Image
Image
9596
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew66691.jpg

A-MEDIA, TISK IN GRAFIČNO OBLIKOVANJE, ŠEMPETER PRI GORICI

Vrtojbenska cesta 7 , Šempeter pri Gorici, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

A-media podjetje za vizualno komunikacijo je nastalo v Šempetru pri Gorici 1994 leta. Z ljubeznijo do estetike in vrednotami, kot je želja po spoznavanju ter spoštovanju vsakega naročnika, volja do iskanja novih vsebinskih, oblikovnih ali tehnoloških rešitev in iskanje skupnih dolgoročnih poslovnih priložnosti, se je uspešno vsidralo v regionalnih gospodarskih in kulturnih krogih. Ob pestrosti pričakovanj imajo dejavnosti, ki jih združujejo s svojimi poslovnimi partnerji, povdarjeno noto sledenja kakovosti, spoštovanja dogovorov in prilagajanja individualnosti vsakega sogovornika.

Od lokalnega oglasnika in grafične priprave osnovnih tiskovin je podjetje preraslo v prodornega ponudnika celostnih grafičnih podob, predstavitvenih publikacij, korporativnih listin, katalogov, gigantografij, embalaže ali zahtevnih grafičnih in marketinških storitev. V zadnjem obdobju se s stopanjem v korak z vse izrazitejšo potrebo po hitrih, učinkovitih oblikovalskih in izvedbenih rešitvah posvečamo razvoju na področju digitalnega tiska in fotografije.


GRAFIČNO OBLIKOVANJE


Grafično oblikovanje je pomembna element vizualnih komunikacij. Bistvo grafičnega oblikovanja je preko likovnih oblik, profesionalnih fotografij in tekstovnih vsebin komunicirati z vašim poslovnim okoljem.
V našem podjetju vam ponujamo grafično oblikovanje s sodobnimi prijemi grafičnega oblikovanja oplemeniteno z bogatimi izkušnjami, kar vam bodo omogočilo zajemanje rešitev, ki bodo lahko sledile rasti vašega podjetja.

Velik del podjetij se zaveda tveganja, ko se odloča za pravne, davčne ali kadrovske zadeve, toda obenem se ne posveča tveganju, ko zanemarja ali se površno odloča o izdelavo grafične podobe podjetja ali katerekoli druge oblike grafičnega oblikovanja predstavitvenih ali marketinških materialov. Nevarnosti neprimernega grafičnega oblikovanja rezultirajo v slabem prvem vtisu, nepotrebnih stroških popravljanja tega vtisa in nenazadje v zamujenih priložnostih in slabih poslovnih rezultatih.

Zato se projekta za vas lahko lotimo celostno: od kreativne zamisli do končnega izdelka. Že izdelane oblikovalske predloge vam lahko nadgradimo, da zadostijo vsem zahtevam kakovostnega izdelka.

Rezultat našega dela merimo z zadovoljni naročniki. Njihove ideje, želje in zahteve spreminjamo v obliko, slike in računalniško grafiko tako, da zastavljeni projekt pripeljemo do vrhunskega izdelka.


TISK


Da bi zadostili zahtevam naših strank po kvaliteti in hitrosti izdelave smo se povezali s parnerji, ki delajo z najboljšo in najhitrejšo tiskarsko in dodelavno tehniko, ki je trenutno na tržišču. Prvi pogoj za kvaliteten odtis je skrbno pripravjena datoteka za tisk. Poznavanje tehnologije tiska, opreme, dolgoletne izkušnje in do potankosti barvno umirjena strojna oprema nam omogoča, da vam lahko že na ekranu ali probnem odtisu pokažemo, kako bo izgledala tiskovina.

Če bo tiskovina natisnjena v offset tehniki sledi izdelava tiskarskih plošč s tehnologijo Computer To Plate (CTP), ki omogoča bolj natančen in oster odtis. Računalniško nadzorovani štiri in pet-barvni tiskarski stroji za tisk v polah do formata B1 z avtomatsko kontrolo kvalitete odtisa omogočajo izjemno visoko produktivnost in najvišji možni nivo barvne natančnosti. Stroji za tisk nalepk v roli pa omogočajo poleg večbarnega tiska tudi istočasno dodelavo.

Nekatere stvari je bolje natisniti v tehniki sitotiska, saj se uporabljajo bolj pokrivne in obstojne barve in se lahko tiska na razllične materiale, od papirja, tekstila in plastike, do lesenih plošč in nekaterih kovin. Za druge je spet bolj primeren tampotisk itd., zagotovo vam bomo znali svetovati kako do željenega rezultata.

Dodelava tiskovnih pol, ki zajema razrez, zgibanje, perforacijo, biganje, izsek, plastifikacijo, suhi in topli tisk, parcialno lakiranje z UV lakom ... in vsi tipi vezave (speto z žico, spiraljeno, mehka in trda vezava) vedno potekajo kar se da avtomatizirano, da lahko zagotovimo hitro in kvalitetno izdelavo tudi zelo visokih naklad.


DIGITALNI TISK


Digitalne tehnike tiska ne zahtevajo priprave posebne matrice za reprodukcijo, začetek tiska je zato bistveno hitrejši in cenejši kot pri klasičnih tehnikah, izpisi pa so takoj po zaključku tiska že pripravljeni za dodelavo, ker sušenje ni potrebno.

Digitalni tisk je prava izbira za manjše naklade, vzorčne izdelke, če so izpisi med seboj različni (personalizacija) ali ko tiskovine preprosto potrebujete takoj.

Končni rezultat je zelo odvisen od uporabljene programske in strojne opreme, izbranih materialov, ter seveda znanja in izkušenj operaterja.

Naj bo to mala vizitka, letak, knjižica ali velik jumbo plakat, v podjetju A-media d.o.o. razpolagamo z najsodobnejšo opremo in z vsem potrebnim znanjem, da lahko storitev opravimo z nizkimi stroški, kvalitetno in hitro. Vsa potrebna oprema za profesionalno dodelavo je pri roki, zato lahklo hitro dobavimo tudi bolj zapletene izdelke, brez nepotrebnega čakanja in stroškov.


FOTOGRAFIJA


V lastnem studiu s profesionalno osvetlitvijo in vrhunsko digitalno fotografsko opremo lahko za potrebe naših strank posnamemo visoko kakovostne digitalne fotografije, jih računalniško obdelamo in pripravimo namenu uporabe primerno.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vrtojbenska cesta 7 , Šempeter pri Gorici, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
A-MEDIA, Marketing in oblikovanje d.o.o.
Davčna št.:
84581344
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
Telefon:
+386 (0)5 3938066
E-mail:
a-media@a-media.si
Certifikat

Socialno omrežje