Image
Image
7454
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10742.jpg

AGA - PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURA POSTOJNA

Gregorčičev drevored 7, 6230 Postojna

Galerija slik

Predstavitev

Smo projektno podjetje AGA in zaposlujemo arhitekte ter krajinske arhitekte. Na področju projektiranja izdelujemo projekte vseh vrst, z izkušenimi podizvajalci. Po potrebi sodelujemo s strokovnjaki z drugih področij: geomehaniki, izdelovalci požarnih elaboratov, tehnologi.

Če gradite nov objekt ali prenavljate obstoječega, za vaš uspeh ni nič pomembnejšega od dizajna in postavitve objekta. Ne le da ima velik vpliv na proizvodni proces, ampak tudi na vaše zaposlene, stranke, opremo in delovanje kot celoto.

To velja ne glede na to, ali ste lastnik proizvodnega obrata, maloprodajnega centra ali podjetja v storitveni dejavnosti. Zagotavljanje, da je vaše podjetje pripravljeno za uspeh s kakovostno in učinkovito zasnovo objektov, mora biti vaša glavna prednostna naloga, preden kateri koli zaposleni ali stranka stopi v vaš objekt ali trgovino.

Opisali bomo vse, kar morate vedeti o načrtovanju objekta, vključno s tem, kaj je to, kako vpliva lokacija objekta, različne vrste postavitev objektov in številne prednosti kakovostnega načrtovanja objekta.

Preprosto povedano, zasnova objekta je celotna postavitev vašega objekta -- vključno z opremo, delovnimi postajami, pisarnami, opremo, stroji in še več. Je pomemben sestavni del dejavnosti vašega podjetja in upravljanja objektov.

Vaš glavni cilj je prispevati k nemotenemu poteku procesa, povečati uporabo prostora, povečati varnost, olajšati komunikacijo med člani ekipe, se soočiti s spreminjajočimi se proizvodnimi procesi, ohraniti moralo zaposlenih in zagotoviti prilagodljivost za prihodnje projekte.

Ko vse te dejavnike upoštevate od začetka, odpravite tveganje proizvodnih izzivov in pritožb zaposlenih/kupcev. Zmanjšali boste stroške, povečali prihranke in zagotovili, da bo vaš objekt uspešen še vrsto let.


Področja dela:

Arhitektura: projekti za pridobitev gradbenih dovoljenj in za izvedbo, in sicer za stanovanjske, poslovne in proizvodne objekte vseh velikosti

Urbanizem: izdelava prostorskih aktov, prostorskih študij in širših prostorskih ureditev.

Notranja oprema: izdelava projektov notranje opreme.

Hortikulturne ureditve.

Izdelava načrtov za vpis etažne lastnine in izvedba postopka do vpisa v zemljiško knjigo.

Svetovanje in inženiring

Legalizacija črnih gradenj.


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gregorčičev drevored 7, 6230 Postojna

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
AGA - atelje za geodezijo in arhitekturo d.o.o. Postojna
Davčna št.:
51352036
Naslov:
Gregorčičev drevored 7, 6230, Postojna
Kontaktna oseba:
Erika Aga
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)40 558 382
Mobitel:
+386(0)41 654 383
Mobitel:
041654383
Telefon:
+386(0)5 7203807
E-mail:
erika.aga@studioproteus.si
Certifikat
Naziv:
AGA - atelje za geodezijo in arhitekturo d.o.o. Postojna
Naslov:
Gregorčičev drevored 7, 6230, Postojna