Objave

InfoSlovenija
155
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8954/vila_piran26-1593430676.jpg

NAJEM VILE V ANKARANU SLOVENIJA

Hrvatini 219, 6280 Ankaran - Ancarano

Galerija

Predstavitev storitve

NAJEM VILE V PIRANU SLOVENIJA


Celo leto, zasebni umik 4 zvezdic
Vonj morja, poslušajte veter in dovolite, da ta čudovit pogled prebudi vaše sanje. Doživite blago te zasebne hiše, ki se skriva med Piranom in Benetkami. Hiša je edinstvena za to območje zaradi čudovite lege, obkrožene z vinogradi, oljkami in čudovitim morjem.

Edinstven in ekskluziven

Oblikovanje notranjosti in zunanjosti te očarljive hiše je delo ljubečih rok, strastnega uma in časa. Začutili boste toplino lesa, brezčasnost jekla in eleganco kamna, združeno v simpatičnem rustikalnem morskem dekorju. Vila in okolica so bili opremljeni do vseh podrobnosti in opremljeni s sistemi in tehnologijami, ki izkoriščajo obnovljive vire energije.

Uživajte v zasebnem SPA-ju

Ker poznate podrobnosti, je življenje izredno izjemno in mi smo jih pomislili na vsakega, da boste lahko uživali v tej čudoviti naravi na čudoviti leseni terasi, ko pa plavate v zasebnem bazenu, se bahate v jacuzziju ali se sprostite v savni.
Sončna svetloba vas bo zbudila… toda sončni zahod, ki ga boste doživeli tukaj, bo postal eden tistih neverjetnih spominov…

Dnevna cena od: 540 EUR

Pogoji
Čas prijave: med 15. in 20. uro, lahko so izjeme. Čas odjave: do 10. ure zjutraj je možno izjeme. Bivanje je krajše od enega tedna.

Plačilna politika
50% rezervacije mora potrditi vsako rezervacijo, tako da rezervacija brez nje ni dokončna. Preostali znesek najemnine zapade v plačilo en mesec pred prihodom.

Raziščite okolico Naj vas popeljemo na potovanje po tem edinstvenem območju, ki bo odprlo novo stran v vašem življenju. Je mešanica morja, hribov in neskončnih avtentičnih mest.

Piran, biser slovenske obale Eno najljubših mest kjerkoli na jadranski obali, slikovit Piran (Pirano v italijanščini), lepo stoji na vrhu ozkega polotoka. Njegovo staro mesto - eno najbolj ohranjenih zgodovinskih mest kjerkoli v Sredozemlju - je dragulj beneške gotske arhitekture, vendar je na vrhuncu poletja lahko prizorišče mafije. Piran se nahaja le 25 minut od vile VP.

Lipica, dom lipicanskih konj
Vpliv Lipice, približno 9 km jugozahodno od Divače in 2 km od italijanske meje, je bil precej večji, kot bi lahko pričakovala njegova velikost. Ta drobna vas živi in ​​živi na svojih belih lipicanskih konjih, ki so jih prvič vzgojili za špansko jahalno šolo na Dunaju v poznem 16. stoletju. Konji ostajajo glavna privlačnost obiska tukaj. Lipica se nahaja le 30 minut od vile VP.

Zgodovinsko mesto Benetke
Zgodovinsko mesto Benetke se nahaja v regiji Veneto v Italiji. To starodavno in zgodovinsko pomembno mesto je zgrajeno na več kot 110 majhnih otokih v Jadranskem morju. Začnite svojo pot z vaporetto skozi Grand Canal in obiščite znamenito Piazza San Marco. Benetke so od vile VP le eno uro in pol.

 

 

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Hrvatini 219, 6280 Ankaran - Ancarano

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Turistikum, poslovanje z nepremičninami, d.o.o.
Davčna št.:
19876203
Naslov:
Cesta 24. junija 25, 1231 Ljubljana - Črnuče
Poslovna enota:
Vila Del Mare - Hrvatini 219a 6280 Ankaran
Poslovna enota:
Vila Friuli Karst - Škrbina 37 6223 Komen
Poslovna enota:
Vila Sistiana - Sela na Krasu 48 5291 Miren - Kostanjevica
Številka računa denarnega toka:
IBAN SI56 0510 0801 4765 138 (ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Dušan Lazar