Image
Image
11352
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1589/prevoznistvo_volk_prevoz_hlodovine_posek_in_spravilo_lesa_valter_volk_knezak_kraska__1_-1643217867.jpeg

PREVOZNIŠTVO VOLK, PREVOZ HLODOVINE, PREVOZ GRADBENEGA LESA, TRAMOVI, DESKE, KNEŽAK, KRAŠKA

Bač 81a, 6253 Knežak

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Prevozništvo Volk, Valter Volk s.p., se ukvarja s prevozom hlodovine. Les, ki ga posekamo in spravimo na začasno skladišče ob gozdni cesti.

Kaj vam nudimo:
- prevoz hlodovine
- prevoz okroglega lesa,
- žaganega lesa,
- vezanega lesa,
- lesenih okvirjev
- in soproizvodov


Naše podjetje se ukvarja z učinkovitim prevozom lesa in gradbenega materiala. Naša specializacija je v prevozu lesa v različnih oblikah, vključno s hlodovino in obdelanim gradbenim lesom. Zagotavljamo zanesljiv prevoz lesa iz gozda do ciljne destinacije, pri čemer uporabljamo sodobno opremo za prevoz lesa. Naša ekipa strokovnjakov se posveti vsaki fazi prevoza lesa, da zagotovi, da je les dostavljen varno in pravočasno. Če potrebujete zanesljiv in učinkovit prevoz lesa za vaše gradbeno ali industrijske projekte, smo pravi partner za vas. Stopite v stik z nami in se prepričajte, da bo vaš prevoz lesa opravljen strokovno in brezhibno.

Prevoz lesa in gradbenega materiala po celotnem procesu, se začne s pridobivanjem lesa v gozdu in konča z dostavo na ciljno lokacijo. Naša ekipa strokovnjakov skrbno načrtuje vsako fazo prevoza lesa, vključno s pripravo lesa za transport, nalaganjem na prevozna sredstva in prevozom do cilja. Med potekom prevoza lesa uporabljamo najnovejšo opremo in tehnologijo, da zagotovimo varno in učinkovito dostavo. Poleg tega skrbimo za logistične izzive, ki se lahko pojavijo med prevozom lesa, in smo pripravljeni prilagoditi načrt prevoza glede na spremembe v okolju ali potrebah strank. Naš cilj je zagotoviti, da je vsak prevoz lesa opravljen zanesljivo, hitro in brez težav, kar omogoča nemoten potek gradbenih in industrijskih projektov. Če iščete partnerja za kakovosten prevoz lesa, ki se lahko prilagodi vašim potrebam, smo prava izbira za vas. Stopite v stik z nami in prepričajte se sami, kako lahko olajšamo vaše logistične izzive pri prevozu lesa

Iz gozda ga odpeljemo s posebnimi tovornjaki za prevoz lesa, ki so dodatno prilagojeni za delo v gozdu – gozdarski tovornjaki ali gozdarski kamioni. Filtri in različni deli se na željo kupca tudi sestavijo.

V svetu gradbeništva in lesne industrije je pravočasen in zanesljiv prevoz lesa ključnega pomena za uspešno izvedbo projektov. Ponujamo specializirane storitve za prevoz okroglega lesa, žaganega lesa, vezanega lesa, lesenih okvirjev in soproizvodov. Naša ekipa logistov je izurjena za skrbno ravnanje s tovrstnimi izdelki in uporablja najnovejšo opremo za prevoz, ki zagotavlja varnost in integriteto lesnih materialov med prevozom. Ne glede na zahtevnost vašega projekta vam nudimo prilagojene rešitve za prevoz lesa, ki bodo izpolnile vaše potrebe in pričakovanja. Stopite v stik z nami, da se dogovorimo o podrobnostih vašega naslednjega prevoza lesnih izdelkov.

Iskanje specializiranih vozil za premikanje velikih količin lesa je lahko izziv. V podjetju Prevozništvo Volk bo naša predana ekipa in obsežna mreža prevoznikov zagotovila, da bodo vse vaše potrebe po prevozu lesa v varnih rokah. Naši prevozniki in strokovnjaki za logistiko imajo izkušnje s prevozom obdelanih in neobdelanih lesnih izdelkov, vključno z okroglim lesom, žaganim lesom, vezanim lesom, lesenimi okvirji in soproizvodi.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bač 81a, 6253 Knežak

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PREVOZNIŠTVO VOLK VALTER VOLK S.P.
Poslovna oblika:
PREVOZNIŠTVO VOLK VALTER VOLK S.P.
Davčna št.:
67781306
Naslov:
Bač 81A, 6253 Knežak
Odgovorna oseba:
Valter Volk
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 653 681
E-mail:
volkvalter@gmail.com
Certifikat
Naziv:
PREVOZNIŠTVO VOLK VALTER VOLK S.P.
Naslov:
Bač 81A, 6253 Knežak

Kontaktne osebe

Povpraševanje