Image
Image
6636
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew39480.jpg

AGENCIJA ZA MANAGEMENT, LJUBLJANA

Podlubnik 58, 4220 Škofja Loka, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

AGENCIJA ZA MANAGEMENT, LJUBLJANA

Agencija za management, družba za podjetniško svetovanje, management in dopolnilno izobraževanje, d.o.o. s sedežem v Ljubljani, Gosposka ulica 4, skrajšano ime firme: Agencija za management d.o.o. Je pobudnik dela in razvoja Združenja seniorjev Slovenije – managerjev in strokovnjakov, ki deluje kot vsa podobna združenja seniorjev – ekspertov v svetu.

Na področju klubske dejavnosti je Agencija za management avtor projekta Klub managerjev v okviru Združenja manager, ustanovitelj in vodja Kluba managerjev Ljubljana (Top management) in Kluba poslovnih žena Slovenije. Oba projekta bomo v kratkem intenzivirali in ustanovili še »Svet managerjev« Slovenije.   Pomembna dejavnost podjetja je funkcionalno izobraževanje, t. j. organizacija: - seminarjev, - posvetov, - delavnic, - konferenc.

Tematike izobraževanj so v veliki meri tesno povezane z novo sprejeto zakonodajo, ciljna publika teh izobraževanj pa je management – vodilni in vodstveni strokovnjaki tako na lokalni ravni, državni upravi in gospodarstvu.

Na področju izobraževanja ima Agencija za management visok renome, na tem področju delujemo že dobrih 20 let, izvajalci izobraževalnih programov pa so le priznani strokovnjaki, ki so obenem tudi vrhunski predavatelji.

Strategija in cilji Agencije za management so usmerjeni predvsem v širitev dejavnosti in porast kadrovske zasedbe, s tem pa bo izpolnjen pogoj za doseganje še boljših poslovnih rezultatov. Neprekinjeno se že od leta 1991 ukvarjamo z izobraževanjem na področju javnega naročanja. Izobraževanj se je udeležilo preko 6000 udeležencev, ki se pri svojem delu vsakodnevno ukvarjajo z omenjenim področjem kot naročniki oz. ponudniki. Kot organizator edini v Sloveniji dokazujemo nepretrgano strokovno spremljanje in oblikovanje mnenj na zakonodajo in prakso javnega naročanja. Poudarek teh izobraževanj je na praktičnih temah in primerih, obravnavajo pa se tudi vse novosti na področju zakonodaje o javnem naročanju tako v Sloveniji kot v EU.

Predavatelji, ki sodelujejo na teh izobraževanjih so strokovnjaki z dolgoletno prakso na posameznih področjih javnega naročanja, zato naročniki in ponudniki njihova stališča in mnenja uporabljajo kot pomoč pri svojem vsakodnevnem zahtevnem in odgovornem delu.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podlubnik 58, 4220 Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Agencija za management d.o.o.
Davčna št.:
62964747
Naslov:
Podlubnik 58, 4220 Škofja Loka
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0310 0100 0018 011 (odprt 22.5.2002, SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Irena Štucin
Kontaktna oseba:
Irena Štucin
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
040 200 355
Telefon:
04 512 72 30
E-mail:
management@siol.net
Faks:
+386 (0)4 5127231
Certifikat
Naziv:
Agencija za management d.o.o.
Naslov:
Podlubnik 58, 4220 Škofja Loka