Image
Image
17594
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42023.jpg

SLUŠNI APARATI BELTONE POSTOJNA NOVA GORICA

Erjavčeva ulica 30, 5000 Nova Gorica, Goriška
SLUŠNI APARATI BELTONE POSTOJNA NOVA GORICA https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42023.jpg Erjavčeva ulica 30, 5000 Nova Gorica, Goriška +386 (0)5 3936775 4.3 05 2

Galerija slik

Predstavitev

Z VAMI ŽE OD LETA 1992

SLUŠNI APARATI BELTONE


Ponudba primarno obsega slušne aparate ter prilagojene mobilne telefone za naglušne, pri nas pa najdete tudi druge medicinske pripomočke s tega področja.

Najdete nas v Novi Gorici, v kontakt z nami pa lahko stopite tudi preko telefona ali elektronske pošte. Kot pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije nudimo slušne aparate v breme zdravstvenega zavarovanja – pri nas jih lahko dobite popolnoma brezplačno ali z doplačilom.

Naše glavno vodilo in cilj je, da lahko čisto vsakemu naglušnemu pacientu z našimi slušnimi aparati zagotovimo boljšo kakovost življenja. Beltone slušni aparati z več kot 70-letno tradicijo se ponašajo z najsodobnejšo tehnologijo, privlačnim videzom in stremijo k zadnjemu trendu inovacij.

Poleg vsega naštetega pa stremimo, da smo na trgu konkurenčni s cenami. Zavedamo se, da smo v obdobju hude svetovne krize in marsikdo si tako potrebnega slušnega aparata ne more privoščiti, zato pri nas dobite tudi odlične brezplačne slušne aparate v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja. Prepričani smo, da bomo lahko marsikomu omogočili nakup slušnega aparata, saj ponujamo širok izbor cenovnih razredov, tako se bodo počutili bolj suverenega v družbi in se družbe in prijateljev ne bodo izogibali.

NAGLUŠNOST

SLUŠNI APARATI

Zemljevid

Poslovna ocena

2 Mnenja

4.3 povprečje glede na 2 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
1
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Pohvala

    ,

    Sem uporabnik Belton aparatkov že več kot sedem let. Zadovoljen s kvaliteto, uslugo in prijaznostjo. Veliko uspeha še naprej... Danijel
  • Sem uporabni njihovih izdelkov že sedmo leto. Več kot zadovoljen. .

    ,

    Več kot odlično, le škoda da ni kakšnega zastopnika v centru Slovenije.

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Erjavčeva ulica 30, 5000 Nova Gorica, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Bonus prodaja in storitve d.o.o.
Davčna št.:
96164646
Naslov:
Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Poslovna enota:
Erjavčeva 30, 5000 Nova Gorica
Odgovorna oseba:
Stantič Peter
Govorimo:
SI
EN
HR
RS
BA
IT
Mobitel:
+386 (0)41 893 181
Mobitel:
041893181
Telefon:
+386 (0)5 3936775
E-mail:
bonus.doo@siol.net