Izdelava bo potekala z obstojnimi in prožnimi geli, ki bo ojačal in zaščitil vaš naravni noht.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Ulica oktobrske revolucije 2, 6310, Izola, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KOZMETIČNI ATELJE DARJA, DARJA KALIGARIČ STUŠEK S.P.
Davčna št.:
84198796
Delovni čas:
Pon-Sre 8-14h Tor, Čet, Pet 13-19h Sobote po dogovoru
GMT +00:00
Delovni čas
Ponedeljek
08:00 - 14:00
Torek
13:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 14:00
Četrtek
13:00 - 19:00
Petek
13:00 - 19:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto