Objave

InfoSlovenija
4587
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew51919.jpg

ZOO TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI SLONČEK, ŽIRI, MEDVODE, BREŽICE, KRŠKO, LJUBLJANA

Reboljeva 40, Trzin, Gorenjska, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

ZOO TRGOVINA SLONČEK je specializirana trgovina s hrano in opremo za male živali, akvaristiko in teraristiko.

V naših poslovalnicah po Sloveniji (Žiri, Brežice, Medvode in Krško) boste našli vse potrebno za:

 • pse
 • mačke
 • ptice
 • glodavce
 • plazilce
 • zveri
 • akvarijske ribe
 • ribnikeArtikle iz našega prodajnega programa lahko naročite v naši internetni trgovini za male živali. V trgovino prihajajo novi artikli za vaše hišnje ljubljenčke. V primeru, da ne najdete željenega artikla oz. imate kakršno koli vprašanje glede nakupa ali izdelka nas prosim kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu hrane in opreme, v kolikor pa bi nam želeli zastaviti kakšno vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 040 / 452 012 ali pošljete elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


PSI
Hrana je pommeben dejavnik za dobro počutje vašega psa.

Da bo vaš pes zdrav in vedno poln energije, vam ponujamo visoko kakovostno briketirano hrano za pse različnih blagovnih znamk.

Smo tudi generalni uvoznik visokokvalitetne hrane EXCLUSION svetovno priznanega proizvajalva Dorado s.r.l., ki proizvaja monoproteinsko hrane za pse Super Premium kakovosti s pridihom mediteranske tradicije.


Oprema za pse
Naš nabor izdelkov obsega posode za hrano in vodo, ovratnice, oprsnice in povodce, trda, mehka in pletena ležišča, transporterje in kletke, raznovrstno kozmetiko za nego vašega ljubljenčka in igrače vseh vrst (gumijaste, plišaste, piskajoče, pletene, eko …) za zadovoljstvo vaših kosmatih ljubljenčkov.


Blog zazivali.si
Če bi radi pisali o hrani in delili izkušnje z ostalimi lastniki psov se nam lahko pridružite. Vzemite si čas in napišite vaše izkušnje ter jih delite z ostalimi.

Blog je odprt za vse. Enostavno se prijavite in že lahko objavljate vaše prispevke, vstavite slike in pišete kar vam srce poželi.

Za dober prispevek vas bomo nagradili. V naslednjih mesecih bodo na razpolago kode s popusti, ki jih bomo aktivnim članom z veseljem podelili.


MAČKE
Za mačke vam ponujamo visoko kakovostno briketirano hrano različnih blagovnih znamk:

 • Natura gold
 • Cimiao
 • Hill's
 • Royal Canin
 • Techni-Cal


Poleg tega pa vašo mačko lahko razvajate tudi s hrano v pločevinkah, vrečkami s koščki mesa v omaki in različnimi poslasticami.

Hrana za mačke je na izbiro tudi va naši spletni trgovini zazivali.si. Oglejte si ponudbo hrane in preko kontaktnega obrazca lahko oddate želji, ki jo bomo skušali izpolniti.


Oprema za mačke

Med izdelki za mačke boste lahko izbrali posode za hrano in vodo, ležišča, praskalnike, transporterje in kletke, ovratnice, oprsnice in povodce, hišna vrata, raznovrstno kozmetiko za nego in igračke vseh vrst.

Za dobro počutje vaše mačke je kvalitetna oprema za mačke nujna. V naši spletni trgovini lahko najdete pestro ponudbo opreme, ki bo vaši mački v veselje.


Praskalniki

Praskalniki za mačke so nepogrešljivi. Z njimi mački v stanovanju ali hiši nudimo obilo zadovoljstva. Pri nas so na razpolago kvalitetni in cenovno ugodni praskalniki.

Praskalnike si lahko ogledate in izberete v naši spletni trgovini. Če boste z njimi zadovolni jih priporočite še ostalim.


PTICE
Hrana za ptice

Med ponudbo za ptice boste našli hrano različnih blagovnih znamk za različne vrste papig, kanarčke, avstralske cebrice, kose, grlice in golobčke, hrano za zunanje ptice in lojne pogače ter mineralno-vitaminske kamne in sipine kosti za zdravje in brušenje kljunčkov vaših ptičkov.
Oprema za ptice

Med opremo za ptice boste lahko izbirali med najrazličnejšimi oblikami kletk, ki jih boste lahko opremili z napajalnikom, krmilnikom, peskom za ptice, kopalnico za kopanje ter gugalnico, ogledalcem, lestvico in ostalimi igračami, ki bodo vašemu pernatemu ljubljenčku v vsakodnevno veselje.


GLODAVCI
Hrana za glodavce

Hrčki, morski prašički, zajci, činčile, veverice, deguji, miši-podgane in drugi udomačeni glodavci bodo uživali ob glodanju hrane različnih blagovnih znamk, prav tako pa tudi priboljškov in posladkov različnih okusov.
Oprema za glodavce

Za vašega ljubljenčka boste lahko izbrali med naslednjo opremo – hišicami za spanje, napajalniki, oprsnicami in povodci, krtačami, stranišči, igračami ter kolesi in kroglami za tek, mineralnimi kamni, peski za nego dlake...


AKVARISTIKA
Akvariji, ribice in oprema

Poleg raznovrstne ponudbe akvarijskih ribic boste lahko izbrali hrano v granulah ali lističih za zlate in tropske ribice, akvarije različnih dimenzij in vso potrebno opremo za njihovo brezhibno delovanje – pripravke za vodo, filtre, črpalke, grelce, filtrirni material, peske različnih barv, raznovrstne dekoracije, plastične, svilene in žive akvarijske rastline ...


TERARISTIKA
Oprema za terarije in hrana za terarijske živali

Za vaše želve, kače, kuščarje ali pajke vam ponujamo različne terarije in akvaterarije, grelce, lubje in šoto, različne dekoracije, hrano za želve ter živo hrano za kače in pajke – čričke, mokarje, miši …


RIBNIŠKI PROGRAM
Oprema za ribnike in hrana za ribniške ribe

Med ribniškim naborom izdelkov vam ponujamo hrano za ribniške ribe različnih blagovnih znamk, plastične ribnike, fontane, filtre in črpalke, mreže, pripravke za vodo, dekoracije ...


NAŠE POSLOVALNICE
Brežice
InterMarket,
Tovarniška 10
tel.: 07/ 496 62 65

Krško
Cesta krških žrtev (CKŽ) 137
tel.: 07/ 492 24 11

Medvode
Cesta komandanta Staneta 22
tel.: 01/ 361 13 40

Žiri
Jobstova cesta 29
GSM: 041 911 632
tel.:04/ 519 22 40


Vaše pohvale in pritožbe lahko pošljete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Veseli bomo vašega mnenja.

Vir: http://www.zoosloncek.si

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Reboljeva 40, Trzin, Gorenjska, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

 • Naziv:
 • SAŠA PRIMOŽIČ S.P. Poslovne stroritve in prodaja
 • Davčna št.:
 • 85298999
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 1010 0005 6302 093 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
 • Odgovorna oseba:
 • g. Saša Primožič

Socialno Omrežje