Image
Image
5762
  • Turizem
  • Atrakcije
  • NAMESTITEV V NEDOTAKNJENI NARAVI, KAKI PLAC, ODPRTA KUHINJA, IZLETI, REKREACIJA, PORTOROŽ, OBALA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4180/logo-1631556572.svg

NAMESTITEV V NEDOTAKNJENI NARAVI, KAKI PLAC, ODPRTA KUHINJA, IZLETI, REKREACIJA, PORTOROŽ, OBALA

Liminjan 8, 6320 Portorož, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Smo Marina, Maša, Matija in Simon. Na zapuščenih terasah nedaleč od Portoroža smo na enem izmed zadnjih nedotaknjenih delov slovenske obale odkrili prostor, ob katerem zastane dih.

Pod krošnjami kakijev, skritih v mediteranski džungli smo se s pomočjo prijateljev lotili urejanja prostora, kjer nas bodo lahko obiskali stari in novi prijatelji ter vsi obiskovalci, ki znajo ceniti naravo.

Naše goste izobražujemo o pomenu ohranjanja narave, o ločenem zbiranju odpadkov, usmerimo vas do lokalnih pridelovalcev sadja in zelenjave. S kolesi, ki so na voljo vsem gostom kampa pa vas poskušamo vzpodbujati k čim manjši uporabi avtomobilov.

Največje število gostov v kampu je 40, tako poskušamo zagotoviti minimalen vpliv na okolje in vzdržujemo osebni kontakt z našimi gosti.

Skupaj bomo odkrivali skrivnosti kulturnih in naravnih zakladov slovenske Istre, pestra športna ponudba pa bo naše bivanje le še dodatno začinila.

DOŽIVI ISTRO

  • Piran, eno najbolj fotogeničnih mest v Sredozemlju je ohranilo svoj neprekosljivi šarm. Vstopite v slikoviti Piran, spoznajte njegovo bogato zgodovino in kulturo, sprehodite se po zavitih, ozkih ulicah, posedite v kateri izmed mnogih kavarn ali uživajte v razgledu z obzidja.

  • Krajinski park Strunjan, skriva mnoge zaklade naravne in kulturne dediščine. Zdravo okolje, pristni običaji, čudoviti razgledi in pestrost živalskega in rastlinskega sveta ponujajo veliko možnosti za aktivno uživanje v naravi. V parku je možno ostati ves dan ali pa se vanj večkrat vrniti. Narava se tukaj nenehno spreminja in bo zato vsak obisk novo doživetje.

  • Krajinski park Sečoveljske soline, oglej si kako še danes poteka pridelava soli na Leri, obišči muzej solinarstva na Fontaniggah ali pa preizkusi zdravilne učinke slanice in solinskega blata v edinstvenem spa-ju na prostem – Lepa Vida.

  • Forma Viva, ta edinstvena zbirka kamnitih skulptur, se nahaja na prostem v parku polotoka Seca pri Portorozu.  Nastajala je v sklopu mednarodnih srecanj kiparjev od leta 1961. V stiridesetih letih so kiparji iz vec kot 30 razlicnih drzav sveta pustili obali in slovenski kulturni zakladnici vec kot 120 kamnitih kipov. Vecina jih je v mediteranskem parku na polotoku Seca, nekatere pa so se v parkih Kopra, Izole in Pirana.

  • Dolina Dragonje,  ki teče po istoimenski dolini je s svojimi številnimi pritoki ustvarila slikovito okolje z bujnim sredozemskim rastjem, tolmuni, slapovi. Na pobočjih pa skrbno obdelai oljčni nasadi, vinogradi in drugi sadovnjaki ter vrtovi. Idealen izlet za pobeg z zasedenih plaž v najbolj obiskanih dneh.

 

 Vabimo vas, da del teh skrivnosti odkrijete sami ter pozabite na čas v objemu morskih dogodivščin!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Liminjan 8, 6320 Portorož, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Oglaševanje in posredništvo, Simon Zagoričnik, s.p.
Davčna št.:
97231495
Naslov:
Liminjan 8, 6320 Portorož - Portorose
Poslovna enota:
Štekličeva ulica 2, 3000 Celje
Odgovorna oseba:
Simon Zagoričnik
Kontaktna oseba:
Simon Zagoričnik
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 476 123
Mobitel:
+386 (0)41 359 801
E-mail:
sea@adrenaline-check.com
E-mail:
simon@adrenalincek.org
Certifikat
Naziv:
Oglaševanje in posredništvo, Simon Zagoričnik, s.p.
Naslov:
Liminjan 8, 6320 Portorož - Portorose

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Simon Zagoričnik