Image
Image
457
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9050/3d_tisk_modelov_za_litje_razvoj_izdelava_kovinskih_prototipov_ravne_na_koroskem__5_-1674737283.PNG

3D TISK MODELOV ZA LITJE, RAZVOJ IN IZDELAVA KOVINSKIH PROTOTIPOV, RAVNE NA KOROŠKEM, ADDITIO Priporočamo

Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem, Koroška

Galerija slik

Predstavitev

Hitro prototipiranje je proces izdelave testnega izdelka na podlagi računalniško konstruiranega in oblikovanega 3D modela. Izdelan otipljiv prototip omogoča takojšnje testiranje njegove oblikovne ustreznosti in uporabnosti.

Additio d.o.o. je mlado slovensko podjetje z vizijo postati vodilni razvojni partner na področju dodajnih tehnologij in metalurgije v Sloveniji in širše. Z edinstveno kombinacijo hitre izdelave modelov za litje kovin s pomočjo 3D tehnologije ciljnega nalaganja filamenta in odličnih povezav z livarnami želimo kupcem dobaviti kvalitetne izdelke v čim hitrejšem času. Hkrati želimo izkoristiti odlično poznavanje materialov in ponuditi primerne inženirske rešitve za vsako aplikacijo.


RapidCast kovinski prototipi

Blagovna znamka RapidCast pokriva razvoj in izdelavo kovinskih prototipov, od majhnih kosov pa vse do par ton težkih ulitkov. Uporabljamo sodobne tehnike, t.i. rapid-prototyping, ki omogočajo izdelavo prototipov v par dneh.
Kovinske ulitke do 30 kg lahko odlijemo v naši mini livarni na področju Železarne Ravne, težji prototipi pa se pa se izdelajo pri uveljavljenih partnerskih livarnah na področju EU. Omogočamo tudi mehansko obdelavo pri naših kooperantih in končno površinsko obdelavo (poliranje, lakiranje,…).

Modeli:
3D tiskani modeli za enkratno litje ali v primeru večjih količin (nad 5 kos) trajni 3D tiskani modeli iz polimerov.

Materiali:
Aluminij, jeklo, siva in nodularna litina, baker,…


Dodajne tehnologije

Industrijski 3D tiskalniki BigRep

Nemško podjetje BigRep, ustanovljeno leta 2014, s sedežem v Berlinu ima vizijo preoblikovati svet 3D tiska večjih dimenzij.
Model BigRep PRO je industrijski 3D tiskalnik, ki je namenjen profesionalnim uporabnikom za tisk zahtevnejših materialov in izdelkov večjega formata.

Industrijski 3D tiskalniki VSHAPER

VShaper je poljski proizvajalec industrijskih 3D tiskalnikov, specializiranih za tisk visokotemperaturnih materialov – v ponudbi ima standardne tiskalnike kot tudi posebno serijo MED tiskalnikov, namenjenih za uporabo v medicini.

Profesionalni skenerji Calibry 3D

Ekipo Calibry 3D sestavlja skupina izjemnih posameznikov, ki je najbolj znana po predstavitvi prvega brezžičnega ročnega 3D skenerja na trgu leta 2015 Te bogate izkušnje s tehnologijo 3D skeniranja so združili v skenerja Calibry in Calibry Mini, s programskim orodjem Calibry Nest pa je zajem in analiza podatkov enostavnejša kot kadarkoli prej.

Dodajni materiali BASF Forward AM

BASF vlaga v raziskave in razvoj ter v poslovni razvoj industrijske in funkcionalne uporabe 3D tiskanja. Skupaj s številnimi specializiranimi industrijskimi partnerji nenehno razvijajo nove materiale, integrirane sistemske rešitve in ponudbo storitev. Poznani so po izjemnih filamentih, smolah in praških, ki slovijo kot eni izmed najboljših na svetu.


Metalurški program

Nudimo vam širok prodajni program ulitkov in odkovkov – v sodelovanju z najbolj priznanimi in zanesljivimi EU livarnami in kovačnicami.

Na lastnih industrijskih tiskalnikih izdelujemo 3D modele za litje kovin, z fokusom na razvoju novih tehnologij in uporabi novih materialov, kar omogoča cenejšo in predvsem hitrejšo dobavo končnih izdelkov, bodisi prototipov ali serijskih ulitkov.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ADDITIO d.o.o.
Davčna št.:
52356124
Naslov:
Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem
Odgovorna oseba:
Alen
Certifikat
Naziv:
ADDITIO d.o.o.
Naslov:
Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem

Socialno omrežje