Objave

InfoSlovenija
7101
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14761.jpg

EKOLOŠKO TURISTIČNA KMETIJA KOLAR, LJUBNO OB SAVINJI

Kolovrat 9, Ljubno ob Savinji, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Manjša kmetija, na kateri se ukvarjamo z rejo plemenske jezersko – solčavske pasme ovc in poljedelstvom leži pod obronki Rajhovke ob južnem delu naselja Ljubno ob Savinji. Ne morete je zgrešiti, če se peljete mimo Ljubnega in vam pogled obstane na smučarskih skakalnicah, našemu ponosu, ki so del naše kmetije in tudi del našega bivanja, saj so smučarski skoki že dolga desetletja naš gost.

Apartmaji

- Apartma Kolovrat
- Apartma Komen
- Apartma Rajhovka
- Apartma Savinja

Apartmaji se nahajajo v popolnoma obnovljeni kmečki hiši, zgrajeni pod gozdnim robom, ob prečisti reki Savinji, ki je stoletja dajala kruh našim prednikom, saj so po njej vozili flose proti Zagrebu, Beogradu in do Črnega morja. Reka Savinja je danes, poleg občudovanja njene prvinske lepote, pojem vrhunske ponudbe ribolova in kajakaškega športa. Pogled s kmetije se preko doline reke Savinje odpira na prekrasno Raduho, planino Primož, ugasli vulkan Komen in smučarsko središče Golte na planini Ter. Pravo izhodišče za pohodne in kolesarske ture.

Ekološka hrana

Ekološko turistična kmetija Kolar je še posebej zanimiva za mlade družine, saj je odmaknjena od cest in zagotavlja varnost najmlajšim pri prostem igranju v naravi.
Posebna ponudba velja za vse naše goste, ki prisegajo na doma pridelano ekološko hrano, saj naša kmetija nudi prosto nabiranje in uporabo sezonsko pridelane zelenjave in sadja med bivanjem pri nas (krompir, solata, korenje, fižol, paradižnik, kumare, bučke, češnje, jabolka, hruške, češplje, borovnice…).

Turistična ponudba

- Ribolov , rafting, pikniki in kopanje ob reki Savinji
- Sprehodi, pohodništvo in gorsko kolesarjenje po okoliških planinah
- Smučarski skoki skozi vse leto, smučarski teki in smučanje v zimskem času
- Nabiranje gob v gozdovih na kmetiji in v okolici
- Kmečko delo na ekološki kmetiji

Kmetija ponuja obiskovalcem možnost okusiti pravo pastirsko življenje v samoti, saj imamo na planinskih pašnikih postavljeno pravo pastirsko kočo.
Na ekološko turistični kmetiji Kolar se prepletajo stara tradicija splavarstva, smučarskih skokov, ribolova, ekološkega kmetovanja, turistične ponudbe in lepe stare domače pesmi. Zaokrožena celota, za vsakogar nekaj.

Vzemite si čas in postanite naši gostje. Zagotovo se boste v Zgornjesavinjsko dolino z veseljem spet vračali.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Ekološko turistična kmetija Kolar - Franjo Naraločnik - dopolnilna dejavnost na kmetiji
Davčna št.:
19592329