Objave

InfoSlovenija
15577
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42023.jpg

SLUŠNI APARATI BELTONE, BONUS D.O.O., NOVA GORICA

Erjavčeva ulica 30, Nova Gorica, Goriška
+386 (0)5 3333014
SLUŠNI APARATI BELTONE, BONUS D.O.O., NOVA GORICA https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42023.jpg +386 (0)5 3936775 4.335 05 2

Galerija

Predstavitev storitve

Z VAMI ŽE OD LETA 1992

Ponudba primarno obsega slušne aparate ter prilagojene mobilne telefone za naglušne, pri nas pa najdete tudi druge medicinske pripomočke s tega področja.

Najdete nas v Novi Gorici, v kontakt z nami pa lahko stopite tudi preko telefona ali elektronske pošte. Kot pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije nudimo slušne aparate v breme zdravstvenega zavarovanja – pri nas jih lahko dobite popolnoma brezplačno ali z doplačilom.

Naše glavno vodilo in cilj je, da lahko čisto vsakemu naglušnemu pacientu z našimi slušnimi aparati zagotovimo boljšo kakovost življenja. Beltone slušni aparati z več kot 70-letno tradicijo se ponašajo z najsodobnejšo tehnologijo, privlačnim videzom in stremijo k zadnjemu trendu inovacij.

Poleg vsega naštetega pa stremimo, da smo na trgu konkurenčni s cenami. Zavedamo se, da smo v obdobju hude svetovne krize in marsikdo si tako potrebnega slušnega aparata ne more privoščiti, zato pri nas dobite tudi odlične brezplačne slušne aparate v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja. Prepričani smo, da bomo lahko marsikomu omogočili nakup slušnega aparata, saj ponujamo širok izbor cenovnih razredov, tako se bodo počutili bolj suverenega v družbi in se družbe in prijateljev ne bodo izogibali.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

 • Pohvala

  ,

  4.2 4.2 0 5 3
  Storitev
  Cena
  Osebje
  Sem uporabnik Belton aparatkov že več kot sedem let. Zadovoljen s kvaliteto, uslugo in prijaznostjo. Veliko uspeha še naprej... Danijel
  Rate this review:
 • Sem uporabni njihovih izdelkov že sedmo leto. Več kot zadovoljen. .

  ,

  Več kot odlično, le škoda da ni kakšnega zastopnika v centru Slovenije.
  Rate this review:
company map
Erjavčeva ulica 30, Nova Gorica, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Bonus prodaja in storitve d.o.o.
Davčna št.:
96164646
Naslov:
Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Poslovna enota:
Erjavčeva 30, Nova Gorica
Odgovorna oseba:
Stantič Peter
Faks:
+386 (0)5 3333014