Image
Image
6950
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41106.jpg

3DFENIKS GRAFIČNI STUDIO, KOZINA

Oic - Hrpelje 19b, 6240 , Kozina, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Smo mlado podjetje, sestavljeno iz mlade in kreativne ekipe, ki ne pozna meja v oblikovanju...

Dovolite nam, da postanemo vaša stična točka za vse vizualne elemente vašega podjetja. Ne izgubljajte časa z iskanjem pravega dobavitelja za vsako vašo željo ali idejo. Za vse tegobe poskrbimo mi, vi pa se ukvarjajte z vašo primarno dejavnostjo. Pomislite koliko ur izgubite že s komunikacijo med tiskarji, oblikovalci, medijskimi hišami, ponudniki posameznih reklam. Naj postanejo prave dimenzije, prave barve ter težnja k visoki kvaliteti in pravi ceni naša skrb.


Izdelava tabel

Odvisno od namena in pozicije table, vam predlagamo izbiro pravih materialov, kot je Forex, DiBond, Kappa, print folija, laminacija....


Notranje usmerjevalne grafike

Izdelujemo najrazličnejše označevalne sisteme za notranjost objektov, od ALU profilov, do custom made tablic iz različnih materialov.


Car wrap design

Da bo vaš avtomobil čim bolj privlačen, vam ga oblečemo v visokokvalitetno polimerno folijo z primerno laminacijsko zaščito. Izkoristite žive barve kvalitetnega tiska!


Usmerjevalna grafika

Izdelujemo najrazčinejše usmerjevalne sisteme primerne za zunanjo uporabo.


Wall wrap

Poživite vaš službeni ali zasebni prostor z izvirnimi stenskimi grafikami, hrati pa zaščitite vaše stene pred umazanijo!


Izrezi iz folije

Če si ne želite vašega vozila narediti preveč vpadljivega, vam lahko avto označimo z bolj konzervativnimi metodami, izrez iz barvnih cut folij.


POS-POP promotorji

Vse spodaj naštete POS-POP promotorje vam vsebinsko oblikujemo, jih natisnemo, sestavimo ter vam jih dostavimo v vaše podjetje ali kar na prireditev ali dogodek.

• roll-up
• curved menu
• postertrap
• A-pano leseni
• windmaster
• A-pano
• flex menu
• krokodil
• rigidframe


Nujne stvari

Oblikujemo in izdelamo vam nujne stvari za uspešno delo v vašem podjetju. Izdelamo vam CGP (celostno grafično podobo) podjetja in izdelamo vse posamezne elemente!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Oic - Hrpelje 19b, 6240 , Kozina, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
3dfeniks, grafični studio, d.o.o.
Davčna št.:
15080994
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)51 629 583
Mobitel:
+386(0)41 741 192
E-mail:
info@3dfeniks.si
Certifikat