NEGA NA DOMU BLAGINJA, LJUBLJANA

Vodnikova cesta 105, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • BLAGINJA, zdravstvena nega in pomoč na domu, Gašper Novak s.p.
  • Davčna št.:
  • 57149933
  • E-mail:
  • Govorimo:

Predstavitev 

Kaj storiti ko niste več sposobni časovno,fizično in strokovno skrbeti zase ali za svoje svojce? 

Preprosto, pokličite nas in pomagali Vam bomo rešiti težave kot so inkontinenca, pomoč pri hranjenju, pomoč pri gibanju, skrb za vašo osebno higieno in še mnogo več. 

Zakaj bi čakali, da vaše zdravje ali zdravje vašega najbližjega tako oslabi, ko bi lahko samo z malo pomoči še dolgo ostali v domači oskrbi! 

Pri Blaginji s.p. smo visoko izobraženi strokovnjaki na področju zdravstvene nege, z dolgoletnimi izkušnjami z zdravstveno nego najbolj ogroženih pacientov, prehospitalno oskrbo ter zdravstveno nego starostnika. Zato Vam bomo znali pomagati pri vseh težavah in vprašanjih, ki se Vam bodo pojavili pri oskrbi sebe ali svojega najbližjega.


Odločili smo se, da bomo naše znanje uporabili za izvajanje zdravstvene nege in pomoči na domu ter s tem poskrbeli za doseganje maksimalne možne kvalitete izvedene zdravstvene nege in oskrbe ter pomoči na domu pri naših oskrbovancih.

Pridobljene imamo vsa potrebna dovoljenja za opravljanje zasebne zdravstvene dejavnosti (zdravstvena nega in pomoč na domu), pri Ministrstvu za zdravje in Zbornici zdravstvene in babiške nege.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si