Image
Image
290
  • 3D tisk
  • 3D TISK PO NAROČILU, HIŠNE ŠTEVILKE, 3D SKENIRANJE, PLEKSI IZDELKI, MURSKA SOBOTA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9121/3d-link_1701338024.jpeg

3D TISK PO NAROČILU, HIŠNE ŠTEVILKE, 3D SKENIRANJE, PLEKSI IZDELKI, MURSKA SOBOTA Priporočamo

Bodonci 117a, 9265 Bodonci, Pomurska, Slovenija
3D TISK PO NAROČILU, HIŠNE ŠTEVILKE, 3D SKENIRANJE, PLEKSI IZDELKI, MURSKA SOBOTA https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9121/3d-link_1701338024.jpeg Bodonci 117a, 9265 Bodonci, Pomurska, Slovenija 5.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

3DLink je visokotehnološko in inovativno podjetje, ki je specializirano za 3D tiskanje. S poudarkom na natančnosti, kakovosti in prilagodljivosti svojih storitev, podjetje izpolnjuje potrebe različnih industrij in posameznikov.

3DLINK verjame v moč inovacij, ki jih prinaša 3D tiskanje. Sodelujemo z različnimi industrijami, od medicinske do avtomobilske, da bi prinesli nove možnosti in rešitve. Naša ekipa strokovnjakov stremi k temu, da vsak projekt spremeni v edinstveno izkušnjo, kjer se združita tehnološka dovršenost in ustvarjalnost. 

O nas:

Smo mlado družinsko podjetje, ki preprosto obožuje inovacije in razvoj. Ta ljubezen je v nas prebudila željo po ustvarjanju. Svojim strankam želimo ponuditi le najboljše izdelke in produkte. Izdelujemo za posameznike ter podjetja, vse od izdelkov za dom in okolico, daril, promocijskih izdelkov ter industrijskih izdelkov. Izdelujemo tudi izdelke po naročilu (rezervni deli, makete, logotipi, napisi, oznake, ipd.). Za več informacij nas kontaktirajte, veselimo se sodelovanja z vami. 

3D TISK PO NAROČILU

Storitve:

3D TISK
Natančnost in detajli
Hitrost in prilagodljivost
Inovacija in prototipiranje
Materialna raznolikost

Pri 3D tiskanju oziroma 3D printu ustvarjamo predmete s pomočjo “plast za plastjo”, kar omogoča izjemno natančnost in kompleksnost oblikovanja.

Postopek se začne z digitalnim modelom, ki ga nato 3D tiskalnik pretvori v fizičen objekt. Uporabljamo različne tehnologije tiska, kot tudi različne materiale, od osnovnih plastik, do naprednih in specialnih, gum, karbona itd., kar nam omogoča izdelavo širokega spektra izdelkov.

DENTAL
Začasne in trajne rešitve 
Certificirani materiali za varno uporabo v ustih
Prilagoditev za popolno udobnost 

V našem razširjenem dentalnem programu izdelujemo tako začasne kot tudi trajne zobne dodatke za dentalni program. S pomočjo naprednega 3D tiskanja lahko natančno prilagodimo vsak detajl, kar omogoča izdelavo izdelkov, ki ne le izgledajo vrhunsko, ampak nudijo tudi izjemno funkcionalnost.

3D SKENIRANJE
Naša storitev 3D skeniranja je ključna pri zajemanju obstoječih izdelkov ali komponent v digitalni obliki. To omogoča, da ustvarimo natančne 3D modele obstoječih predmetov, kar je še posebej uporabno pri nadgradnji ali prilagajanju obstoječih izdelkov. Skeniranje omogoča tudi hitro pridobivanje podrobnih informacij o geometriji in strukturi predmetov, kar je ključno za nadaljnji razvoj ali prilagajanje. 

VZVRATNI INŽENIRING
Vzvratni inženiring 3D skeniranja predstavlja kompleksno in napredno tehniko, ki omogoča zajemanje in rekonstrukcijo tridimenzionalnih objektov iz fizičnih ali digitalnih vzorcev. Ta inovativna tehnologija omogoča analizo, pridobivanje podatkov ter ustvarjanje natančnih digitalnih modelov realnih objektov.

LASERSKI IZREZ
Naslednja storitev, ki jo ponujamo, je priprava in izdelava načrta za INOX razrez, ter sam razrez. To pomeni, da lahko natančno razrežemo in oblikujemo nerjaveče jeklo (INOX) z laserskim žarkom. Ta postopek je izjemno uporaben pri izdelavi različnih izdelkov in komponent, ki zahtevajo visoko trdnost in estetski videz, na primer izdelava industrijskih komponent, okenskih okvirov ali celo dekorativnih elementov. 

STROJEGRADNJA
Naša storitve zajemajo razrez različnih oblik in velikosti plexi stekel, kar vam omogoča, da pridobite natančno oblikovane komponente, ki ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. Laserski razrez zagotavlja izjemno natančnost in ponuja možnost ustvarjanja tudi zapletenih geometrijskih oblik, ki bi bile s tradicionalnimi metodami težje dosegljive.

Izdelki

  • • Moderne hišne številke
    Pri 3DLINK ustvarjamo hišne številke, ki niso le številke, ampak umetnost, ki poudarja karakter vašega doma. Izberite med različnimi materiali, oblikami in dimenzijami ter ustvarite izjemno osebno številko, ki bo izrazila vaš edinstven stil.

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

5.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Odlicna storitev

    ,

    Odlicna storitev

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bodonci 117a, 9265 Bodonci, Pomurska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
3DLINK, Kerčmar David s.p.
Davčna št.:
54758297
Naslov:
Bodonci 117A, 9265 Bodonci
Odgovorna oseba:
David Kerčmar
Govorimo:
 SI
 EN
 De
Mobitel:
+386 (0)31 797 705
Spletna trgovina:
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
3DLINK, Kerčmar David s.p.
Naslov:
Bodonci 117A, 9265 Bodonci

Socialno omrežje